benim de sizden yana umudum var. insallah kalp atışını duyarsınız. tabi ümitlendirmek istemiyorum. kalbimden gecen bu. size bakılırsa benim tamamen umutsuz olmam lazım ama umutluyum nedense.hem bende geçen sene kürtaj oldum kalp atımı olmadı.Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Insallah kuzum gorebilesin keseyi bu arada ankarada kar kis kiyamet dikkat edin oralarda havalar nasil bilmiyorum amaCnn benim 3.30 da çıkar çıkmaz msj atacam sizlere nolur dua edin keseyi göreyim
Muhtemel dogum tarihlerimiz aynicanim.hayirli olsun ben daha gitmedim doktora gec dollenme olma ihtimalim de var tabi.senin sat kacti canim?
Cnm ben komple simsiyah boyattim....dip boya ile ugrasmamak icin
Bende de var o sorun ama boyama riskini alamam. İstersen saç maskaraları var ya da en kötü normal maskarayla geçici çözüm yapabilirsin eğer çok çok değilse. Saç boyalarını solumak hele ki şu başlangıçta hiç doğru olmaz.
Ah ah sorma gecen ay boyatmaya gittim saçlarımı benim kuaförün cenazesi varmış rizeye gitmis randevu alip gittim bidd geri dönmeyi unutmuslar baskasinada guvenmedigim icin dondum saclarim cok fena simdi röfle benim saclarim kuaforume son gittigimde hamilelik durumu olursa 3.aydan sonra d9ktorlar izin veriyor gelirsin bitkiselle boyarim demisti benim arkadasim surekli normal boyayla boyatti hic bisey olmadi ama ben ona cesaret edemiyorum doktor izin verirse 3.aya kadar bekleyip bitkiselle boyaticam
Geç döllenme ihtimali olsa keşke ama yok 24.gün hcg 80 çıktı. Mucize gibiydi 22.gün silik çizgiyi görmüştüm. Hayırlısı Allahtan. Eşimle kararlaştırdık dr 3 ay korunun dese bile 1 ay koruncaz. Rahim hazır olmazsa hamilelik olmazmış zaten. Tek tesellim mart gibi tekrar denemelere başlamak. Rabbim sağlığıyla göndersin inşallah.
Bizim buralar misss cnm hatay ıskenderunInsallah kuzum gorebilesin keseyi bu arada ankarada kar kis kiyamet dikkat edin oralarda havalar nasil bilmiyorum ama
2 yıldır denemediğim kalmamıştı canım 3.hamileliğimde günaşırı olmuştu 9.günden itibaren. İnşallah o günler çabuk gelir.Aynen iyi dusunmussun 1 ay korunursun yumurtlama donemindede gunasiri dedi dr bana ben hergun girdim dr dedigini 7 ay yaptim olmadi sende hergun deneyebilirsin hakkimizda hayirlisi valla rabbim tum isteyenlere saglikli bebekler nasip etsin insallah
İnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?benim de sizden yana umudum var. insallah kalp atışını duyarsınız. tabi ümitlendirmek istemiyorum. kalbimden gecen bu. size bakılırsa benim tamamen umutsuz olmam lazım ama umutluyum nedense.hem bende geçen sene kürtaj oldum kalp atımı olmadı.
benim keseyi bilmiyorumda fetus 6 mm di. benim simdi fetus hakkında hic ölçüm falan yapılmadı. net değil dendi. bende boş gebelikden süphelendim ama bilmiyorum. yani bakılırsa benim ki daha vahim. tabi allah bilirİnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?
Başka bir doktora göründün mü?DIPTISDIPTIS evet baktırdım
24.gün/3+2 B-hcg 80
26.gün/3+4 B-hcg 154
30.gün/4+1 B-hcg 432(aradan 4 gün gecmişti %67 artmıştı)
32.gün/4+3 B-hcg 823 (burda 2 günde iki katı artmıştı)
34.gün/4+5 kese vajinal çok çok küçük gözüktü
39.gün/5+3 kese 0.8mm idi rahimde kanama alanı var dedi 10 gun rapor verdi
46.gün/6+3 kese 1,5mm idi yolk sac net değil fetus 0,3mm kardiyolojik hareketi yok bu optimal değil dedi.
