Amin canım çok teşekkür ederim chp verdiğin ilgilendiğim için Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı evletlar nasıl eder senin için üzüldüm benim ki büyük ihtimal boş gebelik Allahım bundan sonra yardımcımız olsun inşallah sağlıklı evlatlar nasıp eylesin çok geçmiş olsun canım
Benimde kesem büyük yolk sac var ama bebek küçük denildi.bilmiyorum valla sonumuz ne olacak.bos gebelik icinde yolk sac da olmuyormus diye biliyorum ben.
Benimde kesem büyük yolk sac var ama bebek küçük denildi.bilmiyorum valla sonumuz ne olacak.bos gebelik icinde yolk sac da olmuyormus diye biliyorum ben.
Allah yardımcımız olsun bende öyle biliyorum boş gebelikte yolk kesesi olmuyormuş ama bana doktor yolk kesesi var yada yok diye de bişey demedi inşallah hayırlı haberlerle döneriz geri senin kese kaç mm
Degerin bayabi iyi o zaman. ama degerlerle boş gebeliğin bi alakası olmuyor diye biliyorum ben çünkü kese bebek olmasa da büyümeye devam ediyormuş. Tanıda ultrasonla konabiliyor ama senin görüntündeki de yolk saca çok benziyor. En azından doktorun bir hafta daha beklemek istemiş demek ki ümitli...
Ümitli konuşmadı pek canım ben inanmadım doktor da yüzde doksan boş gebelik ama yüzde on İhtimal var bir hafta sonra yine gel dedi inşallah ordaki yolk kesesidir çünkü bu üçüncü dusugum olacak üst üste hiç bebeğim yok esimde çok istiyor 3 senelik evliyim
Biz de dün gördük, ilk fotoğrafımızı çektirdik kese boyutu 12 mm çıktı, karından baktı, ama yolk sacı falan bahsetmedi, günüme de 4+2, geç döllenme olmuş dedi, ben de anlayamadım, senin kese boyutun kaçtı, kıyaslamak doğru değil görüyorum ki ehrkesin kese boyutu ve bebeği görme günü farklı ama yine de merake diyor insan
Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki
Ümitli konuşmadı pek canım ben inanmadım doktor da yüzde doksan boş gebelik ama yüzde on İhtimal var bir hafta sonra yine gel dedi inşallah ordaki yolk kesesidir çünkü bu üçüncü dusugum olacak üst üste hiç bebeğim yok esimde çok istiyor 3 senelik evliyim
Allah yardımcımız olsun bende öyle biliyorum boş gebelikte yolk kesesi olmuyormuş ama bana doktor yolk kesesi var yada yok diye de bişey demedi inşallah hayırlı haberlerle döneriz geri senin kese kaç mm
Teşekkür ederim canım bu bir umut değil mi benim için hiç bu üçüncü hamileligim diğerleri de kalbi durdu hiç boş gebelik yaşamadığım için merak ediyorum çok soru soruyorum ama k.bakma canım
Inş cnm unutma her serde bir hayır vardır....hayirli haberler bekliyoruz mutlaka sonucu yaz olur mu[/QUOTE
Doğru söylüyorsun canım yarın inşallah olumlu da olumsuz da olsa yazacağım teşekkür ederim
Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki
Bir sürü test istedi canım muayne icinde 56 tl cok az acaba senin test farklımı sadece kan sayımı icin falanmı bilemedim ama bizimkide cok yüksek fiyatlar
Bir sürü test istedi canım muayne icinde 56 tl cok az acaba senin test farklımı sadece kan sayımı icin falanmı bilemedim ama bizimkide cok yüksek fiyatlar
Sigorta var mi cnm.sizde...gittiğim hastanede bulunduğum yerin en iyi hastanelerinden..seker tiroid kan b 12 demir ıdrar rubella tsh herşeye bakmıştı doktorum bilemedim ki..