Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
NNehculferadis
canım o kadar üzüldüm ki Rabbim sabrinı versin. Allaha sigin ben senden hayırlısıni istiyorum de demek ki bebeğin sağlıklı olmayacakmis öyle düşün.. benim bi arkadaşım 2.kere kaybetti bebeğini olsun diyodu hamile kalabiliyorum.
Rabbim nasip etti 3.de sağlıkla doğurdu bebeğini şimdi 1 yaşında. Demem o ki umutsuzluğa kapılma canım dert veren Rabbim dermani da veriyo yeter ki isyan etme
Rabbim acını hafifletsin
Amin canim.benim de bu 3.dusuk oldu.ustelik ortada sebep yok.tum tedbirleri almistik.nasip degilmis demek.ben de hep sukrediyorum sukur ki diyorum oluyor.ya olmasaydi.Allah daha kotusunden sakinsin hepimizi.
Amin canim.benim de bu 3.dusuk oldu.ustelik ortada sebep yok.tum tedbirleri almistik.nasip degilmis demek.ben de hep sukrediyorum sukur ki diyorum oluyor.ya olmasaydi.Allah daha kotusunden sakinsin hepimizi.
canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda. Bizim bir komşumuz var kadın 4. düşüğünü yapmıştı 3 ay önce. puhtılaşma falan dediler ama en son fakültede bir test yaptırdı,meğerse kanında bir parazit varmış şimdi ilaç kullanıyor ve hamileymiş tekrar yine,gerekli kan tahlillerin yapıldı mı,düşük parçasını genetik teste gönderdi mi dr un?