Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ben çok ama çok iştahsızlık oluşum iki gündür sabahtan beri sadece bir yumurta haşlaması ekmeksiz yedim çok acim ama yemek yemek istemiyo canım

Kızlar ben çok ama çok iştahsızlık oluşum iki gündür sabahtan beri sadece bir yumurta haşlaması ekmeksiz yedim çok acim ama yemek yemek istemiyo canım
Cnm ınan bana bende acikmayi o kadar özledim ki bende çok istahsizim hiç acikmiyorum zorla biseyler yiyorum çünkü yemedigimde midem yaniyor...ınş düzelir ya çünkü artık yemek yemek bana işkence gibi geliyor

Amin canim.benim de bu 3.dusuk oldu.ustelik ortada sebep yok.tum tedbirleri almistik.nasip degilmis demek.ben de hep sukrediyorum sukur ki diyorum oluyor.ya olmasaydi.Allah daha kotusunden sakinsin hepimizi.
Çok geçmiş olsun ben de şuan 6 haftalık hamileyim düşük riski var. Sizde ne gibi belirtiler oldu? Biraz anlatirmisiniz. Progestan kullanıyorum ben 1 haftadır. Beraberinde folikasit.

Ya ne Zamana kadar sürecek bu durum çok zor ya vallah bende midem çok kötü oluyo aslında ben açıkıyorum da ama yemek istemiyorum ne yiyeceğim diye düşünüyorum sonra canım hiç birşey yemek istemiyo ne olacak bu halimiz

Çok geçmiş olsun ben de şuan 6 haftalık hamileyim düşük riski var. Sizde ne gibi belirtiler oldu? Biraz anlatirmisiniz. Progestan kullanıyorum ben 1 haftadır. Beraberinde folikasit.
Bende kullanıyorum progestan günde 3 defa leyla gibi dolasıyorum bütün gün

Kuru yemiş atıyorum arada ağzıma fındık fıstık ceviz....sabah sade yagsiz tost...ama zorla yiyorum ya of...ınş düzelir

Ya kızlar progestan ne için kullanılıyor...doktor bana hiç bise demedi tek folik asit alıyorum 4 aydır devam et dedi...
Genelde düşük riski olanlar kullanıyo cnm progestan.. Ben de arada karın ağrım oluyo bi de kistlerim var deyince verdi. Klomenle hamile kaldm ben

Kızlar bende progestanı soracaktm size kullanan varmı doktor bana yazdı ama ağızdan alınınca baş dönmesi çok yapıyor bunu biliyorum fitil şeklinde kullanan varmı

Kuru yemiş eskiden beri hiç sevmem nasıl büyüyecek bu bebişler:-(
Cnm mecbur yemek zorundayız ne yapalım ben ilk hamileligimde 9 kg aldım ve doğuma girdim...çocuk zaten 3.5 kg doğdu ben hep istahsizim yani hamilelik te ama ogunleri zengin tutmaya çalışıyorum..

Kızlar bende progestanı soracaktm size kullanan varmı doktor bana yazdı ama ağızdan alınınca baş dönmesi çok yapıyor bunu biliyorum fitil şeklinde kullanan varmı
Canim ben tüp bebekle hamile kaldım. Bu haftaya kadar ignesi ni kullandım. Bu hafta fitile geçtik. Sabah akşam kullanıyorum. Bende baş dönmesi falan yapmıyor.

Canim bende agizdan yutuyordum, inanilmaz kalp carpintisi yapti. Sonra fitile dondum. Fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…