Benim neden boyle oluyo ki kanama alani falan uokmus ne ne bu o zaman:/Progestan ve Crinonel jeli ben kullanıyorum. İlacın artığı geliyor benden sadece.
Cnm senin nasil bulanti falan? Bnm gecen hafta sabahlari fabrikada wc zor atiodm kendimi.bu hafta bisi yok.Sevsinler senin pıt pıtlarıhayırlısıyla alırsın İnşaAllah kucağına
Cnm senin nasil bulanti falan? Bnm gecen hafta sabahlari fabrikada wc zor atiodm kendimi.bu hafta bisi yok.
Benim neden boyle oluyo ki kanama alani falan uokmus ne ne bu o zaman:/
Zencefil dusuge sebep oluyormusBulantısı olan arkadaşlar taze zencefili ince dilimler halinde kaynamış suya atıp biraz da limon katıp 10 dakika demleyerek içmeyi deneyin. Mucize beklemeyin ama hafif iyi de geldi bana sanki. Yalnız cok ciddi kusma bulantı yasamıyorum bana öyle gelmiş olabilir.
Zencefil dusuge sebep oluyormusherseyi kullanmayalim canim hamilelikte her bitkiyi otu arastirarsk kullanalim cunku dusuk tehlikem var ve bu yuzden dikkat ediyorum
Bende Zencefil ve zerdecalin düşüge sebep olabileceğini duymuştum. En iyisi bulantıya sabretmek, tuzlu kraker, leblebi eksi veya tuzlu seyler bulantıyı hafifletiyor.Zencefil dusuge sebep oluyormusherseyi kullanmayalim canim hamilelikte her bitkiyi otu arastirarsk kullanalim cunku dusuk tehlikem var ve bu yuzden dikkat ediyorum
Ilk gebeligimde 1kere bile midem bulanmadi canım arkadasimda oyle 2hamileligide gayet normal gecti bunda cok hafif bikac gundur bi bulanti gibi gelip hemen geciyor korkma herkesin midesi bulanmazEvet Can'ım kullanıyorum baş dönmem neyse de neden bulantım yok? Herkeste var ama bende bazen kasık sancısı oluyor genelde de ayaklarım buz gibi. Tamam herkesin bünyesi farklı ama yine de bulantım olması gerekmiyor mu? Bebeğin kalp atışları oluşunca bulantı başlıyor diyen var acaba benim işe ilgili bir sorun mu var boş gebelik gibi falan
Ayyy o kadar her içtiğime yediğime bakardım ben niye faydalı biliyorum yaa cok cok sağol iyi ki uyardın. Hemen o yazıyı da sileyim ki devamını okumazlar falan Allah korusunZencefil dusuge sebep oluyormusherseyi kullanmayalim canim hamilelikte her bitkiyi otu arastirarsk kullanalim cunku dusuk tehlikem var ve bu yuzden dikkat ediyorum
Allah korusun canim Tabikide uyaricaz birbirimiziAyyy o kadar her içtiğime yediğime bakardım ben niye faydalı biliyorum yaa cok cok sağol iyi ki uyardın. Hemen o yazıyı da sileyim ki devamını okumazlar falan Allah korusun
Mide bulantısı yasayan varmı
Progestan yerine vajinadan alinan bi jel verdi genelde tup bebeklilere veriliyormus bu jel crinone jel adi. Bebegin rahme tutunmasini sagliyormus. Ama jelden sonra boyle putur putur sari bazen yesilimsi biseyler geliodu. Kahverengi gelince cok ama cok kotktum akinti seklinde camur gibi geldi. Allahta. Bisi yokmus gttim doktora kalp atislarini da uyduk rahatladim
Merhaba eylul anneleri bende araniza geldim 6 haftalik hamileyim benimde cok az bulantim var , benim sol kasigimda pit pit arada sanki kas cekmesi gibi bisey oluyo sizlerdede oluyomu merak ettim
Hamileliğimi öğrendiğimden beri her aksam Bi iki tane ceviz ve Bi bardak sut içiyordum. Bugun ilk defa sut değişik koktuac kaldıkça bulanıyor benim midem ama sanirim daha yeni başlıyoruz diyor bebis
Can'ım benim de sağ tarafımda oluyor. Arada bir de sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda Ağrı'm oluyorMerhaba eylul anneleri bende araniza geldim 6 haftalik hamileyim benimde cok az bulantim var , benim sol kasigimda pit pit arada sanki kas cekmesi gibi bisey oluyo sizlerdede oluyomu merak ettim
Ben ve hamileliğimi bilen kişilerden eşim hariç herkes ben de dahil erkek hissediyorum belirtilerim de aynı erkek hepsi var! Geçen akşam saat 10 gibi Can'ım yayla çorbası istedi erinmedim kalktım yaptım, Ayak desen buz küpü, bulantı falan hiç yok neredeyse.gözlerimin içi parlıyor resmen güzelliktenHatunlarrr bakin bakalimmm
Erkek bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:
– Hamileliğin ilk dönemlerinde pek bir sorun ve hastalıkla karşılaşmazsınız.
