Canım yazıyor usg kağıdında, baktın mı, ben ekliyorum bak, beni 2-2,5 hafta sonra çağırdı özeldeki doktorum ama, ben perşembe günü diğer doktoruma da gideceğim.
Canım yazıyor usg kağıdında, baktın mı, ben ekliyorum bak, beni 2-2,5 hafta sonra çağırdı özeldeki doktorum ama, ben perşembe günü diğer doktoruma da gideceğim.
Teşekkür ederim canım bu bir umut değil mi benim için hiç bu üçüncü hamileligim diğerleri de kalbi durdu hiç boş gebelik yaşamadığım için merak ediyorum çok soru soruyorum ama k.bakma canım
Bu iç kanama olayı çok kafama takıldı
Perşembe başka bir doktora daha görüneceğim. Robot gibi sürekli yatıyorum ama canım çok tez
Dışa lekelenme olmuyor ama ara ara ağrı yokluyor yatıyorum
Bu iç kanama olayı çok kafama takıldı
Perşembe başka bir doktora daha görüneceğim. Robot gibi sürekli yatıyorum ama canım çok tez
Dışa lekelenme olmuyor ama ara ara ağrı yokluyor yatıyorum
Cnm skma canını çoğu kişi de oluyor sen dinlen ama için rahat olsun diye git mutlaka doktora.stres yapma yorma kendini o agri yoklaması bizde de oluyor
tesekkur ederim Bilmiyorum ki bende anlamadım canim tecrubemde yok yolk kesesi nedir onu dahi bilmiyordum böyle ultrasyon fotolarina baktım öyle gördüm sonra benim ultrasyona baktım dedim acaba dedikleri bu BeyaZlık olabilir mi dedim bir umut girdi içime,doktor dedi kese 30 mm ama boş içinde bebek yok dedi bu buyuklukteki kese de görünmesi gerekirdi ve 7+5 günlük dedi geç dollenmedir inşallah canım
Cnm genelde hamile olduğunu bilmeden önce yapılan şeylerde bebek pek zarar görmüyor...benim eltimde mide bulantısı halsizlik vardı hastalandı antibiyotik içti ama megersem hamileymiş...sigara da çok içiyordu ama cok şükür sağlıklı bir evladı oldu...ınş sende de sorun olmaz..dua ederiz cnm...Allah bebeğini sana bağışlasın
Cnm genelde hamile olduğunu bilmeden önce yapılan şeylerde bebek pek zarar görmüyor...benim eltimde mide bulantısı halsizlik vardı hastalandı antibiyotik içti ama megersem hamileymiş...sigara da çok içiyordu ama cok şükür sağlıklı bir evladı oldu...ınş sende de sorun olmaz..dua ederiz cnm...Allah bebeğini sana bağışlasın
COk tesekkur ederim..cumartesi bir profesore gittik..icim rahat etsin diye 400 tl muayne ucreti aldi..ve yaptigi tek sey internetten kulllandigim ilaclara bakmak oldu...10 gun sonra gel dedi..ve eger bebek zarar gorduyse bu belli olmaz istersen alalim dedi..esimle soka girdik..moralimiz cok bozuldu..aile buyuklerimiz hic bise olmaz rahat olun diyorlar ama icim icimi yiyor...
COk tesekkur ederim..cumartesi bir profesore gittik..icim rahat etsin diye 400 tl muayne ucreti aldi..ve yaptigi tek sey internetten kulllandigim ilaclara bakmak oldu...10 gun sonra gel dedi..ve eger bebek zarar gorduyse bu belli olmaz istersen alalim dedi..esimle soka girdik..moralimiz cok bozuldu..aile buyuklerimiz hic bise olmaz rahat olun diyorlar ama icim icimi yiyor...
Nasıl bir prof ya hemende alalım diyor...cnm internetten de bakabilirsin genelde hamile olduğunu bilmeden yapilan seylere...bebek pek zarar görmüo ilk zamanlar ama için rahat olsun diye başka doktora da görünebilirsn ınş iyi haberlerde dönersin
şu yolk sac kafamı karıştırdı ya ultrason kağıdıma baktım siyah yuvarlağın içinde yine birşey var ama parlak bu iyi birşey herhalde benim de kağıdımda yazmıyor boyutları yarın detaylı öğrenicem inşallah tabii herşey yolundaysa inşallah mutlu geçer görüşmem güzel şeyler duyarım
@oetsgl canım çok sevindim tek yumurta ikizlerinin bir yaş fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına...seni 2014 haziran annelerinden hatırlıyorum o zaman kaybın olmuştu galiba çok üzülmüştüm
Nasıl bir prof ya hemende alalım diyor...cnm internetten de bakabilirsin genelde hamile olduğunu bilmeden yapilan seylere...bebek pek zarar görmüo ilk zamanlar ama için rahat olsun diye başka doktora da görünebilirsn ınş iyi haberlerde dönersin
Evet cnm aynen oyle soyledi..tabi bizde moral sifir...dua ediyorum simdi bol bol..2 gun oncede gece aniden uyandim ve bir his geldi..oglun olacak adini muhammed koy dedi..insallah allahim nasip eder bebegimi bana..
Kızlar kontrole gittim şükür kalp atışları netti bu sefer doktor istediğim gibi dedi ikili test için gün verdi 23 şubat çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin