Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben varım. Ben de öğretmenim sömestr tatilinden dolayı evdeyim son haftada raporluydum. Çok kar var hala da yağıyor. Tv de izlemem pek tıkıldım kaldım eve.

Ben varım. Ben de öğretmenim sömestr tatilinden dolayı evdeyim son haftada raporluydum. Çok kar var hala da yağıyor. Tv de izlemem pek tıkıldım kaldım eve.
Ben de tv izlemiyorum. Ev hanimlarindan yorum bekliyoruz nasil gecer bu zaman boyle :) Ailede de tum kadinlar calisiyor hic aliskin oldugum bir sey degil. Bazen bu hamilelige hayiflanmiyorum degil yani. Elimizi kolumuzu bagladi.

Ben de tv izlemiyorum. Ev hanimlarindan yorum bekliyoruz nasil gecer bu zaman boyle :) Ailede de tum kadinlar calisiyor hic aliskin oldugum bir sey degil. Bazen bu hamilelige hayiflanmiyorum degil yani. Elimizi kolumuzu bagladi.
Eşime işe gitme diye çok duygu sömürüsü yaptım bugün

ahh canım bu büyükler bazen çocuktan çocuk oluyor. neyse şu an durumu değiştiremeyeceğine göre kendini üzme. İnşallah her şey yolunda gidecek ve bebeklerimiz sağlıkla gelecek

Beni de aradılar ama kalp atışlarını duyup öyle gelicem ben dedim. En kısa zamanda gel o zaman dedi. Ama doktorum bazı tahliller istedi bi iki güne gidicem galiba :)

Ben duydum gördüm kalp atışlarını hastanede yapılan sonuçları da istedi benden ayrıca kan alacak hiç sevmiyorum sağlık ocağını ben zaten yaptırıyorum tahlillerimi hastanede. Kış günü bu soğukta gitmek istemiyorum hava durumuna bağlı dedim bende o da yarın hava daha iyi olcak dedi

Amin canım inşallah, Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin, doktor da aynı şeyi söyledi bana 10 gün fark var sata göre ama bu hiç önemli değil dedi, ben sadece kese boyutuna göre söylediği güne şaşırdım, ona da takılmıyorum, çünkü gayet pozitifti doktorum, internetten baktığımda da kese boyutunun farklı farklı olduğunu gördüm. İnşallah biz de duyarız kalp atışlarını miniğimin.

Bende evdeyim ama oğlumla geçiyor zaman sıkılmaya vakit yok ki. Şimdi kız mı erkek mi düşüncesi neler örücem neler alıcam hep güzel şeyler kafamda dün eşimle alış verişe çıktık görümcemin bebeği için havuzlu Hana gittik bebek üzerine herşey var orda Allah ım nasıl içim gidiyor herşeye hayırlısı ile kendi yavrum içinde giderim inşallah

Hayırlısıyla darısı benim de başıma 1 hafta var daha. Benim dr m başka ilde gittiğimde tahlil sonucu beklemeyeyim diye tahlilleri söylüyor yaptırıp gidiyorum. Yaptırması gerekirse de yönetimde arkadaş var o alır tahlilleri diyo sağolsun

1 hafta 10 gün sonra görürsün duyarsın inşaallah. Neden farklı il tedavi ile mi oldu bebişin. Zorluk oluyordur sana

Sen çok yaşa ben söyliycektim sen bnden önce söylemişsin bende 2 kavanoz filan bitirdim benimde allerjiden burun akıntım hapşırığım çok oluyordu bana da çok iyi geldi . Yemeklerden önce bir çaykaşı alıyorum ben o kadar.

Teşekürederim canım... Yaklaşık 6mm filandı gözüktüğünde ama karından değil alttan bakmıştı doktor.

selam sende kalp atışı duymayanlardansın sanırım :) bende yarın duyucam inşallah benim doktorum da başka ilde allahtan yine yakın da gidiyoruz sen nerde yaşıyordun doktorun nerde?

Kızlar karnıma bir ağrı girdi kaç saattir beraberinde mide yanması bulantuda oluyo çok fena birşey progestanı aldm uzandm aynı durum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…