- 22 Mart 2016
- 130
- 484
- 18
- 37
evet canim epey devam etti, giderek azaldi ve rengi kahveye dondu. bugun pek gelmedi, herhalde kesilmistir artik.
Bendende baya geldi pembe akinti seklinde arada kahverengi geliyordu bir haftadir hic akinti yok cuma gunu cati muayenesi oldum dr yine gelebilir dedi hic bisey yok

(
( 

24ünde 40 haftam bitecek. Şu anda 39a başladım. Heyecanla artık keyfi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Bayramı geçirsek çok iyi olacak tabi.
 24ünde 40 haftam bitecek. Şu anda 39a başladım. Heyecanla artık keyfi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Bayramı geçirsek çok iyi olacak tabi. 

kuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram
 kuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram 

bu bayramı bebişleriyle geçirenler kumbaralarını hazırladınız mı?
 bu bayramı bebişleriyle geçirenler kumbaralarını hazırladınız mı? Geleceği için birikime şimdiden başlasınlar
 Geleceği için birikime şimdiden başlasınlar bizlerde artık sonraki bayramı bekleyeceğiz
  bizlerde artık sonraki bayramı bekleyeceğiz