Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
amin , teşekkürler canım, umarım bu durum çabuk geçer, ağzıma girmeye başaran yiyecek de dev oluyor ağzımda zor yutuyorum
Cnm bende öyle oluyor ama zorladiktan sonra biraz alisiyorm...bebeklerimiz için değer ya herşey.. Hayırlısıyla dogsunlarda..

Bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum evde sürekli kusmaktan ögurmekten kokulardan yemek yapamamaktan esiminde psikolojisi bozuluyor.artik bitsin istiyorum
Aynen ya esim izindeydi pzt izni bitiyor Bende gidecem doktor kontrolünden sonra yemek yapmak çok zor bir de halsizlik var bende

Cnm bende öyle oluyor ama zorladiktan sonra biraz alisiyorm...bebeklerimiz için değer ya herşey.. Hayırlısıyla dogsunlarda..
hayırlısıyla evlatlarını bekleyen tüm anneler kavuşsun evlatlarına, inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar. İlk hamileliğim endişeli telaşlı bir anne adayıyım :)

Adamı yanıma yaklastormiyorum yemek yapamiyorum mutfaga giremiyorum hamile olduktan sonra bende ana ocagina gideyim dedim mis gibi :)))

hayırlısıyla evlatlarını bekleyen tüm anneler kavuşsun evlatlarına, inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar. İlk hamileliğim endişeli telaşlı bir anne adayıyım :)
O telaş Bende de var ya....her lavaboya gittiğimde leke olacak diye korkuyorum...tekmelerini hissetsek te rahatlasak...benim ikinci hamileligim ınan tekme olayında hissediyorsun ya onu tam olarak çok rahatliyorsun

O telaş Bende de var ya....her lavaboya gittiğimde leke olacak diye korkuyorum...tekmelerini hissetsek te rahatlasak...benim ikinci hamileligim ınan tekme olayında hissediyorsun ya onu tam olarak çok rahatliyorsun
Peki Cinsiyet ne zman öğrenecek kızlar sabirsizlaniyorum

ben de her lavaboda bakıyorum bazen işkillenip gidip bakıyorum bi şey var mı die, doktor bir iki damla lekeden bişi olmaz dedi ama görsem kalp krizi geçiririm heralde :) Ay o tekme günlerini görebiliriz inşallaaaahhh :)

cinsiyet de htirladigim kadariyla 4. ayda net olarak soyluyorlar. 3. ayda da soyleyen oluyor ama birkac kisinin yanlis cikmisti

selamlar kizlar. benim 2. hamileligim bu ve ilki de eylul bebegiydi :) daha yeni haberim oldu, bu fasulye tam supriz yapti bize. bulanti ve uyku mahmurlugu var mutemadiyen. sizler nasilsiniz?
hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…