Sağol canm benim oglum 15 haftada kurtaj olmak zorunda kaldm aslında bebiş gayet iyiydi sorun başladı hayatı tehlike vardı mecburi bir kürtaj oldu :-(ardından dünyalar tatlısı kızım geldi çok şükür senin kızın kaç yasında benimki 6 aylık henüz
Kizlar bikac arkadasin daha hamileligi kanamali baslamis sanirim.Ben cok fazla Hakim degilim Konu acmaya falan.birimiz ayrica bu Konu hakkinda da paylasim yapabilecegimiz bir sayfa acsa nasil olurdu.doktorlarin siylediklerini tedavileri vs. paylasiriz.
Ben de felaket bir hazımsızlık problemi var, yediğim şeyleri sindirmiyorum da midemde biriktiriyorum sanki. Öğle 2 de yediğim yemeği akşam 7 de çıkardım. Bayaa rahatlatıyor beni akşam kusmaları o yüzden. Hazımsızlık problemi yaşayanınız var mı?
ben de her lavaboda bakıyorum bazen işkillenip gidip bakıyorum bi şey var mı die, doktor bir iki damla lekeden bişi olmaz dedi ama görsem kalp krizi geçiririm heralde :) Ay o tekme günlerini görebiliriz inşallaaaahhh :)
selamlar kizlar. benim 2. hamileligim bu ve ilki de eylul bebegiydi :) daha yeni haberim oldu, bu fasulye tam supriz yapti bize. bulanti ve uyku mahmurlugu var mutemadiyen. sizler nasilsiniz?
Valla cok zor hazimsizlik da. birde mide bulantisi kusma birlesince Allah kolaylik versin. maden suyu da bulanti ve hazimsizliga iyi geliyor. gunde bir tane doktorum onermisti onceden. sen de bir dene istersen?
canim benim gec haberim oldu, daha bu carsamba gunu arkadaslarimin zoruyla test yaptim pozitif, inanmadim kan tahlili yaptirdim pozitif kan da geliyordu arada o yuzden ayni gun dr a da gittim orda da bebegi gordum oyle inandim. bu arada kalp atislarini once gordum sonra duydum. cok sukur rabbime
Valla cok zor hazimsizlik da. birde mide bulantisi kusma birlesince Allah kolaylik versin. maden suyu da bulanti ve hazimsizliga iyi geliyor. gunde bir tane doktorum onermisti onceden. sen de bir dene istersen?
canim benim gec haberim oldu, daha bu carsamba gunu arkadaslarimin zoruyla test yaptim pozitif, inanmadim kan tahlili yaptirdim pozitif kan da geliyordu arada o yuzden ayni gun dr a da gittim orda da bebegi gordum oyle inandim. bu arada kalp atislarini once gordum sonra duydum. cok sukur rabbime