Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Nostaljik oldum cok ) oglumda gece gece ne cok gitmistim. Karnim agriyo hastane, midem bulaniyo hastane, midem bulanmiyo hastane, kasilma var hastane, ayagini dayadi hastane :)))

Evham yapmadan tadini cikarin. Hele de ilkse cok guzel anilar biriktirin. Cok keyifli bisi hamile olmak. Allah saglikla bitirebilmeyi nasib etsin hepimize. Icinin rahatlamasina ve keseyi gormenize cok sevindim :))) saglikla gelsin minik..

Kilolu hamile kaldım diye üzülen arkadaşlar ben 77 kilo ile hamile kaldım 1 senedir yumurta takibi tedaviler bir de sigarayı bırakma derken aldım epeyyyy
Ben de 72 kiloyla hamile kaldim. Dikkat edicem bakalim kilo almamaya calisicam ilk aylar..

Sende simdi tecrübenin rahatligi var ne guzel :)
Benim de ilk ama ben de yapi olarak rahat biriyim biraz onun etkisiyle evhamsizim.

Kizlar bu arada ben profile bebegi beklediğim tarihi yazdim ama sadece hamilelik takvimi diye yazi çıkıyor bende sizinki gibi bebegin gelisimini gostermiyor, neden acaba?

Mrb kizlar.ben malesef dusurdum bebegimi.eylul annesi olamayacam.ama Allah hepinizin bebeklerini korusun.saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.
Can'ım çok geçmiş olsun. Eabbim en kısa zamanda daha hayırlısını nasip edecek. Dua ediyorum senin için.

Gunaydin arkadaslar boyle kotu haberler alinca icim bi kotu oluyo Rabbim kimsrnin emegini duasini bos cevirmesin insallah... Saglikla hayirlisiyla nasil etsin hepimize... Bende buvun doktora gtcem kalp atislari icin 12 de gtcem erkenden uyandim heyecandan... Inanilmaz korkuyorum korkumu tarif edemem.... Tekrar ayni seyleri yasamanin korkusu anlatilamaz. Nokur dua edelim birbirimize dua edin bana da duyalim kalp atisini... Hepiniz ihi ki varsiniz yeri gelio buraya yazdiklarimi kocamla payasamiyorim. Kiziyo stres yapiosun die. Guzel bi hun olsun hepimiz icin

Kuzum günaydın bugün senin için güzel bir gün olacak inan buna elini gönüşüne koy ve bebişini hisset

Tatlı anneler benim bir sorunum var. Uyuyamıyorum sabahtan akşama kadar esneyip duruyorum gece de uyuyorum hemen ama sabaha karşı erkenden uyanıyorum. Genelde uyku gelir insan sürekli uyur diyorlar ama benim uykum kaçtı psikolojik mi acaba

Canim bende gidicem bugun doktora randevum 9 bucukta inan ayni korkulari ve endiseleri bende yasiyorum dua edelim birbirimiz bence herseyin basi sukur ve dua

Bende yuzyuzustu yatmaya aliskinim yatiyorum kasiklarimda agri olunca gecenin bir vakti uyaniyorum sonra gel uyku gel

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…