Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kiz tüm apartman duyuyor öğürüyorum :))utanıyorum artik:)
Ahahahahaa bende kayinvalidemlere gittim geçen eve girmeden midem bulandi yol tuttu sanırım dışarda bahçede ogurdum artık mahalle komşular görmüştür içeri giremdim bir türlü

selam herkese, herşey yolunda giderse eylül annesi olucam inşalah, son bir kaç gündür ağzımda aşırı tuzlu ve tatlı garip bir tat var ve birden iştahım kesildi kusmak yok. Çok susuyorum içimde yangın oluyor sık sık. Haftaya doktor randevumda doktora danışıcam ama bu durumu yaşayan ve hafifletmek için bir çözüm önerisi olan var mı yoğurt yiyebilirsem iyi geliyor ama o da ağzımda büyüyor zor yutuyorum zaten düşük riskim var bebek beslenemicek die moralim acayip bozuldu

Ahahahahaa bende kayinvalidemlere gittim geçen eve girmeden midem bulandi yol tuttu sanırım dışarda bahçede ogurdum artık mahalle komşular görmüştür içeri giremdim bir türlü
Ben balkonda telefonla konuşurken öğürdüm balkona KUSTUM :))karşı komşu şok oldu herkes balkona toplandı :)

Cnm ağzının tadının bozulması normal çok kisi yaşıyor bunu...bende de vardı istahsizlik ama zorluyorum azda olsa yemeye calisiyorm az da yesem ogunleri zengin tutuyorum fındık fıstık ceviz kuru üzüm falan yiyorum...sende az da olsa biseler yemeye çalış..ınş sorunsuz şekilde alırsın bebeğini kucagina

Benimde bu ara korkulu ruyam balik oncesinde ne cok severdim esimde cok seviyor benim yuzumden yiyemeyince diaarda yeyip geliyo yazikk
Benim esimde yemem için israr ediyor evde kizimda var onun da yemesi lazım mecbur kaldım esim yapacak zaten ben yapamam aslaaaaa

amin , teşekkürler canım, umarım bu durum çabuk geçer, ağzıma girmeye başaran yiyecek de dev oluyor ağzımda zor yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…