Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Kizlar rutin kontrollerinize ne kadar sürede gidiyorsunuz? 3 hafta mi 4 hafta mi? Ya da daha uzun
Ben o kadar panik bir gebelik geçirdim ki 1 hafta 10 gün arayla sürekli gittim 😂 özele gidip panikleyip kalp atışı dinlemek istediğimde iyi olduğunu bilmek istediğimde de devlet aciline gittim geceleri. Yoksa başedemezdik. Şimdi rahatladım artık ayda 1 yeterli dedi doktorum. Özlersen gelebilirsin ama ayda 1 diyelim dedi

Ben o kadar panik bir gebelik geçirdim ki 1 hafta 10 gün arayla sürekli gittim 😂 özele gidip panikleyip kalp atışı dinlemek istediğimde iyi olduğunu bilmek istediğimde de devlet aciline gittim geceleri. Yoksa başedemezdik. Şimdi rahatladım artık ayda 1 yeterli dedi doktorum. Özlersen gelebilirsin ama ayda 1 diyelim dedi
Baslarda devletteki doktorum 2 haftada 1 cagirmisti beni de normal demekki :) sonra ozelde ve devlette 2 haftada 1 donusumlu gidiyordum ama simdi tek doktordan ilerleyecegim bana 3 haftada 1 gel dedi bana cok sık geldi arasi. Riskli bir gebelik de degil

Kızlar 22. Haftayım az az suyum geldi doktor şu an için yatış verdi. Ve pek de güzel şeyler söylemedi çok korkuyorum. Var mı böyle bir şey duyan bilen iyileşebilir miyim

Evet onu alıyoruz tam maaşımızı iş yerinden ama işte sonra doğum izni süremize eklemiyorlarmış telefonda öyle söylediler ben de hala net değilim ama ben de çıkacağım 1 ocakta izne. Artık ayrılırken alırım yıllık izin ücretimi de napayım :)
Ama tabi 1 şubatta tam maaş alıp 1 şubatta izin başlasa çok güzel olurdu. Bunu ne zaman netleştireceğiz acaba akıllarda hep şüphe bizim gibi yapan olmamış mı hiç acaba😂 benim son adet 21 mayıs canım. Hadi bakalım doğumlarımızda yakın olur kesin.
Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza minnoşları💗

Kızlar 22. Haftayım az az suyum geldi doktor şu an için yatış verdi. Ve pek de güzel şeyler söylemedi çok korkuyorum. Var mı böyle bir şey duyan bilen iyileşebilir miyim
Canım panik olma üzülme lütfen her şeyden büyük Allah var inşallah bu süreci en kısa şekilde atlatırsın ben okumuştum suyu azalan gelen insanları istirahatle bazı tedavilerle doğum sürecini tamamlarmışlardı, tam bilgim olmasa da dualarım seninle hep 🙏🏻 Allah vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Tam emin değilim ben de ama bir tanıdığım o su konusunda problemliydi tam nedenini hatırlamıyorum. Ayda bir defa 1 hafta olacak şekilde hastanede yattı. Çok şükür sağlıkla kucağına aldı hatta yakın zamanda ikinciyi de aldı 🩷. Fark etmen ve gitmen güzel olmuş eminim emin ellerdesindir sağlıkla düzene girersin inşallah

Kızlar bugün doktor kontrolum vardı şu kasılma karında sertleşme oluyordu sanci giriyordu onu konustuk bu zamanlarda olması normal dedi. Tabi serviks uzunluğuna bakmak lazımmış önce ama olduğunda da korkmana gerek yok gözlemle sancılarını dedi. Her şey yolunda görünüyormus. Sadece ben hiç kilo almamışım 5 haftadır aynı kilodayım 🤷

Kızlar bugün doktor kontrolum vardı şu kasılma karında sertleşme oluyordu sanci giriyordu onu konustuk bu zamanlarda olması normal dedi. Tabi serviks uzunluğuna bakmak lazımmış önce ama olduğunda da korkmana gerek yok gözlemle sancılarını dedi. Her şey yolunda görünüyormus. Sadece ben hiç kilo almamışım 5 haftadır aynı kilodayım 🤷
Tam yazacaktım karnımda sertleşme benim de başladı, hatta bugün 3-4 Kez oldu. Dr lar ne diyor acaba bu duruma diye merak ettim. Pazartesi kontrolüm var zaten ama acil birsey olup olmadığını merak ediyor insan. Bariz bi sancı yaşamadım ama o sertliği kasılma anında hissediyorum, sonra elimle dokunuyorum taş gibi olmuş

Bi de gözlemleyin derken hangi durumlarda dikkate almaliymisiz açıkladı mı peki😅

Çok geçmiş olsun. Takipli doktorunuz mu acaba? Böyle durumlarda başka bi doktor görüşü de almakta fayda var diye düşünüyorum. Forumda ve diğer yerlerde sağlıkla bebiişlerini kucaklarına alanları okudum. Bol su için lütfen havuç suyu denemekte faydalı olacaktır.

