cok tesekkur ederım gercekten.on yıldır evlıyım ben.ılk gebelık yedıncı yılda oldu.dedıgım gıbı kaybettık ve sureklı kanama vardı.hastanelerde yatım.hatırlamak bile ıstemıyorum.o aşılamayla olmustu.buda asılama.o kadar cok dua ettımmkı gene kanama olmasın dıye aama malesef oldu .gerci dıger gebeliğe göre daha az bu sefer kanama.bu kanamanın neden oldugunu hala bılmıyorum.buna net bır cevap verebılecek doktorda henuz görmedım.sadece bana aşılama oldugu ıcın diğer yumurtaların vucuttan boyle atıldıgı söylendı.cunku ılk gebelıkte 6 bundaysa 4 yumurta elde edılmıstı.cok yorgunum ben .yıllardır bekledıgın haberı alıp saglıklı bır hamılelık yasayamamak cok acı.senelerden berı cevremın aptal aptal laf sokmaları,benım yasadıklarımı bılıp ballandıra ballandıra hamıleyken nasıl yurt dısına kadar gezmeye gıttıklerını anlatmaları,benım gozumun ıcıne sokarcasına cocuklarına sapur sapur öpmeleri.daha o kadar cok sey oldukı boyle anlatamam.o yuzden sımdı butun kalbımle dılıyorum su kanama bıtsın hersey normal olsun.hepımız eylul sonunda burdan sevıncımızı paylaşalım.bu arada ne cok dolmusum kusura bakma kafanı sısırdım.