Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Geçmiş olsun ( biran önce toparlanır inş. Neden enfeksiyon kaptı acaba?

Gözünüz aydın canım. Maşallah size:)

gozunuz aydin canim saglikla mutlulukla buyusun insallah, ne olursa olsun moralini yuksek tut, sutun de gelecektir yakin zamanda bol bol umarim, gecmis olsun.

Canm kaç gündür giremiyordum, bu sabah ıyandığımda ilk aklıma gelen sen oldun, sayfalarda senden gelen haberi arıyordum çok sevindim, gözünüz aydın, Selim Tuna da hoşgeldi Allah sağlıkla büyütmeyin nasip etsin canm, seninde en kısa zamanda ağrıların geçer inşallah merakla fotoğrafını ve doğum hikayeni bekliyorum

Bir kaç gündür girememiştim doğum yapanlar olmuş tek tek alıntılayamadım arkadaşlar, hepimizin gözü aydın ne güzel sizlerde cennet kokulularınıza kavuştunuz darısı kavuşma heyecanı bekleyenlere inşallah yavrularınız analı banalı sağlıkla büyürler, hepinize bol sütlü, sağlıklı günler diliyorum

Oyyy masallah masallah ne guzel buyutmus annesi O nu karninda :))
Valla sizleri okuya okuya bana bi cesaret geldi bende sezeryani rpidural yapicam :)) (galiba ogun cesaretimi kaybetmezsem:) )
Canlarrrrr ben de dogum yaptim.3420 kilo 47 cm dogdu Reyyan Ecemiz.ilk dogumum vakumla ve cok zor oldugu icin epidural sezeryan oldum.Darisi dogumu bekleyen arkadaslara.
Gözünüz aydın canım.

:)))valla dogru soyluyorsun
Annelik cok guzel bir duygu dimi,tarifsiz esi benzeri yok
sukurler olsun ki Rabbim bizlerede nasip etti
bende oglum dogunca bundan birtane daha yapmaliyim diyordum ilk zamanlar :))
Evet çok güzel bir duyguymuş:) elhamdulillah . Allah olmayanlara da nasip etsin inş.

Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun aynı zamanda. İnş biran önce toparlanıp bize hikayenizi anlatırsın.

Bende bir sorun var galiba diyordum. Çünkü dediğin gibi suyum geldikten sonra gözüm hiçbirşey görmez oldu. Öncekiler ağrı değilmiş dedim:) burada suyum geldi hastaneye gidiyoruz yazan arkadaşları görünce ne kadar dayanıksızmışım demek ki diyordum.

Kakasını ve çişini yapıyorsa doyuyor demek değil miydi? Üzme kendini. Hem sen biliyorsun bu işi. Kızın var , tecrübeli annesin. Zamanla daha da çok emer.
Ben de yeterki emsin diye sadece ucunu tuttuğu zamanlarda müdahele etmedim. Şimdi göğsüm yara oldu. Çok acıyor

Ben de bebeğini koklayanlar kervanına katıldım kızlar detayları paylaşırım inşallah normal doğum kesili darısı tüm bekleyenlerin başına
gözünaydın canm hayırlı olsun sanada..artk iyice azaldk,normal doğum yapmışssın ne güzel hikayeni bekliyoruz.güle güle büyüt bebişi

gözünaydın canm hayırlı olsun sanada..artk iyice azaldk,normal doğum yapmışssın ne güzel hikayeni bekliyoruz.güle güle büyüt bebişi
hakikaten çok azaldık canım, evlerde bebişlerin sesi çınlıyor ama forumun sesi soluğu kesildi doğal olarak. bikaç ay sonra daha aktif oluruz galiba.. son eylül bebişlerimiz de hayırlısıyla sağlıkla gelsin de lohusalığı da güzelce atlatalım, yayamazların türlü türlü hallerini paylaşırız buradan, pek renkli eğlenceli olur eminim

yasa Allah analı babalı büyütsün canim inşallah en kısa sürede sahalara tekrar doncez

Yeni bir tablo yapsak kim ne zmn nasıl doğum yaptı kaçinci haftada kaç kg gibi sonra da doğum hikayeleri gelir. Bizde bekleyen kaç kişi kaldık bilirdik. Ben de hala gelişme yok tüm derdim sıcaklar ve kaşıntı. Öylece bekliyorum ama çok sıkıldım sürekli doğdu mu diye telefonlar geliyor

O doğdumu telefonunu ben bugün ilk kez aldım :) aradı biri doğum yapmadın mı daha diye benimle aynı olan biri doğurmuşta onunla kıyaslıyor sabah sabah hey allahım ya :) insanların işi gücü yok vallahi
Benim duam zamanında sağlıcakla doğması oğlumun inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…