Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ben hipotiroid hastasiyim 10 yuldir duzenli ilac kullaniyorum.hamile kalir kalmaz tsh degerim yukseldi ilacin dozunu arttirdi doktorum en az ayda bir de kontrole gitmem gerekiyor.kadin dogum uzmanina bakma bu onun alani degil.dahiliye daha iyisi de bi endokrin doktoruna gorun tiroid hormonu bebek icin cok onemli

kızlar bu ilacı kullanan varmı doktor yazdı ama aç mı tok mu yazmıyo üzerinde aç mı tok mu kullanacak yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 1752708 kızlar bu ilacı kullanan varmı doktor yazdı ama aç mı tok mu yazmıyo üzerinde aç mı tok mu kullanacak yardımcı olur musunuz
Sabah kahvaltıdan hemen önce 1 tane alıyorsun o kadar... Kahvaltı yapamadıysan öğlen yemegiyle birlikte alırsın ama ben her sabah kahvaltıyla alıyorum...

Sabah kahvaltıdan hemen önce 1 tane alıyorsun o kadar... Kahvaltı yapamadıysan öğlen yemegiyle birlikte alırsın ama ben her sabah kahvaltıyla alıyorum...
Aç karna yani çok sağol canım kahvaltı yaptım akşam alsam olurmu

Aç karna yani çok sağol canım kahvaltı yaptım akşam alsam olurmu
Pek aç karnına olmuyor aslında kahvaltıya oturdun dimi başlamadan önce onu al sonra devam... Bazen unutuyorum ben akşam yemeginden hemen önce aldığımda oldu...

Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
Gözün aydın canim. Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah. Karindan mi duydun yoksa vajinal mi?

Kızlar 6+2 de bugün kalp atışlarını duyduk. Nasıl tuhaf bi duygu anlatamam Allah herkese bi an önce duyurmayı nasip etsin
Gözün aydın canim.Rabbim devamını da getirsin insaallah. Vajinal mi duyuldu yoksa karından mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…