Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Benimde benzer sıkıntılarım var. İlaç kullanıyorsan onunda yan etkisi olabilir. Ben progesteron ilacı kullanıyorum baş dönmesi yapıyor.

Benimde benzer sıkıntılarım var. İlaç kullanıyorsan onunda yan etkisi olabilir. Ben progesteron ilacı kullanıyorum baş dönmesi yapıyor.
Evet Can'ım kullanıyorum baş dönmem neyse de neden bulantım yok? Herkeste var ama bende bazen kasık sancısı oluyor genelde de ayaklarım buz gibi. Tamam herkesin bünyesi farklı ama yine de bulantım olması gerekmiyor mu? Bebeğin kalp atışları oluşunca bulantı başlıyor diyen var acaba benim işe ilgili bir sorun mu var boş gebelik gibi falan

Olumsuz düşünme.Benimde çok aşırı bi bulantım yok. Kasığım ağrıyor. Ayaklarımı hiç sorma çorap patik panduf azcık ısınıyor iste

Ya hayatım ne kadar gereksiz takılıyoruz bunlara biliyorsun. Bulantım varken ve wcden çıkamazken çat diye kesildi nasıl panikledim biliyorsun. Bu hafta 2. defa gittim doktora, pıt pıtlar gayet şukela
Yeni doktorum bitti diye sevinme yeniden başlayabilir ama bu şekilde devamda edebilir şanslısın dedi. Bulantı = sağlıklı gebelik demek değildir bırakın bunları diyede ekledi

Sevsinler senin pıt pıtları hayırlısıyla alırsın İnşaAllah kucağına

Canım korkma geçen gün bendende geldi kahverengi akıntı ogün oldu geçti. Jeli niçin kullanıosun ?
Progestan yerine vajinadan alinan bi jel verdi genelde tup bebeklilere veriliyormus bu jel crinone jel adi. Bebegin rahme tutunmasini sagliyormus. Ama jelden sonra boyle putur putur sari bazen yesilimsi biseyler geliodu. Kahverengi gelince cok ama cok kotktum akinti seklinde camur gibi geldi. Allahta. Bisi yokmus gttim doktora kalp atislarini da uyduk rahatladim

Bende yaşıyorum sürekli bulantı öğürme ve çıkarıyorum.boğazım tahriş oldu artik.günde 2 , 3 kez kez çıkarıyım.ve sürekli 3 saate bir midem de kazıntı biseler yeme ihtiyacı.çok zoor

Merhaba eylul anneleri bende araniza geldim 6 haftalik hamileyim benimde cok az bulantim var , benim sol kasigimda pit pit arada sanki kas cekmesi gibi bisey oluyo sizlerdede oluyomu merak ettim

Merhaba eylul anneleri bende araniza geldim 6 haftalik hamileyim benimde cok az bulantim var , benim sol kasigimda pit pit arada sanki kas cekmesi gibi bisey oluyo sizlerdede oluyomu merak ettim
Aaa canımm hosgeldin. Ben seni hatırlıyorum nerden diye baktım da ray topiğindenmiş. Hayırlı olsun cok sevindim hamile olmana. Rabbim sonuna dek hayırlısıyla sürdürmeni nasip etsin

Progestan ve Crinonel jeli ben kullanıyorum. İlacın artığı geliyor benden sadece.

Hamileliğimi öğrendiğimden beri her aksam Bi iki tane ceviz ve Bi bardak sut içiyordum. Bugun ilk defa sut değişik koktu ac kaldıkça bulanıyor benim midem ama sanirim daha yeni başlıyoruz diyor bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…