Bugünse 47.gün/6+4
Allah yardımcımız olsun sözün bittiği yer. Benim yaşım 30; 2 yılı gecti bu hasret.benim keseyi bilmiyorumda fetus 6 mm di. benim simdi fetus hakkında hic ölçüm falan yapılmadı. net değil dendi. bende boş gebelikden süphelendim ama bilmiyorum. yani bakılırsa benim ki daha vahim. tabi allah bilir
bende 29 yasındayım. insallah allah sizede nasip eder bu duyguyu. insallah iyi haber alırsın. benim tesellim var 4 yasında bir oğlum var. cok güzel bir duygu onun basına birsey gelecek diye canım gidiyor. calısıyorum aklım hep onda.Allah yardımcımız olsun sözün bittiği yer. Benim yaşım 30; 2 yılı gecti bu hasret.
Az önce eşim aradı bi radyolog varmış ünlü ona gidelim cihazı her ayrıntıyı görüyomuş dedi. Gerek yok bence şu an dedim. O kadar üzüyorumki onu çaresiz görünce.
Çift çizgi gördüğümüz gün ikimizde şükür namazımızı kıldık aşkım dedim kalp atışını duyduğumuz gün fakir bi çocuk giydirmek istiyorum tabi aşkım dedi. Zaten kucağımıza aldığımızda adağımız var. Allah nasip ederse.. Eşim o kadar istekliki ona bu duyguyu yaşatamamak zehir gibi bana..
Evet eşim hemen başka dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk sac net degil daha önce muayene etmediğimden ilk muayenede bişey diyemem 1 hafta beklicez dedi. Yolk sac 1,3mm den sonra net gözukmeliydi dedi. Benim durumumda olup doğum yapan var mı dedim evet tabi ama az ihtimal dedi ne kadar şansım dedim %50nin altında dedi. Ilk dr %80 gebelik sonlanacak dedi.Başka bir doktora göründün mü?
O kadar samimi hislerini yazmissin ki ne diyecegimi bilemedim rabbim tez zamanda yuregindekileri versin sana oyle buyuk bir kalbin varki esinede sanada o guzel duyguyu tattirsin.Allah yardımcımız olsun sözün bittiği yer. Benim yaşım 30; 2 yılı gecti bu hasret.
Az önce eşim aradı bi radyolog varmış ünlü ona gidelim cihazı her ayrıntıyı görüyomuş dedi. Gerek yok bence şu an dedim. O kadar üzüyorumki onu çaresiz görünce.
Çift çizgi gördüğümüz gün ikimizde şükür namazımızı kıldık aşkım dedim kalp atışını duyduğumuz gün fakir bi çocuk giydirmek istiyorum tabi aşkım dedi. Zaten kucağımıza aldığımızda adağımız var. Allah nasip ederse.. Eşim o kadar istekliki ona bu duyguyu yaşatamamak zehir gibi bana..
Amin tüm isteyene inşallah. Allah yavrunu korusun uzun saglıklı hayırlı ömur nasip etsin inşallah.bende 29 yasındayım. insallah allah sizede nasip eder bu duyguyu. insallah iyi haber alırsın. benim tesellim var 4 yasında bir oğlum var. cok güzel bir duygu onun basına birsey gelecek diye canım gidiyor. calısıyorum aklım hep onda.
amin inşallahAmin tüm isteyene inşallah. Allah yavrunu korusun uzun saglıklı hayırlı ömur nasip etsin inşallah.
Amin canım bu hasret öyle bişey ki düşmanim yaşamasın. Annem şehirdışında gittiğimizde 'artık olsun bitane düşünün artık' diyecekmi yine diye içim cız ediyo. Insallah tez zamanda hamile kalırım ve devamı gelir.O kadar samimi hislerini yazmissin ki ne diyecegimi bilemedim rabbim tez zamanda yuregindekileri versin sana oyle buyuk bir kalbin varki esinede sanada o guzel duyguyu tattirsin.
Gözünaydın olsun canım sağlıkla kucağina al inşallah.Kızlar Dr dan geldim kalp atışını duyduk şimdilik her şey yolundaymış darısı sizlerin başına inşallah dualarım sizlerle
Zamanlamada pek kötü olmuş....Kızlar birde bu saç boyama işini naptınız?
Benim saçlar açık bakır organik boya kesmiyor illa amonyaklı boya gerekiyor.
İşin kötüsü yeni ehliyet sınavına girdim kazandım ve ehliyeti almam için biyometrik fotoğraf çektirmem gerekiyor 1 karış dip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?