Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Şimdi uyandım iyice artmış adım atmakta zorlanıyorum hatta yatakta sağdan sola dönerken bile ağrımaya başladı h tamamen hareketsiz yattığımda bişey yok. Niye olur internettede bişey yok..
Dikkat et kendine daha da artarsa doktora gorun istersen canim

sat 12 aralık 8 ocakta 58 betam 10 ocak 145 12 ocak 398 15 ocak yani bugün 740 sıkıntılı mi 4 ay önce kürtaj olmuştum yine aynısı mı olacak bu durumda korkuyorum

sat 12 aralık 8 ocakta 58 betam 10 ocak 145 12 ocak 398 15 ocak yani bugün 740 sıkıntılı mi 4 ay önce kürtaj olmuştum yine aynısı mı olacak bu durumda korkuyorum
Yok canm bence değerlerin gayet iyi yukseliyor içini ferah tut inşallah herşey yolundadr

Sat 9aralık cnm yolk sacıyla ilgili bişey söylemedi 2hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Senin göründü mü? Çok güzel bi yere yerleşmiş falan dedi:)
Bana da yeri çok guzel dedi maaşallah kesesi haftasıyla uyumlu dedi. Yolk sac a benzer yapı var ama net olarak haftaya gözükür dedi. Benim kanama alanı var rahimde, düşük tehlikesi var riskli gebelik dedi 3 gündür yatıyorum günde 3 progestan alıyorum rabbim korusun yavrularımızı. Çarşamba çağırdı tekrar inşallah kalp atışını duyabilirim ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah.

Herkrse gunaydin uyanir uyanmaz size yaziyorumm. Ya arkadaslar ,n hamileligimi.ilk ogrensigim gunden beridir gecmeyen oksuruk burun tikanikligim ve cok siddetli hapsirigim var.kulak agrimda oldu o gecti ama oksuruk ve burun akintim artti.normalde cok alerjigimdir hemen tikanirim ama ilaclarimida alamiyorum napsamki. Hamilelikte boyle burnu tikanan oksuren hapsiran oluyomu hic.sabah uyandigimda agzimin kurulugundan mahvoluyorum cunku burnum komple tikali. Kulak burun bogaza gitsem mi sizce

İnşallah cnm sen kalp atışını duyarsan ben de 2hafta beklemem biraz daha erken giderim doktora

hanfendi25 sabah ağrım hafiflemişti şükür yatıyorum hep. Bugünde hasta ziyaretine gidicez gece geliriz eve. Eşim içeri geçer yatarsın dedi. Sen nasılsın?
Şükür canm daha iyisin fazla yürüme dikkat et arabyla gideceksn de dikkat et ben kızımla uğraşıp duruyorum kaç gündür baya huysuzlaşti bi rahat vermiyo gece hele uykusyzluktan başm çatlıyo

Can'ım günaydın git mutlaka hamilelerin kullanabileceği ilaçlar verir bu arada ıhlamur mu içsen zencefilli ballı iyi gelir diye düşünüyorum

Şükür canm daha iyisin fazla yürüme dikkat et arabyla gideceksn de dikkat et ben kızımla uğraşıp duruyorum kaç gündür baya huysuzlaşti bi rahat vermiyo gece hele uykusyzluktan başm çatlıyo
Canım seninde benim gibi çocuğun var anladığım kadarıyla kaç yaşında ben bir taraftan çalışıyorum bir taraftan ev çocuk resmen bittim birde uyku yapmaya başladı Bebek gerçi daha kalp atışı yok

Arabayla canım 45 dk lık yol orda yatarım tüm gün nasipse. Kıyamam canım Allah yardımcın olsun. Diş çıkarıcaksa onun huysuzluğudur. Rabbim uzun ömürler versin çocuklarına. Çocuklarımıza.

Günaydın. Bugün bulantı ile başladım. Aynı zamanda grip olmuşum öksürük vs. Ama şükür iyiyim.
Kızımın kursu vardı onada götüremedim. Artık bu hafta. Çıkasım yok evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…