Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım çok haklısın bence de. belki de ben bu stresi sırf kan değerlerimi kontrol ettirdiğim için yaşıyorum. gerçi benim durum lekelenme olunca başladı ama çok şey bilmek her zaman çok işe yaramıyor.

merhaba bizide listeye eklermisiniz İzmir/32/sat 04.12.2015/meleğime kavuşcağım tarih 10.09.2016 /ilk bebişimiz inşallah şimdiden tşkler

arkadslar her gun neler yıyorsunuz ?

norma ogum duzeni disinda ceviz, badem, yer fistigi ve meyve yemeye dikkat ediyorum. bir de zaten severdim sut iciyorum.

ama bu ara normal ogunleri bile zordan yiyorum. bulanti degil ama bi tiksinme var ki nasil gececek hic bilmiyorum. gecen sefer tavuga hassasiyet olmustu 20. haftaya kadar bulanti gecmemisti. yine bisilere basliyo galiba. rabbim yardim etse de kisa surse bari.

Haklısın dr um senin 2 kaybın olduğundan riskli gruptasın adetin geçince gel dedi gittim haftaya yolk sac diğer hafta kalp atışı dedi. Kayıplarım olduğundan erken takip etmek istedi dr um. 4. hamileliğimi nasip ederse Allah yine aynısı olacak büyük ihtimal belkide bu kez daha sıkı bi takip olacak bilemiyorum. Ancak haklısın canım stresi azaltmak için 7.haftaya kadar bence de beklenmeli.

bilmek istemek dogal bi durtu ama bazen diyorum ki keskedaha ilkel sartlarda yasasaydik. cunku bilgin kadar endisen artiyor.

ogluma hamile oldugumu bilmeden kayin pederimin tomografisine ve rontgenine eslik etmis, kemoterapi aldigi odada 5 gun basinda refakatci olmustum. yorgunluktan saniyordumbasdonmelerim vs. ogrenince bebek saglam dogmaz dedik. biz alirlar diye gittik doktora. ama cok rahat bir doktora denk geldim sukur. bana dedi ki: `icinde tasidigin bebek cam degil. o orada tahmin edemeyecegin kadar iyi korunuyor. doga zaten bir sorunu olacaksa onun buyumesine izin vermez. onu yaptim bunu yedim sunu ictim diye dusunup bosuna kimyani bozma`.. biraz ordan bakmak lazim sanki. bizim icin en mukemmel kombinasyonu ariyor vucudumuz...

Evet gebelikte 5 dk sonra nolur bilinmez her şey Allahtan. İnşallah benimde mucizem olur bebegim benimle kalır inşallah.

Bu gün kontroldeydim ve bebeğimin kalbi yavaş atıyor gecen hafta da oyle idi, görünüyor ama duyulmuyor. Yavaş gelişiyormuş(( bilgisi olan varmi? Doktor pek ümitli konuşmadı

kesinlikle dün akşam eşime aynısını söyledim. İnsanlar önceden beta hcg mi biliyordu sanki. Doktorum da bana sen araştırmışsındır zaten diye cümleler kuruyor :) Ama bıraktım artık hiç bişi araştırmıyorum.

olbey o kadar haklısın ki bende başta sıkı takip ediyordum burayı ama sonra o kadar stres dolu yazılar vardı ki kendimi geri çektim etki altında kalmamak adına. 2. Bebeğimi bekliyorum ilkinde de şimdi de kötüyü düşünmemeye çalıştım . Kese boyutundan ben ne anlarım kaç mm diye sorular, kendi başına kan takibi yapmak okurken yordu beni.

Dün gittim kalp atışını gördüm bebeğimin ses çok derindendi anlaşılmadı. Sorun olduğu için değildir dimi dedim Hayır dedi Dr biz görmemiz gerekeni gördük gayet iyi dedi. 1 ay sonra çağırdı. Tahlil yaptı sonucu dün alamadık tel ile hallederiz bugün.

Homely_angel eklersen sevinirim istanbul yaş 31 sat 27 Kasım bdt 2 eylül. 2. Bebisim

Bu gün kontroldeydim ve bebeğimin kalbi yavaş atıyor gecen hafta da oyle idi, görünüyor ama duyulmuyor. Yavaş gelişiyormuş(( bilgisi olan varmi? Doktor pek ümitli konuşmadı
Canım hanfendi25 öyle demiş dr ama o duydu sadece yavaşmış. Insallah bebek daha çok minik olduğundan öyledir. Şimdilik görmüşsün şükür diğer randevunda da duyarsın inşallah. Kese ve bebek kaç mm?

Canim beni de ekler misin
Yasadigim sehir istanbul yas 27 sat 29.11.15 tahmini dogum 04.09.16 ilk bebis supriz bebis :)

Istanbul avrupa mi anadolu mu canim hangi hastaneye gidiyorsun dogumlarimiz da cok yakin

Istanbul avrupa mi anadolu mu canim hangi hastaneye gidiyorsun dogumlarimiz da cok yakin

anadolu yakasindayim ben. yeditepe unv hastanesinde Gazi beyin takibindeyim. kararsiz kalan varsa kesinlikle tavsiye ederim. inanilmaz rahatlatici bi adamdir. vara var yoka yok der arada birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…