Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tatlım her yemekten önce bir çay kaşığı günlük toplasan 1 tatlı kaşığı anca yapar şekerle ilgili bi sorunun yoksa bi sakıncası olacağını düşünmüyorum hem kan yapımına da faydası varmış.Yinede doktora önümüzdeki hafta gidicem bi sorarım...

Degerlerini tarihleriyle yazarmısın lütfen

Degerlerini tarihleriyle yazarmısın lütfen
06.01.2016 da 20.316 08.01.2016 da 28612.4 çıkmıştı daha sonra hiç yaptırmadım en son bugün yani 26.01.2016 da 33612.4 çıktı canım 21 ocakta kalp atışı için gittiğimde boş gebelik dedi doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi canım

selam sende kalp atışı duymayanlardansın sanırım :) bende yarın duyucam inşallah benim doktorum da başka ilde allahtan yine yakın da gidiyoruz sen nerde yaşıyordun doktorun nerde?
Ben düzcedeyim Bolu'ya gidiyorum. Bize de yakın pek sorun olmuyor

30binlerin üstünde bildiğim en azından yolk sac görünmesi lazım. Farklı bir doktora gittiniz mi?

En az %60 artması gerekir ama benim doktorum en az %15 bekleriz ama asıl istediğimiz en az ikiye katlamasıdır diyor. Senin değerin ikinin üstünde doğru ama resimde yolk sac vardı. Yanlız bişeyi anlamadım 28612.4 bunun noktalaması doğrumu yoksa 286. mı.?

30binlerin üstünde bildiğim en azından yolk sac görünmesi lazım. Farklı bir doktora gittiniz mi?
Evet devlet hastahanesine gittim dedi boş gebelik sonra özeleştiri gittim oda dedi boş gebelik ama 1 hafta daha bekleyelim dedi kese 30 mm olmuş bu buyuklukteki keseden görünmesi gerekiyordu dedi yolk sac ile ilgili var yada yok diye bişey demedi verdiği ultrason görüntüsü

Evet canım doğru

Cnm doktora danismanda fayda var? Cinsellik oluyor mu? Oluyorsa buna bağli olabilir haberin olsun.

G Gulaliiii ben sayfadan ayrildim dün bos gebelikten kürtaj oldum bu 2.kez boş gebelikten 2.kez kürtaj oluşum. Israrla merakla cevap aradığın için yazmak istedim. Benim kesem 20mm ve yolk sac belli ve bebek 3mm idi. Dr bu boyut kesede fetus 3mm.den büyük olmalıydı; bos gebelik bebeğin olmaması demek değildir bebek vardır ancak ultrasonun göremeyeceği kadar küçüklükte gelişimi durmuştur ya da biraz büyüyüp gelişimi durmuştur dedi. Kesem çok düzgün ve hergün 1mm büyüyordu ama fetusta gelişim yoktu. İnşallah senin farklıdır yinede olumsuzu aklına getirme ama sonrasında şok olup çok daha üzülme. Rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Canım yanlış bilmiyorsam ayağa ve karna sıcak koymak şu an bizim için iyi değil. Ayağını sıcak tut ama öyle çok sıcak şeyler koyma derim ben.
Yaa oyle miymiş kesin bilgi mi benim ayaklarim cok usuyor ve surekli sicak su torbasi koyuyorum neden zararliymiş? Yani iki adet buz küpü gibi ayagim.

Degerin bayabi iyi o zaman. ama degerlerle boş gebeliğin bi alakası olmuyor diye biliyorum ben çünkü kese bebek olmasa da büyümeye devam ediyormuş. Tanıda ultrasonla konabiliyor ama senin görüntündeki de yolk saca çok benziyor. En azından doktorun bir hafta daha beklemek istemiş demek ki ümitli...

Amin canım çok teşekkür ederim chp verdiğin ilgilendiğim için Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı evletlar nasıl eder senin için üzüldüm benim ki büyük ihtimal boş gebelik Allahım bundan sonra yardımcımız olsun inşallah sağlıklı evlatlar nasıp eylesin çok geçmiş olsun canım

Amin rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Allah yardımcımız olsun. İyi haberlerle dön inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…