Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bebişi düşüne düşüne hayaller kura kura kaçırıyorsun uykunu diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Osorun bendede akşam 8gibi acayip uyku bastırıyor gözlerimi acamıyorum ama oglumun ödevleri falan derken uyuyamıyorum tabi gece de yatıyorum ama ben tuvalete gitmekten hiç uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkıyorum sabahtan erkenden uyanıyorum uyuyamıyorum

Aynen normalde cok uykucu biriyimdir. Uyuyamiyorumm uykum kaciyo.. wc kalktim mi hele yok bu gece 3te yattim 7de kalktim

2 gun once hastaneye gittim doktor ultsrasonda goremedi kan sonucundadabdaha 3 hafta gorunuyor benim ama adet gunuyle hesaplnrsa seninkiyle ayni ben anlamadim .s
canım ben adetim 1 gün geçince (18 ocak) yaptırdığım kan testinde değerim 279 çarşamba günü de 592 çıktı başka da test yaptırmadım,dr um beni pazartesi çağırdı,inşallah keseyi göreceğiz 2 gün sonra.

ya inanır mısın canım gün boyu esnemekten gözlerim yaşarıyor çene kaslarım ağrıyor. gece uyanmamak için 11 gibi uyuyorum ama yine de uyanıyorum.

ben sadece 1 yada 2 kere kalkıyorum normalde hiç gece wc ye gitmezdim. eşim diyor ki ben senin gece wc ye gitmenden anladım hamile kaldığını diyor.

@Saraziz canım o kadar üzüldüm ki Rabbim sabrinı versin. Allaha sigin ben senden hayırlısıni istiyorum de demek ki bebeğin sağlıklı olmayacakmis öyle düşün.. benim bi arkadaşım 2.kere kaybetti bebeğini olsun diyodu hamile kalabiliyorum.
Rabbim nasip etti 3.de sağlıkla doğurdu bebeğini şimdi 1 yaşında. Demem o ki umutsuzluğa kapılma canım dert veren Rabbim dermani da veriyo yeter ki isyan etme
Rabbim acını hafifletsin

Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
Gözüm aydın canım fark bir an önce kapanır insallah Rabbim olmayanlara da yaşatsın hayırlısıyla

Kizlar ciktim dr dan biraz uzun surdu kan ve idrar testi verdim cok sukurler olsun kalp atisini duydum bebegim biraz geriden geliyomus olsun tam 7+0 mis kimyasal gebelikten sonra adet duzenim bozulmustu
çok sevindim canım hadi darısı biz bekleyenlerin başına

Hadi bakalim darisi bana ve hepimize:) bende heldim hastaneye esimi bekliyorum birlikte duyalim istyorum ins.

Birbirimizi anlıyor yargılamıyor sevgıyle kabul edip destek veriyoruz bu yüzden hepimiz fırsat buldukça buradayız. Kadere mutlaka inanıyorsundur dilerim istediğin haberlerle karşılaş hayırlısı ile gelsin bebişin huzurla sağlıkla geçsin hamilelik. Rabbim kaderine hayırlısı ile yaZsın nasip etsin inşallah :) güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…