Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim üzgünüm bu konuda çok bilgim yok ama seni çok iyi anlıyorum bende 3 yıldır uğraşıyorum. Dilerim bu olmasa bile bu yıl Allah gönlüne göre verir.

canim ben de oglumda hamile oldugumu bilmeden bol radyasyonlu ortamlarda bulunmustum. ayni endiselerle doktora gidince bisi olsa zaten bebek oldugundan heberin bile olmazdi dedi. doktorum saolsun cok relax bi adam, bize de yansiyo tabi bu durum :) dedigi gibi bisi olsaydi zaten varligindan haberin olmaz ucup giderdi.. sistem boyle calisiyor vucudumuzda.

bende o parlak noktadan iki tane vardi. biri gelisti tek bebek oldu. o parlak nokta iste bebek olacak :))

Kızlar kontrole gittim şükür kalp atışları netti bu sefer doktor istediğim gibi dedi ikili test için gün verdi 23 şubat çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

harika haber, gozun aydin canim :)

Arkadaslar hamilelik takvimi nasil ekleniyor..yardim edermisiniz

profiline gir beklenen dogum tarihini doldur kaydet. takvim o zman cikiyor

Nerde yaptirdin canim benden 5 tup kan aldilar birde idrar

ben de ozel hastaneye gidiyorum. gecen hamilelikte (4 sene once) 680 tl tutmustu tum testler. dogum teminatina hersey dahil oldugundan bisi odememistik ama acisi sezeryan masraflarinda cikti.

bunda onceki testlerin bircogunu istemedi zaten sorun yoktu diye 320 lira tuttu testler. sigorta sirketimiz degistiginden bu kez %20sini odedik o da 64 lira ediyor. belki uygun fiyat alan arkadaslarin ozel sigortalari nedeniyledir...

Arkadaşlar sizi takip etmem cok zor oluyor tlf ile giriyorum.facebook dan grup açsanız 2016 eylül anneleri diye Nasıl olur? Ben baktım ama henüz bulamadım daha kolay olmaz mı ? Sadece fikir belirtmek istedim sizlere kalmış tabi

Ben de WhatsApp grubu acma taraftarıyım

takip acisindan daha kolay ama insanlarin kendini ifsa etmek istediginden emin miyiz??

onceki hamileligimde bebekler dogana kadar burda takildik bebekler dogduktan sonra zaman vs kisitlamasi nedeniyle facebooka gectik. ve inanin zor takip etmek olasi atisma satasma gruplasma vs durumlarini ciddi anlamda engelliyor. bizim grup bin parcaya bolundu. en sonunda oz hakiki samimi aralik analari olarak kaldik :))

cogunluk gorusunu belirtir tabi ama benim gorus ve tecrubelerim bu sekilde.

Ayy özürdilerim sen söyleyince farkettim. Dedigin gibi doğumdan sonra kaybetmistim bebegimi şimdi kısmetse ikizlerim olacak inşaallah. Senin ufaklığın nasıl inşaallah kardesi de olacak... :)

Hatırladığım kadarıyla ilk sayfada facebook vb yerlere yönlendirme yapmanın yasak olduğu, takip etmenin zor olacağı dolayısıyla şikayetler alındığı, açmaya çalışanların da üyeliklerinin kapatılabileceği yazıyordu arkadaşlar. Bir bakın isterseniz de yanlışlık olmasın.

Bi önceki hamileliğimden öğrendiğim kadarıyla haberin olmadan kullanılan ilaçlarda ya hep ya hiç oluyor canım. Yani ya düşüğe yol açar ya da hiç etkisi olmaz. Kullandıktan sonra keseyi gördüysen etkilememiştir inşallah. Ben de ağır ilaçlar almıstım hiç alınmaması gereken ama ilaçlar etkilememişti. Korkma sen..

Canım benim üzgünüm bu konuda çok bilgim yok ama seni çok iyi anlıyorum bende 3 yıldır uğraşıyorum. Dilerim bu olmasa bile bu yıl Allah gönlüne göre verir.
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim Allahım çocuk isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah canım sana da inşallah bu sene sağlıklı evlat nasip eder Allahım annelik duygusunu bebek kokusunu bize de tattırır Allahım senin de mi düşük oldu canım

Benim face adim sen ben Berlinde yasıyorum resim olarak kun fe yekun duasi var isteyen olursa eklesin grup kuralim

Yasak mi ?

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun
Ben hiç hesapta yokken hamile kaldım ve baya antidepresan alıyordum.
Antidepresan çat diye bırakılmıyor ve bir süre daha devam etmek zorunda kaldım.
Bu tip durumlarda dolaşım başlamadan kullanıldıysa (6.hafta öncesi) sorun olmuyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Whatsapp ve facebook üzerinden düşünmüyorum, buradan paylaşım yapmak daha mantıklı geliyor. Zaten yasak bu tip açılımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…