Benimde göbek deliği etrafımda sizi oluyor arada bazende adet olacakmış gibi kasik agrisi...Allah yardımcımız olsun...ınş sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza..geçmiş olsun cnm
selam sende kalp atışı duymayanlardansın sanırım :) bende yarın duyucam inşallah benim doktorum da başka ilde allahtan yine yakın da gidiyoruz sen nerde yaşıyordun doktorun nerde?
merhaba kızlar. işlerim yoğun malum evde de oğlumdan dolayı giremedim. baya bir şey paylaşılmış en kısa zamanda hepsini okuyacağım. ,inşallah kötü haberler yoktur bu arada... biz de 9. haftanın sonundayız artık. şubat başında kontrole gidicez bizde ters bir durum yyok şükür.
Evet cnm gördüm çok şükür...pzt kalp atışları için gidecem...sabahları arada bulantim oluyor bir de halsizlik..onun haricinde iyiyim çok şükür sende durumlar nasil
arkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........
Evet cnm gördüm çok şükür...pzt kalp atışları için gidecem...sabahları arada bulantim oluyor bir de halsizlik..onun haricinde iyiyim çok şükür sende durumlar nasil
Biz de dün gördük, ilk fotoğrafımızı çektirdik kese boyutu 12 mm çıktı, karından baktı, ama yolk sacı falan bahsetmedi, günüme de 4+2, geç döllenme olmuş dedi, ben de anlayamadım, senin kese boyutun kaçtı, kıyaslamak doğru değil görüyorum ki ehrkesin kese boyutu ve bebeği görme günü farklı ama yine de merake diyor insan
Benimde göbek deliği etrafımda sizi oluyor arada bazende adet olacakmış gibi kasik agrisi...Allah yardımcımız olsun...ınş sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza..geçmiş olsun cnm
Yok Can'ım tedaviyle olmadı çok şükür Burda ki doktorları bitirdim ben 1 defa düşük yaptım sonrasında sıkıntılarım oldu acil gitmem gerekiyodu. İlk dr mdan memnun kalmadık hatta onun yüzünden kaç ay sıkıntı çektim. Başka bi dr a gitmiştim o da ilgilenmedi sağolsun. Tam bayram öncesiydi Randevu bulamadım hiç bi dra. Bizim bi arkadaşta şimdi gittiğim hastanede yönetici bizim hastaneye gel dedi gittik çok memnun kaldık. 45-50 dk uzakta zaten o kadar da sorun olmuyor. Doktorumuzdan çok memnunuz
Sen çok yaşa ben söyliycektim sen bnden önce söylemişsin bende 2 kavanoz filan bitirdim benimde allerjiden burun akıntım hapşırığım çok oluyordu bana da çok iyi geldi . Yemeklerden önce bir çaykaşı alıyorum ben o kadar.
Selam güzel annişler bugun kalp atışlarızı gördük 6+2 bebek zarar görmesin diye 2hafta sonra gel ozaman dinleticem dedi testler istedi benden 600 lira fiyat cıkardılar siz nerde yaptırdınız sağlık ocagına gittim bazılarını ypıyolarmış yarın sabahtan giricem yaptırmaya
Selam güzel annişler bugun kalp atışlarızı gördük 6+2 bebek zarar görmesin diye 2hafta sonra gel ozaman dinleticem dedi testler istedi benden 600 lira fiyat cıkardılar siz nerde yaptırdınız sağlık ocagına gittim bazılarını ypıyolarmış yarın sabahtan giricem yaptırmaya
Aynen canım ya bende 100 150 derse yaptıririm hemen dedim 600 diyince sok oldum hemen saglık ocagıma gittim bir cogunu yapiyoruz yarin sabahtan gel dediler geri kalanları bakalim olmadı ozelde yaptiririm
Selamlar daha öncede yazmıştım doktor boş gebelik demişti bende bugün dayanamadım kan testi verdim dedim artıyorsa sorun yoktur belki diye ve sonuç 33612.4 çıktı daha önce de bu ayın 8 inde verdiğim kan değerini de buldum oda 28612 çıkmış ondan sonra az ilerlemiş değil mi dediği gibi doktorun boş gebelik mi beklememe gerek yok mi sizce artık