Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oyyy daha cok kücukmus kizin benimki 5 yasinda

Kizlar bikac arkadasin daha hamileligi kanamali baslamis sanirim.Ben cok fazla Hakim degilim Konu acmaya falan.birimiz ayrica bu Konu hakkinda da paylasim yapabilecegimiz bir sayfa acsa nasil olurdu.doktorlarin siylediklerini tedavileri vs. paylasiriz.

Kızlar merhaba yenidennn :)

Ben de felaket bir hazımsızlık problemi var, yediğim şeyleri sindirmiyorum da midemde biriktiriyorum sanki. Öğle 2 de yediğim yemeği akşam 7 de çıkardım. Bayaa rahatlatıyor beni akşam kusmaları o yüzden. Hazımsızlık problemi yaşayanınız var mı?

Lekelenme benim ruyama bile girdi gece evet evet inss tadarsin hepimiz tadariz o güzel tekmeleri

selamlar kizlar. benim 2. hamileligim bu ve ilki de eylul bebegiydi :) daha yeni haberim oldu, bu fasulye tam supriz yapti bize. bulanti ve uyku mahmurlugu var mutemadiyen. sizler nasilsiniz?
Slm Cnm hosgeldinnnnnn ikimizde 20 eylül doktora gittin mi hiç kalp atışı için falan ben pzt gidecem çok heyecanlıyım....

Valla cok zor hazimsizlik da. birde mide bulantisi kusma birlesince Allah kolaylik versin. maden suyu da bulanti ve hazimsizliga iyi geliyor. gunde bir tane doktorum onermisti onceden. sen de bir dene istersen?

Kizlar göğüs agriniz ne durumda ...ben de hassaslik var agri var ama oyle çok dayanilnayacak kadar değil kol altı tarafı dokununca agirio

Slm Cnm hosgeldinnnnnn ikimizde 20 eylül doktora gittin mi hiç kalp atışı için falan ben pzt gidecem çok heyecanlıyım....
canim benim gec haberim oldu, daha bu carsamba gunu arkadaslarimin zoruyla test yaptim pozitif, inanmadim kan tahlili yaptirdim pozitif kan da geliyordu arada o yuzden ayni gun dr a da gittim orda da bebegi gordum oyle inandim. bu arada kalp atislarini once gordum sonra duydum. cok sukur rabbime

Valla cok zor hazimsizlik da. birde mide bulantisi kusma birlesince Allah kolaylik versin. maden suyu da bulanti ve hazimsizliga iyi geliyor. gunde bir tane doktorum onermisti onceden. sen de bir dene istersen?
Soda mi maden suyu mu ..sanki biraz farklı yoksa ikside aynı mi

Normalde reglin gecikiyor muydu...neden kan geliyormuş ayy ya bende pzt duyarım ınş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…