24.gün/3+2 B-hcg 80
26.gün/3+4 B-hcg 154
30.gün/4+1 B-hcg 432(aradan 4 gün gecmişti %67 artmıştı)
32.gün/4+3 B-hcg 823 (burda 2 günde iki katı artmıştı)
34.gün/4+5 kese vajinal çok çok küçük gözüktü
39.gün/5+3 kese 0.8mm idi rahimde kanama alanı var dedi 10 gun rapor verdi
46.gün/6+3 kese 1,5mm idi yolk sac net değil fetus 0,3mm kardiyolojik hareketi yok bu optimal değil dedi.
Bugünse 47.gün/6+4
Ben 2 hafta beklemeni tavsiye ediyorum
6+3 de belli belirsiz yolk sac göründü bebekte çok ufaktı seçilemedi ve dr normal olduğunu söyledi. Hatta 2-3 gün geriden geliyormuş
8+3 olduğunda yeniden gel kalp atışı o zaman net görülür şuan için erken dedi
Ben umutluyum senin için
Zamanlamada pek kötü olmuş....
Naturigin kimyasal icermiyor diye biliyorum nederece tabi oda meçhul ama hamilelikte kullanılabilecegi yazıyordu. Bende hakkımı dogum öncesine saklıyorum malum foto mevzusu var bide...
Amin canım bu hasret öyle bişey ki düşmanim yaşamasın. Annem şehirdışında gittiğimizde 'artık olsun bitane düşünün artık' diyecekmi yine diye içim cız ediyo. Insallah tez zamanda hamile kalırım ve devamı gelir.
O duyguyu çok iyi bilirim... Dışardaki insanlarda ilk sordukları çocugun varmı yok diyince kaç yıllık evlisin altı dedigim zaman bana bakışlarını görmen lazım... İnsan mecburen alışıyor bu duruma... önceeki yaz8larına baktığımda son doktor daha ümitli konuşmuş enazından %50 şans vermiş buna sevindim umarım herşey yoluna girer...
Evet eşim hemen başka dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk sac net degil daha önce muayene etmediğimden ilk muayenede bişey diyemem 1 hafta beklicez dedi. Yolk sac 1,3mm den sonra net gözukmeliydi dedi. Benim durumumda olup doğum yapan var mı dedim evet tabi ama az ihtimal dedi ne kadar şansım dedim %50nin altında dedi. Ilk dr %80 gebelik sonlanacak dedi.
Allah tan ümit kesilmez canım. Benim nedense umudum var senin için. Sen herşeye de hazırlıklı ol ama kendinş kahretme. Bence daha herseyin sonu değil. Rabbim yardımcımız olsun
Ben 2 hafta beklemeni tavsiye ediyorum
6+3 de belli belirsiz yolk sac göründü bebekte çok ufaktı seçilemedi ve dr normal olduğunu söyledi. Hatta 2-3 gün geriden geliyormuş
8+3 olduğunda yeniden gel kalp atışı o zaman net görülür şuan için erken dedi
Ben umutluyum senin için
İşte aynı rengi tutturmak mesele
Bu renkte sadece palettede var kahretsin ki.
Saçlarımda hamilelikle beraber dehşet uzamaya başladı
Kızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var
Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah.
O duyguyu çok iyi bilirim... Dışardaki insanlarda ilk sordukları çocugun varmı yok diyince kaç yıllık evlisin altı dedigim zaman bana bakışlarını görmen lazım... İnsan mecburen alışıyor bu duruma... önceeki yaz8larına baktığımda son doktor daha ümitli konuşmuş enazından %50 şans vermiş buna sevindim umarım herşey yoluna girer...
Allah tan ümit kesilmez canım. Benim nedense umudum var senin için. Sen herşeye de hazırlıklı ol ama kendinş kahretme. Bence daha herseyin sonu değil. Rabbim yardımcımız olsun
Kızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var
Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah.
kızlar slm ben şimdi doktordan geldim kalp atışlarını duyduk çok derinden di ama olsun kalp atım hareketlerinide gördük tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz bebeğimde 3.48mm çok küçükkkk Allah sizleride güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhh
İnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?
canim arkadaslar gibi bos yere umitlendirmek istemiyorum ama biz kalp atisini bebek 1 cm oldugunda aldik. herkeste farklidir eminim ama buyumesi icin biraz zaman tanimak gerekiyor nacizane..
bi de bana kizmayin ama bu topicte herkes cok erken doktora gidiyor. bhcgler katlanmalar takipler vs bu kadar erkenden baslanirsa hem zaman gecmez hem evhamlarimiz artar. belki ikinci diye daha sakinim ben ama ilk hamileligimdeki grupta da burdaki gibi erken takip yapmadi kimse. bence kendi kendimizi sabirsizlandiriyoruz biraz. senin durumun icin demiyorum ama erken haftalarda olup kese ya da fetus gormeyen ve bunun yuzden uzulen arkadaslar icin soyluyorum.
gebelik de kimyasal bir surectir ve biz vucut kimyamizi endise, korku gibi hislerle bozabiliriz. olabildigince rahat olmaya calisin nolur. biliyorum zor tecrubeler yasanmis ama biraz daha sakin olun.. kendiniz icin
Canım biliyorsun benim de hala kesin değil. hala bebek gelişecek mi diye bekliyorum. Ama bak listedeyim. Hatta tabloyu oluşturabilmek için ilk kendimi ekledim :) Olumlu düşünelim, evrene iyi enerji gönderelim ve inşallah da öyle olsun. Hatırla bak benim geçen cuma diğer doktoru dinlesem belki de düşük gerçekleştirecekti. Hala içimizde mucizemiz, kendimizi üzüp strese sokup içimizde hayata tutunmaya çalışan minicik canı da etkilemeyelim olur mu? Eğer görecek günü varsa büyüyecek ve kucağımıza gelecek inş.