Bi de gözlemleyin derken hangi durumlarda dikkate almaliymisiz açıkladı mı peki😅
İşte kasılma anında su gelmesi kırmızı lekelenme sancıların düzenli olması pozisyon değiştirince geçmemesi gibi durumlara. Bı de bana magnezyum verdi değiştirip ben maalesef çok kullanamıyorum vitamin magnezyum biraz rahatlatır dedi. Doktorunuz zaten serviks uzunluğunu ölçer. Bı de bana dedi ki doğum sancısı olsa öyle bir anlarsın ki hayrete edersin dedi ben de iyice korktum 😞

Bı de annem bu kasilmalar sertlesmeler olunca karnimi oksamami söyledi yukarı doğru ben onu yapınca bir kaç sn sonra rahatlıyorum siz de deneyin isterseniz. Ne kadar doğru işe yarar bilmiyorum tabi

İşte kasılma anında su gelmesi kırmızı lekelenme sancıların düzenli olması pozisyon değiştirince geçmemesi gibi durumlara. Bı de bana magnezyum verdi değiştirip ben maalesef çok kullanamıyorum vitamin magnezyum biraz rahatlatır dedi. Doktorunuz zaten serviks uzunluğunu ölçer. Bı de bana dedi ki doğum sancısı olsa öyle bir anlarsın ki hayrete edersin dedi ben de iyice korktum 😞
Magnezyum hangisini yazdı acaba? Benim bacak kramplarim olduğunda sormuştum kullanabilirsin demisti ama özel bi önerisi olmamıştı.
Ben de ilk 3 ayın sonuna yaklaşırken hissettiğim ağrılar yüzünden korkmuştum. O zaman bana da aynı cümleyi kurmuştu. Ortalığı yıkarsın sancıdan düşük olsa, seni tutamayız oyle basit degil demişti🥲

Bı de annem bu kasilmalar sertlesmeler olunca karnimi oksamami söyledi yukarı doğru ben onu yapınca bir kaç sn sonra rahatlıyorum siz de deneyin isterseniz. Ne kadar doğru işe yarar bilmiyorum tabi
Biraz netten baktım da yalancı kasilmalarda yürüyorsaniz dinlenin, oturuyorsanız pozisyon değiştirin o zaman rahatlar diyor. Mantıklı olabilir yani bebegi sever gibi hafif hafif okşamak 😅

Canım çok geçmiş olsun. Suyunda biraz azalma mı oldu yani eğer öyleyse havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş iyi geliyormuş sadece bunu biliyorum. Neden olmuş peki böyle bişey

Tam yazacaktım karnımda sertleşme benim de başladı, hatta bugün 3-4 Kez oldu. Dr lar ne diyor acaba bu duruma diye merak ettim. Pazartesi kontrolüm var zaten ama acil birsey olup olmadığını merak ediyor insan. Bariz bi sancı yaşamadım ama o sertliği kasılma anında hissediyorum, sonra elimle dokunuyorum taş gibi olmuş
Sertleşmeler birçoğumuzda başladı bu da zamanımızın her geçen gün azaldığını gösteriyor bence iyi düşünelim iyi olsun hedefe gün gün yaklaşıyoruz 🥹🥹

Magnezyum hangisini yazdı acaba? Benim bacak kramplarim olduğunda sormuştum kullanabilirsin demisti ama özel bi önerisi olmamıştı.
Ben de ilk 3 ayın sonuna yaklaşırken hissettiğim ağrılar yüzünden korkmuştum. O zaman bana da aynı cümleyi kurmuştu. Ortalığı yıkarsın sancıdan düşük olsa, seni tutamayız oyle basit degil demişti🥲
Mag4 Day & Night bunu onerdi bana ama ben bulamadım eczanede bı de pahalı geliyor bana bu ilaçlar ya 800₺ dedi bı yer ama elinde kalmamis .bı de bunda magnezyum sitrat formundaymis mide yanmasini bulantisini arttirabilirmis dedi bana chatgpt

Back
X