Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
benim de sizden yana umudum var. insallah kalp atışını duyarsınız. tabi ümitlendirmek istemiyorum. kalbimden gecen bu. size bakılırsa benim tamamen umutsuz olmam lazım ama umutluyum nedense.hem bende geçen sene kürtaj oldum kalp atımı olmadı.

Muhtemel dogum tarihlerimiz aynicanim.hayirli olsun ben daha gitmedim doktora gec dollenme olma ihtimalim de var tabi.senin sat kacti canim?

Canım benim sat ım 16 kasım ama ben haziran dan beri 45 günde bir adet oluyordum. Yani sat benim için doğru sonuç vermiyor. Kesenin büyüklüğüne göre belli oluyor kaç haftalık olduğu. Ben ilişki tarihini tahmin ediyorum oradan hesaplarsam doğru çıkıyor

Cnm ben komple simsiyah boyattim....dip boya ile ugrasmamak icin

Yok hayatta siyaha boyatmam
Bu rengi tutturana kadar çok uğraştım ya
Zaten baya açık kumralım siyah yapmıştım oda ayda bir boya istiyordu illaki

Malesef o kadarla kapanacak gibi değil
Birazcık daha bekleyeyim olmadı

Bitkisel hayatta tutmaz bu renkte,
Açılıp boyanmasıda gerekiyor korkunç görünüyor
Cesarette edemiyorum. Doktorumda boyat diyemem boyatta diyemem kanıtlanmış bir zararı yok vs dedi

Sonrasında hcg baktırdın mı?

Aynen iyi dusunmussun 1 ay korunursun yumurtlama donemindede gunasiri dedi dr bana ben hergun girdim dr dedigini 7 ay yaptim olmadi sende hergun deneyebilirsin hakkimizda hayirlisi valla rabbim tum isteyenlere saglikli bebekler nasip etsin insallah
2 yıldır denemediğim kalmamıştı canım 3.hamileliğimde günaşırı olmuştu 9.günden itibaren. İnşallah o günler çabuk gelir.

İnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?

İnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?
benim keseyi bilmiyorumda fetus 6 mm di. benim simdi fetus hakkında hic ölçüm falan yapılmadı. net değil dendi. bende boş gebelikden süphelendim ama bilmiyorum. yani bakılırsa benim ki daha vahim. tabi allah bilir

DIPTISDIPTIS evet baktırdım

24.gün/3+2 B-hcg 80
26.gün/3+4 B-hcg 154
30.gün/4+1 B-hcg 432(aradan 4 gün gecmişti %67 artmıştı)
32.gün/4+3 B-hcg 823 (burda 2 günde iki katı artmıştı)
34.gün/4+5 kese vajinal çok çok küçük gözüktü
39.gün/5+3 kese 0.8mm idi rahimde kanama alanı var dedi 10 gun rapor verdi
46.gün/6+3 kese 1,5mm idi yolk sac net değil fetus 0,3mm kardiyolojik hareketi yok bu optimal değil dedi.
Bugünse 47.gün/6+4

Başka bir doktora göründün mü?

benim keseyi bilmiyorumda fetus 6 mm di. benim simdi fetus hakkında hic ölçüm falan yapılmadı. net değil dendi. bende boş gebelikden süphelendim ama bilmiyorum. yani bakılırsa benim ki daha vahim. tabi allah bilir
Allah yardımcımız olsun sözün bittiği yer. Benim yaşım 30; 2 yılı gecti bu hasret.

Az önce eşim aradı bi radyolog varmış ünlü ona gidelim cihazı her ayrıntıyı görüyomuş dedi. Gerek yok bence şu an dedim. O kadar üzüyorumki onu çaresiz görünce.

Çift çizgi gördüğümüz gün ikimizde şükür namazımızı kıldık aşkım dedim kalp atışını duyduğumuz gün fakir bi çocuk giydirmek istiyorum tabi aşkım dedi. Zaten kucağımıza aldığımızda adağımız var. Allah nasip ederse.. Eşim o kadar istekliki ona bu duyguyu yaşatamamak zehir gibi bana..

Merhaba arkadaşlar tahmini doğum tarihimiz 02,09,2016 inşallah,
Benim daha önce olduğum bir açık miyom ameliyatım var o yüzden mecburen sezeryan olacağım henüz çok erken diye dr.umla bunları konuşmadım ama sanırım sezeryan olunca doğum tarihi öne çekilebiliyormuş okuduklarımdan öyle anladım, sağlıklı bir şekilde doğsun da şu an tek duamız o,
Geçen hafta kalp atışlarını dinledik çok şükür şu an bir sıkıntımız yok, her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum, doğuma kadar devam edecekmişim, progestanın vajinal fitilini kullanıyorum (sabah 1 akşam 2 tane 20.haftaya kadar kullanacakmışım) ve folbiol günde bir tane, mide bulantılarım 7*24 devam ediyor ama bunlar benim için hiç önemli değil
Herkese sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik ve doğum dilerim

bende 29 yasındayım. insallah allah sizede nasip eder bu duyguyu. insallah iyi haber alırsın. benim tesellim var 4 yasında bir oğlum var. cok güzel bir duygu onun basına birsey gelecek diye canım gidiyor. calısıyorum aklım hep onda.

Başka bir doktora göründün mü?
Evet eşim hemen başka dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk sac net degil daha önce muayene etmediğimden ilk muayenede bişey diyemem 1 hafta beklicez dedi. Yolk sac 1,3mm den sonra net gözukmeliydi dedi. Benim durumumda olup doğum yapan var mı dedim evet tabi ama az ihtimal dedi ne kadar şansım dedim %50nin altında dedi. Ilk dr %80 gebelik sonlanacak dedi.

O kadar samimi hislerini yazmissin ki ne diyecegimi bilemedim rabbim tez zamanda yuregindekileri versin sana oyle buyuk bir kalbin varki esinede sanada o guzel duyguyu tattirsin.

Amin tüm isteyene inşallah. Allah yavrunu korusun uzun saglıklı hayırlı ömur nasip etsin inşallah.

O kadar samimi hislerini yazmissin ki ne diyecegimi bilemedim rabbim tez zamanda yuregindekileri versin sana oyle buyuk bir kalbin varki esinede sanada o guzel duyguyu tattirsin.
Amin canım bu hasret öyle bişey ki düşmanim yaşamasın. Annem şehirdışında gittiğimizde 'artık olsun bitane düşünün artık' diyecekmi yine diye içim cız ediyo. Insallah tez zamanda hamile kalırım ve devamı gelir.

Zamanlamada pek kötü olmuş....
Naturigin kimyasal icermiyor diye biliyorum nederece tabi oda meçhul ama hamilelikte kullanılabilecegi yazıyordu. Bende hakkımı dogum öncesine saklıyorum malum foto mevzusu var bide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…