Merhaba bebislerimizin arasında birkaç gün var. Birşey sormak istiyorum. Doktor randevusuna ne kadarlıkken gittin. Ben 19 ocakta kan testiyle öğrendim. 3 şubata doktor randevusu verildi.
Baska doktora git cnm cunku ignelerine hemen baslamazsan bebekte ciddi beyin sorunlari gorulebilir. 7 haftadan sonra beyin gelisimi buyuk olcude tamamlaniyor ve senin b12 sana bile yetmezken bebege hic yetmez 110 cikmasini onemi yok 126 nin altinda cikmis nihayetinde. D vitamini kemiklerle alakali onun acelesi yok takviyeni haftaya almaya baslasan da olur. Bende de D vitamini 11 cikti doktor takviyeye basladi. Ama zaten simdiye kadar d vitaminine ihtiyac duyan bir organ gelismedigi icin cok sukur bir sorun yok. B12 yi hafife alma gerekirse baska doktora igneni hemen yazdir.
Kızlar bugün ilk clexane ı yaptırdım. Baya yaktı acısı geçmedi ve hafif morardı. Aylardır vuran insanlara selam eder saygı duyarım bir de topiğe yazmıssınız sağlık ocağında vitamin değerlerine de bakılıyor diye yazandan Allah razı olsun haberim yoktu ve zeki aile hekimim yaptırmamış yarın bir de onun için gideceğim.
Kızlar bugün ilk clexane ı yaptırdım. Baya yaktı acısı geçmedi ve hafif morardı. Aylardır vuran insanlara selam eder saygı duyarım bir de topiğe yazmıssınız sağlık ocağında vitamin değerlerine de bakılıyor diye yazandan Allah razı olsun haberim yoktu ve zeki aile hekimim yaptırmamış yarın bir de onun için gideceğim.
Test olayına baktımda çoğunluk para tuzağı olduğunu söylüyor. Zaten bir çok ülkede yasaklanmış. İstemediği bir cinsiyet olursa aldıranlar oluyormuş
Zaten 10. haftada yapılabiliyormuş. 12-16. hafta arasında belli oluyor çoğunluğun, çok pahalı yani.
Ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum.
Genel olarak hiçbirşeyin faydasını görmedim bu konuda. Mecburen çekiyoruz. 4-5 aylık hamişler gibi kocaman oldu karnım gazdan
Bulantısı olan arkadaşlar taze zencefili ince dilimler halinde kaynamış suya atıp biraz da limon katıp 10 dakika demleyerek içmeyi deneyin. Mucize beklemeyin ama hafif iyi de geldi bana sanki. Yalnız cok ciddi kusma bulantı yasamıyorum bana öyle gelmiş olabilir.
Ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum.
Genel olarak hiçbirşeyin faydasını görmedim bu konuda. Mecburen çekiyoruz. 4-5 aylık hamişler gibi kocaman oldu karnım gazdan
Slm kızlar iki gün önce 2016 eylül annesi olacagımı ögrendim 2.5 yaşında bir oğlum var yani ikinciyi bekliyorum 32 yaşındayım ve inanılmaz bulantım var
Doktorların hepsi kullan demiyor canım bazıları gereksiz bile buluyor. Cok ciddi homozigot falan değilsen büyük olasılıkla önermez. Genelde öyle diyorlar.
Arkadaşlar benim geçen hafta sabahları bulantım oluyordu özellikle de yumurta kokusunu duyunca ama şu sıralar gayet iyiyim bulantı falan yok,sadece akşamları çok su içersem sabahları midem kazınmış şekilde uyanıyorum ama iştahımda bir sorum yok,aşırı lavaboya gitme durumum da yok sadece Ara ara baş dönmem oluyor göz kararması gibi,korkuyorum ya acaba ters bir şey mi var diye.
Doktorların hepsi kullan demiyor canım bazıları gereksiz bile buluyor. Cok ciddi homozigot falan değilsen büyük olasılıkla önermez. Genelde öyle diyorlar.