o kadar kokuya hassasiyetim var ki canım mutfağa giremiyorum zaten bulantımda var sağolsun eşim hazırlıyo sabah akşam aralarda da ceviz meyve özellikle ayva leblebi falan yiyorum istediğim gibi beslenemiyorum amaarkadslar her gun neler yıyorsunuz ?
coraspin kullanan var mı arkadaşlar aranızda ?
canim arkadaslar gibi bos yere umitlendirmek istemiyorum ama biz kalp atisini bebek 1 cm oldugunda aldik. herkeste farklidir eminim ama buyumesi icin biraz zaman tanimak gerekiyor nacizane..
bi de bana kizmayin ama bu topicte herkes cok erken doktora gidiyor. bhcgler katlanmalar takipler vs bu kadar erkenden baslanirsa hem zaman gecmez hem evhamlarimiz artar. belki ikinci diye daha sakinim ben ama ilk hamileligimdeki grupta da burdaki gibi erken takip yapmadi kimse. bence kendi kendimizi sabirsizlandiriyoruz biraz. senin durumun icin demiyorum ama erken haftalarda olup kese ya da fetus gormeyen ve bunun yuzden uzulen arkadaslar icin soyluyorum.
gebelik de kimyasal bir surectir ve biz vucut kimyamizi endise, korku gibi hislerle bozabiliriz. olabildigince rahat olmaya calisin nolur. biliyorum zor tecrubeler yasanmis ama biraz daha sakin olun.. kendiniz icin
merhaba bizide listeye eklermisinizKızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var
Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah.
arkadslar her gun neler yıyorsunuz ?
Haklısın dr um senin 2 kaybın olduğundan riskli gruptasın adetin geçince gel dedi gittim haftaya yolk sac diğer hafta kalp atışı dedi. Kayıplarım olduğundan erken takip etmek istedi dr um. 4. hamileliğimi nasip ederse Allah yine aynısı olacak büyük ihtimal belkide bu kez daha sıkı bi takip olacak bilemiyorum. Ancak haklısın canım stresi azaltmak için 7.haftaya kadar bence de beklenmeli.canim arkadaslar gibi bos yere umitlendirmek istemiyorum ama biz kalp atisini bebek 1 cm oldugunda aldik. herkeste farklidir eminim ama buyumesi icin biraz zaman tanimak gerekiyor nacizane..
bi de bana kizmayin ama bu topicte herkes cok erken doktora gidiyor. bhcgler katlanmalar takipler vs bu kadar erkenden baslanirsa hem zaman gecmez hem evhamlarimiz artar. belki ikinci diye daha sakinim ben ama ilk hamileligimdeki grupta da burdaki gibi erken takip yapmadi kimse. bence kendi kendimizi sabirsizlandiriyoruz biraz. senin durumun icin demiyorum ama erken haftalarda olup kese ya da fetus gormeyen ve bunun yuzden uzulen arkadaslar icin soyluyorum.
gebelik de kimyasal bir surectir ve biz vucut kimyamizi endise, korku gibi hislerle bozabiliriz. olabildigince rahat olmaya calisin nolur. biliyorum zor tecrubeler yasanmis ama biraz daha sakin olun.. kendiniz icin
Canım çok haklısın bence de. belki de ben bu stresi sırf kan değerlerimi kontrol ettirdiğim için yaşıyorum. gerçi benim durum lekelenme olunca başladı ama çok şey bilmek her zaman çok işe yaramıyor.
