Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benimde kesem büyük yolk sac var ama bebek küçük denildi.bilmiyorum valla sonumuz ne olacak.bos gebelik icinde yolk sac da olmuyormus diye biliyorum ben.

Benimde kesem büyük yolk sac var ama bebek küçük denildi.bilmiyorum valla sonumuz ne olacak.bos gebelik icinde yolk sac da olmuyormus diye biliyorum ben.
Allah yardımcımız olsun bende öyle biliyorum boş gebelikte yolk kesesi olmuyormuş ama bana doktor yolk kesesi var yada yok diye de bişey demedi inşallah hayırlı haberlerle döneriz geri senin kese kaç mm

Ümitli konuşmadı pek canım ben inanmadım doktor da yüzde doksan boş gebelik ama yüzde on İhtimal var bir hafta sonra yine gel dedi inşallah ordaki yolk kesesidir çünkü bu üçüncü dusugum olacak üst üste hiç bebeğim yok esimde çok istiyor 3 senelik evliyim

Dr boş gebelik adı sadece tabir yolk sac olur hatta bebekte olur ancak ya görünmeyecek küçüklüktedir ya da büyümez buna rağmen kese büyür dedi.

Cnm doktor kese boyutuyla ilgili bise demedi ultrasyon resminde yazar mi...Tekrar ne zaman gideceksin kalp atışı için cnm...

600 cok ben ozel sektorde calisiyorum mudurum izin konusunda cok gicik o yuzden ozelde yaptirdim 215 e
Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki

Cnm ınş iyi haberler alırsın bos gebelik değildir...yarın güzel haberler vermeni umit ediyorum

Allah yardımcımız olsun bende öyle biliyorum boş gebelikte yolk kesesi olmuyormuş ama bana doktor yolk kesesi var yada yok diye de bişey demedi inşallah hayırlı haberlerle döneriz geri senin kese kaç mm
Senin kesenin içindeki yuvarlak yolk kesesi canim

Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki
Bir sürü test istedi canım muayne icinde 56 tl cok az acaba senin test farklımı sadece kan sayımı icin falanmı bilemedim ama bizimkide cok yüksek fiyatlar

Bir sürü test istedi canım muayne icinde 56 tl cok az acaba senin test farklımı sadece kan sayımı icin falanmı bilemedim ama bizimkide cok yüksek fiyatlar
Sigorta var mi cnm.sizde...gittiğim hastanede bulunduğum yerin en iyi hastanelerinden..seker tiroid kan b 12 demir ıdrar rubella tsh herşeye bakmıştı doktorum bilemedim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…