Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doğru diyorsun

Tatlim onda kalp atisi ivin erken demis belki senin icinde oyledir bu arada ben ekteki goruntuden net olarak goremedim kiyaslama yapmak belki yanlis ama ne bileyim ben hala umutluyum bebeginden
Bu duygu o kadar zorki acaba diyosun o an sanki dünyalar benim oluyo o an sanki yeryüzündeki en güzel ben en mutlu ben en şanslı ben en zengin ben gibi hissediyorum.. sonra dr un dedikleri geliyo aklıma bidaha bu hayalin zerresini kuramıyosun. Bu hayatımdaki en zor 2.bekleyiş.. ilki 2014 eylülde boş gebelik teşhisi konulduğundaki 1 hafta bekleyişti; 2.side bu 1 hafta bekleyiş.. Rabbim tekrarını yaşatmasın.

Amin insallah en kotu gunlerin bunlar olsun daha kotusunu yasatmasin rabbim sana bir hafta sonra umutlar kaldigi yerden yesermeye baslasin insallah

Daha önce 2 kaybım olduğundan sürekli riskli gruptasın diyordu zaten. Mutlaka görmeliydik dedi zaten %80 dediği için yıkıldım. Vajinal baktığı için net konuştu sanırım.
Her ne olursa olsun kötü düşünmemeye çalışman gerek.
haftaya 8+3 te gideceğim örneğin ben. Yani 9. haftada çağırmış oldu dr.
Geç döllenme olduğunu umut edelim bebeğin için

Kızlar birde bu saç boyama işini naptınız?
Benim saçlar açık bakır organik boya kesmiyor illa amonyaklı boya gerekiyor.
İşin kötüsü yeni ehliyet sınavına girdim kazandım ve ehliyeti almam için biyometrik fotoğraf çektirmem gerekiyor 1 karış dip geldi

Cnm ben komple simsiyah boyattim....dip boya ile ugrasmamak icin

Bende de var o sorun ama boyama riskini alamam. İstersen saç maskaraları var ya da en kötü normal maskarayla geçici çözüm yapabilirsin eğer çok çok değilse. Saç boyalarını solumak hele ki şu başlangıçta hiç doğru olmaz.

Ah ah sorma gecen ay boyatmaya gittim saçlarımı benim kuaförün cenazesi varmış rizeye gitmis randevu alip gittim bidd geri dönmeyi unutmuslar baskasinada guvenmedigim icin dondum saclarim cok fena simdi röfle benim saclarim kuaforume son gittigimde hamilelik durumu olursa 3.aydan sonra d9ktorlar izin veriyor gelirsin bitkiselle boyarim demisti benim arkadasim surekli normal boyayla boyatti hic bisey olmadi ama ben ona cesaret edemiyorum doktor izin verirse 3.aya kadar bekleyip bitkiselle boyaticam

Her ne olursa olsun kötü düşünmemeye çalışman gerek.
haftaya 8+3 te gideceğim örneğin ben. Yani 9. haftada çağırmış oldu dr.
Geç döllenme olduğunu umut edelim bebeğin için
Geç döllenme ihtimali olsa keşke ama yok 24.gün hcg 80 çıktı. Mucize gibiydi 22.gün silik çizgiyi görmüştüm. Hayırlısı Allahtan. Eşimle kararlaştırdık dr 3 ay korunun dese bile 1 ay koruncaz. Rahim hazır olmazsa hamilelik olmazmış zaten. Tek tesellim mart gibi tekrar denemelere başlamak. Rabbim sağlığıyla göndersin inşallah.

ben de yeni yıl öncesi bakım olsun diye gittim boyattım saçlarımı,lazer kontrolüne gittim sanki bebek öncesi bakım yaptıtırmış gibi zaten lazere gittiğim ve yılbaşından bir gün önce ilişki oldu sadece. Artık hangisinde tuttuysa tuttu miniğim çok şükür rabbim esirgesin!

Aynen iyi dusunmussun 1 ay korunursun yumurtlama donemindede gunasiri dedi dr bana ben hergun girdim dr dedigini 7 ay yaptim olmadi sende hergun deneyebilirsin hakkimizda hayirlisi valla rabbim tum isteyenlere saglikli bebekler nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…