Evet gebelikte 5 dk sonra nolur bilinmez her şey Allahtan. İnşallah benimde mucizem olur bebegim benimle kalır inşallah.Canım biliyorsun benim de hala kesin değil. hala bebek gelişecek mi diye bekliyorum. Ama bak listedeyim. Hatta tabloyu oluşturabilmek için ilk kendimi ekledim :) Olumlu düşünelim, evrene iyi enerji gönderelim ve inşallah da öyle olsun. Hatırla bak benim geçen cuma diğer doktoru dinlesem belki de düşük gerçekleştirecekti. Hala içimizde mucizemiz, kendimizi üzüp strese sokup içimizde hayata tutunmaya çalışan minicik canı da etkilemeyelim olur mu? Eğer görecek günü varsa büyüyecek ve kucağımıza gelecek inş.
bilmek istemek dogal bi durtu ama bazen diyorum ki keskedaha ilkel sartlarda yasasaydik. cunku bilgin kadar endisen artiyor.
ogluma hamile oldugumu bilmeden kayin pederimin tomografisine ve rontgenine eslik etmis, kemoterapi aldigi odada 5 gun basinda refakatci olmustum. yorgunluktan saniyordumbasdonmelerim vs. ogrenince bebek saglam dogmaz dedik. biz alirlar diye gittik doktora. ama cok rahat bir doktora denk geldim sukur. bana dedi ki: `icinde tasidigin bebek cam degil. o orada tahmin edemeyecegin kadar iyi korunuyor. doga zaten bir sorunu olacaksa onun buyumesine izin vermez. onu yaptim bunu yedim sunu ictim diye dusunup bosuna kimyani bozma`.. biraz ordan bakmak lazim sanki. bizim icin en mukemmel kombinasyonu ariyor vucudumuz...
CanımBu gün kontroldeydim ve bebeğimin kalbi yavaş atıyor gecen hafta da oyle idi, görünüyor ama duyulmuyor. Yavaş gelişiyormuş(( bilgisi olan varmi? Doktor pek ümitli konuşmadı
Canim beni de ekler misin2016 EYLÜL ANNELERİ LİSTEMİZ
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 Homely_angel İstanbul 30 09/12/2015 14/09/2016 ? ? 2 P perdecan Denizli 25 09/12/2015 14/09/2016 ? ? 3 Dancing_Queen İzmir 32 04/12/2015 10/09/2016 ? ? 4 @Esaskiz43 Kütahya 25 03/12/2015 18/09/2016 ? ?
HEPİMİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR, SAĞLIKLI BEBİŞLE İNŞALLAH :)
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 08-09-2016
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Istanbul avrupa mi anadolu mu canim hangi hastaneye gidiyorsun dogumlarimiz da cok yakinolbey o kadar haklısın ki bende başta sıkı takip ediyordum burayı ama sonra o kadar stres dolu yazılar vardı ki kendimi geri çektim etki altında kalmamak adına. 2. Bebeğimi bekliyorum ilkinde de şimdi de kötüyü düşünmemeye çalıştım . Kese boyutundan ben ne anlarım kaç mm diye sorular, kendi başına kan takibi yapmak okurken yordu beni.
Dün gittim kalp atışını gördüm bebeğimin ses çok derindendi anlaşılmadı. Sorun olduğu için değildir dimi dedim Hayır dedi Dr biz görmemiz gerekeni gördük gayet iyi dedi. 1 ay sonra çağırdı. Tahlil yaptı sonucu dün alamadık tel ile hallederiz bugün.
Homely_angel eklersen sevinirim istanbul yaş 31 sat 27 Kasım bdt 2 eylül. 2. Bebisim
CANIM DR BANA CORASPİN YAZDI AMA KESEYİ GÖRDÜKTEN SONRA BAŞLAYACAKSIN DEDİ,İNŞALLAH PAZARTESİ BAŞLAYACAĞIM CORASPİNEcoraspin kullanan var mı arkadaşlar aranızda ?
olbey kaçıncı haftada bebek 1cm di kalp atışını duyduğunda?
Istanbul avrupa mi anadolu mu canim hangi hastaneye gidiyorsun dogumlarimiz da cok yakin
Şükür canım. İlk muayenen miydi?canim dun 7+3 tum kalp atislarini duydugumda ve bebek 1cm dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?