-Süt ve süt ürünlerine özellikle peynir,yoğurt gibi yiyecekleri aş erersiniz. Bu yiyecekleri çokça tüketirsiniz.
-Ekşi ve tuzlu yiyecekler özellikle et tüketme isteğiniz daha fazla olur.
-İdrarda renk koyulaşması görülür.
-Karnınızın ön ve üst kısmında bebek bulunur. Bu bölge daha fazla belirginleşir.
-Bebeğin kalp atış hızı erkek bebklerde 140 tan azdır.
-Erkek bebek hamileliklerinde ayak bölgesi daha fazla üşür. Souğa daha fazla duyarlıdır.
-Erkek bebek hamileliklerinde anne adayı daha fazla çekici ve güzel olur.
-Vücuttaki özellikle bacaklardaki tüyler daha çabuk uzamaktadır.
-İlk dönemlerde mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.
Kız bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:
– Hamileliğin ilk dönemleri kız bebeklerde daha sıkıntılıdır. Hastalıklarla karşılaşırsınız.
-Mide bulantısı gibi sorunlar kız bebek hamileliklerinde daha fazla görülür.
-Saçlarda kırmızı renkli lekeler oluşur.
-Bu dönemde tatlı yiyecekler ve meyve istediğ daha fazla olur. Bu gibi yiyeceklere aş erersiniz.
-Kız bebeğe hamile olan bayanlar güzelliğini kızına verdikleri için bu dönemde biraz daha çirkin görülürler. ( Ne yazıkki !)
-İdar bu dönemde epeyce koyulaşır.
– Bebeğin kalp atış hızı 140 civarında seyreder.
-Karın yerine basen ve popo bölgesinde kilo artışı olur. Çünkü kız bebekler karnınızın aşağı bölgesine yerleşir.
-Sol göğüs biraz daha büyük olur
Canim moral bozma. Bulantı yla kalbinin atıp atmamasinin hiç ilgisi yok. Daha önceki gebeligimde kalbi durmustu kürtaj olmaya giderken bilem çok fena bulantım vardı. Bunlara takılıp da bebisini üzme annesi. Benim de şu an hiç bulantım yok. Sadece ara ara kasık batması var.Evet Can'ım kullanıyorum baş dönmem neyse de neden bulantım yok? Herkeste var ama bende bazen kasık sancısı oluyor genelde de ayaklarım buz gibi. Tamam herkesin bünyesi farklı ama yine de bulantım olması gerekmiyor mu? Bebeğin kalp atışları oluşunca bulantı başlıyor diyen var acaba benim işe ilgili bir sorun mu var boş gebelik gibi falan
Sağol Can'ım içim ferahladı biraz. Benim dün de oldu bugün de kasığımda adet olacakmış gibi bir his var tedirgin oldum Haliyle çünkü ya kanama alanı ya da ikinci kese demişti Dr pazartesi gel bakalım kesinleşmiş olur Dedi her ihtimale karşı gebeliğimi öğrendiğimiz gün ğrogestan başlatmıştı zaten kullanıyorum ama Dr a yazayım de mi? Bir de akıntım var sarımtırak az da olsa kaşıntı galiba enfeksiyon var :-(Canim moral bozma. Bulantı yla kalbinin atıp atmamasinin hiç ilgisi yok. Daha önceki gebeligimde kalbi durmustu kürtaj olmaya giderken bilem çok fena bulantım vardı. Bunlara takılıp da bebisini üzme annesi. Benim de şu an hiç bulantım yok. Sadece ara ara kasık batması var.
Tatlim benimde normalde bulantim yok sadece suyu cok icersem yada yemegi abartirsam oluyor onun haricinde bulanti cok yok ben kalp atialarini duydum senin icinde sorun oldugunu sanmiyorum ayrica hic bir belirti olmadan hamilelik geciren arkadaslarim var o yuzden icini ferah tutEvet Can'ım kullanıyorum baş dönmem neyse de neden bulantım yok? Herkeste var ama bende bazen kasık sancısı oluyor genelde de ayaklarım buz gibi. Tamam herkesin bünyesi farklı ama yine de bulantım olması gerekmiyor mu? Bebeğin kalp atışları oluşunca bulantı başlıyor diyen var acaba benim işe ilgili bir sorun mu var boş gebelik gibi falan
Aynen bende öyleyim pantolonlarım olmuyor şimdidenAyaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum.
Genel olarak hiçbirşeyin faydasını görmedim bu konuda. Mecburen çekiyoruz. 4-5 aylık hamişler gibi kocaman oldu karnım gazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?