- 16 Ağustos 2016
- 91
- 346
- 13
- 35
Bizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cokkizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi
oyyy yerim onuuuuu kuzum tam ısırmalık Allah bağşlasın canımm,diğer fotolarınıda bekliyoruz tatlı umayınbanu86 @tubisimben @sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Yaaaa masallah umay izmir e masallahbanu86 @tubisimben @sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Aynen yaaa keske bi sakiz atsak agzimiza ve rahatlasakAllah herkese kolaylık versin canım, hakikaten dışarıdan gelenlerle uğraşmaktan kendimize, eşimize , bebeğimize ilgi kalmıyor, elde olsa da izole olsak her şeyden ama mümkün olmuyor maalesef. Mümkün mertebe çözümü yok saymak olacak , falım sakız reklamı var ya, kadın atıyor sakızı ağzına karşıdaki görüntü karıncalı cızırtılı, çok seviyorum o reklamın ana fikrini
evet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmazBizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cok
bende cnm aynen senin gibi yapiyirum bakiminiBen de göbek bağının düşmesini bekliyorum. Bugün 6. Günümüz henüz düşmedi. Kaynayıp ılınan suyla siliyorum.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin küçük meleğiKızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri
Cnm bizimde bugun 10.gun ve sabah dustu.merak etme birkac gune duserkizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi
Bende oyle biliyordum ama hemsire oyle soyleyince annem ve kv yikadilar.senin bebisin gobegi dusmesi yakindir pamugu gobek cevresine cok degdirmeki nemlenmesin cabucak dussunevet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmaz
Masallah subhanallah. Tombis tombis nanaklari var. Tam opmelik aslinda ama daha sonra simdi minicikler cunkubanu86 @tubisimben @sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Biz ilk yikadimizda gazli bez koyup hafif bantlamistik. Banyo bitincede hemn sokup kuruladik. Bugunde 2. Kez yaptik ama biraz usuttuk sanirim. Diger bebislere afiyet azicik circir olmusuzcnm benimde kizim var 4 yasinda eger biri bu laflardan tek birini etse inan tepkim cok agir olur..sonucta cocukluk psikolojisi onlar saka da yapsalar cocuklar iclerinde cok buyutur ne tuhaf insanlar var ya
simdi esimle yikayacaz bakalim ins gobeginde sorun olmaz
Bizim gobegimiz 5.gun dusmustu sizinkiler daha gec olmasina ragmen dusmemis henuz. Niye bizimki erken dustu acabaBen de göbek bağının düşmesini bekliyorum. Bugün 6. Günümüz henüz düşmedi. Kaynayıp ılınan suyla siliyorum.
Doktor 2 gün sonra yaptır demişti bana. Yaptırdık 5. Gün de düştü göbeği şimdi biraz kanama var K vitamini yaptık hala banyo yaptırıyorum rahatlıyorkizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi
gecmis olsun cnmBiz ilk yikadimizda gazli bez koyup hafif bantlamistik. Banyo bitincede hemn sokup kuruladik. Bugunde 2. Kez yaptik ama biraz usuttuk sanirim. Diger bebislere afiyet azicik circir olmusuz
bende simdi yikayacam iste uyanmasini bekliorum bakalim nasil tepki verecekDoktor 2 gün sonra yaptır demişti bana. Yaptırdık 5. Gün de düştü göbeği şimdi biraz kanama var K vitamini yaptık hala banyo yaptırıyorum rahatlıyor
ben kullanmiyorum cnm ... ama illa kullanmak istersen eline sur bir miktar oyle bebegin boyun altina koy solumasin fazlaArkadaşlar bebeğe pudra kullanıyor musunuz? Zararlı diye okudum ama şimdilik sudocrem kullanıyorum poposuna ama boynuna koltuk altına falan pıdra düşünmüştüm bilginiz var mı siz kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?