- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Kızlar bende çok kötüyüm bugün. Midem çok kötü halsizim. Geçen hafta raporluydum bu hafta zaten tatil oldu eve tıkıldım kaldım. Dışarda hem çok kar var düşerim diye korkuyorum hem de herkes hasta bulaşacak diye anneme bile gidemiyorum. Alerjik öksürüğüm var dr alerji ilacı bile içemezsin bebeğe zararlı dedi. Kendi doktorumda bu öksürükle Nasıl tutunacak Bebek, öksürmemeye çalış öksürüğün gelince yutkun bol c vitamini al dedi. Bi ortama girsem hemen öksürük başlıyo ne yapacağımı şaşırdım
Sen de öğretmensin galiba :) ben de geçen hafta raporuydum antibiyotik kullandım ömrümde geçirmediğim bir gripti ölü gibi yattım yataktan doğrulamadım bile antibiyotikle de aman aman geçmedi .
Bu hafta tatiliz biraz daha iyice hissediyorum kızım evdensıkılıyor ama korkuyorum
öpüşme tokalaşma kaldırdım merhaba merhaba yeter
hava buzz gibi sokağa çıkamıyorum
AVM'lere gidemiyorum kızımıda evde zor oyalıyorım hamur. Oyna yapboz yap resim yap çizgi film izle oyuncak Lego yap akşamı zor ediyoruz . İlk sömestir tatili sayemde berbat geçiyor.
Hava düzelsin ben iyice atlatayım hepsini telafi edeceğim inşallah.
Korkma ama koru kendini annen sana gelsin olmaz mı hava soğuk diye sokağa çıkma avm kalabalık esas tehlike orda mecbur eve hapsolduk.