Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi
Bizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cok

kızlar var mı bugün d
oyyy yerim onuuuuu kuzum tam ısırmalık Allah bağşlasın canımm,diğer fotolarınıda bekliyoruz tatlı umayın

Yaaaa masallah umay izmir e masallah
Rabbim nazarlardan korusun,anali babali buyutsun insallah

Aynen yaaa keske bi sakiz atsak agzimiza ve rahatlasak
Koca koca insanlar surekli uyarip bilmislik taslamakta istemiyorum ama yoruyorlar insani ://

Bizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cok
evet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmaz

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin küçük meleği

evet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmaz
Bende oyle biliyordum ama hemsire oyle soyleyince annem ve kv yikadilar.senin bebisin gobegi dusmesi yakindir pamugu gobek cevresine cok degdirmeki nemlenmesin cabucak dussun

Masallah subhanallah. Tombis tombis nanaklari var. Tam opmelik aslinda ama daha sonra simdi minicikler cunku

Merhabalar herkese bugün yine doğum yapan arkadaşlar var sağlıcakla büyütün bebeklerinizi inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Bugün biraz heyecanlıyım yarın kontrolüm var doktorum çatı muayenemi yapıcak ve bayram haftası yapılması gereken kontrolü konuşucaz çatı muayenesinden hiç korkmuyorum aksine inşallah doğumu başlatır diye dua ediyorum :):) Allahım gönlüme göre versin inşallah amin :)

Biz ilk yikadimizda gazli bez koyup hafif bantlamistik. Banyo bitincede hemn sokup kuruladik. Bugunde 2. Kez yaptik ama biraz usuttuk sanirim. Diger bebislere afiyet azicik circir olmusuz

kizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi
Doktor 2 gün sonra yaptır demişti bana. Yaptırdık 5. Gün de düştü göbeği şimdi biraz kanama var K vitamini yaptık hala banyo yaptırıyorum rahatlıyor

Arkadaşlar bebeğe pudra kullanıyor musunuz? Zararlı diye okudum ama şimdilik sudocrem kullanıyorum poposuna ama boynuna koltuk altına falan pıdra düşünmüştüm bilginiz var mı siz kullanıyor musunuz
ben kullanmiyorum cnm ... ama illa kullanmak istersen eline sur bir miktar oyle bebegin boyun altina koy solumasin fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…