Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bu arada bizimki de biraz geç döllenme görünüyor 1 hafta kadar.
Benim tam 21 gun gec dollenme :) ben adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim kendimi hamile zannedip evde test yaparken daha ortada bisi yokmus yani :) hic olmayacak bir zamanda dollenme oldu.Rabbim buyuk cok sukur

Canim cok sevindim guzel haberlerine. Insallah kremalicorek arkadasimiz da guzel haberlerle gelir. Allah hepimizini bebeklerini korusun...

Benim tam 21 gun gec dollenme :) ben adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim kendimi hamile zannedip evde test yaparken daha ortada bisi yokmus yani :) hic olmayacak bir zamanda dollenme oldu.Rabbim buyuk cok sukur

Aaaa bu çok ilginç işte :) Rabbim ne zaman dediyse o zaman oluyor işte. Senin bebişin de sağlıkla gelsin İnş.

Canim cok sevindim guzel haberlerine. Insallah kremalicorek arkadasimiz da guzel haberlerle gelir. Allah hepimizini bebeklerini korusun...

Çok teşekkür ederim tatlım. Darısı tüm hamişlere ve hamiş olmak isteyenlere. Âmin canım hepimizin bebekleri çok iyi olsun ve kremalıcorek de güzel haberler verir inşallah.

arkadaslar kanama durdu bişi olmuş mudur acaba hafif bi kasık agrım var :S

Kiyamam sana ama malesef bazi insanlar fazlasiyla bencil ne dusunecegini bilmeden harekwt ediyolar benimde var cevremde oyle insanlar hatta oyleki evlendigimin ilk ayi aaa cocuk dusunmuyomusunuz niye olmuyo diyen bile oldu. Rabbim insallah yuregine gonlune gore verir

. Tesekkur ederim.Beni anlayan birilerinin oldugunu gormek cok guzel.rabbim senin evladinida sana bagislasin canim

Cnmmm nasıl sevindim bilemezsin....çok şükür duymussun darisi bizlere inss

İnsaaah canim benim ama ben izmirde deilm... Hayirlusu ile kurtuluruz bu isten insaallah canim...hayirlusu ilede bebegimizi kucagmiza aliriz insaallah

Cnm kaç çıktı benimde 28 falan çıktı ama kan degerim ve b 12 fAlan hepsi iyi çıktı sadece d vit düşük çıktı doktor bana ilaç vermedi onermedi...sadece folik asit alıyorum bulantilarin artar dedi doktorum bende kuru meyve kırmızı et falan tüketiyorum...

Cnm ya ınş bu bebeğin sana simsiki tutunur sorunsuz şekilde sağlıkla alırsın kucağına...çok üzüldüm yaşadıklarına Allah im ınş yaratmaz bidaha..iyi düşün iyi olsun..herzaman için herşeyin hayırlısı iyi bir doktor bul takibini güzel yapsın ve bol bol dinlen cnm...ınş iyi haberlerini bekliyoruz eylülde hepimiz anne oluruz.

Nezamandır bu sorun var sende yeni bişeymi?

Pazartesi öğrendim ben. Onun öncesinde 5 ve 6. Haftalarda gittiğimde böyle birşeyden bahsetmedi. Zaten direk yat wc harici kalkma diyip postaladı beni. Bende başka bir doktora gittim. Yerleşme aşamasında (1-3 ay) bazı gebelerde (%60 gibi bir orandan bahsediyorum) bu tip kanamaların olabileceğini ama korkulacak bir durum olmadığını, bazı ilaçlarlada önlemimizi almamız gerektiğini söyledi. İlişki, ağır kaldırmak, süpürge yapmak ve temizlik, yukarıya doğru birşeyler almak için uzanmak yasak dedi. Uzun süre ayakta kalmamamı ama sürekli yatmamı gerektirecek bir durum olmadığınıda ekledi :)
Benimde kesenin altında 3,5 cm kadar bir alanda bu kanama. Kahverengi lekelenme olabilirmiş korkma dedi. Olmayıp rahim bunu absorbe edebilirmiş.

Çook sevindim, sağlıkla gelsin bebiş :)

arkadaslar kanama durdu bişi olmuş mudur acaba hafif bi kasık agrım var :S

Kırmızımıydı? Durduysa iyi birşey tabiki ama doktora haber vermek lazım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…