Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Mrb kizlar.ben malesef dusurdum bebegimi.eylul annesi olamayacam.ama Allah hepinizin bebeklerini korusun.saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.

Ne diyecegimi bilemiyorum inan. Tez zamanda saglikli bir bebis diliyorum canim sana

Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu

Guzel haberlerine sevindim canim. Sahsinda bugun hastaneye giden herkes guzel haberlerle doner insallah.

Iyi haftasonlari hepinize

Arkadaslar cinsiyete oylama yapiliyor Kim yapiyor onu eylul anneleri mi? Daha cinsiyetler belli degil ki

Amin canim.benim de bu 3.dusuk oldu.ustelik ortada sebep yok.tum tedbirleri almistik.nasip degilmis demek.ben de hep sukrediyorum sukur ki diyorum oluyor.ya olmasaydi.Allah daha kotusunden sakinsin hepimizi.

Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
Gözün aydın canım benim darısı bütün arkadaşlara inşallah

Amin canim.benim de bu 3.dusuk oldu.ustelik ortada sebep yok.tum tedbirleri almistik.nasip degilmis demek.ben de hep sukrediyorum sukur ki diyorum oluyor.ya olmasaydi.Allah daha kotusunden sakinsin hepimizi.
canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda. Bizim bir komşumuz var kadın 4. düşüğünü yapmıştı 3 ay önce. puhtılaşma falan dediler ama en son fakültede bir test yaptırdı,meğerse kanında bir parazit varmış şimdi ilaç kullanıyor ve hamileymiş tekrar yine,gerekli kan tahlillerin yapıldı mı,düşük parçasını genetik teste gönderdi mi dr un?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…