Iyi geceler herkese,
Sabahtan beri okuyorum bi dun bakmadim ne cok sey birikmis. Bu arada bugun benim dogum gunumdu. Tum gun cok yogun gecti ancak geceye kaldi yzmak.
Kalp atisi duyan arkadaslarin gozu aydin. Darisisi ikili testlere, cinsiyet ogrenmelere, bol tekmeli gunlere insallah :))
Canim hemen gitmeyeceksen de kasilma zamanlarini ve surelerini not al mutlaka. Doktora gidip kasilmam oluyor demek cok anlamli olmuyor cunku bu donem vucudumuz cok cesitli degisiklikler yasiyor. Ama su siklikta su kadar oldu son 3 gundur bu sorun olabilir mi dersen daha net bi cevap alirsin diye tahmin ediyorum. Insallahonemli birsey degildir.
Bu arada ara ara uzanirken ben de ysiyorum. Oglumun ileriki haftalardaki kasilmalarina benziyor ama cok anlik oldugu icin simdiye kadar dikkate almadim. Kasilma oluyo yani panik yapma..
Aynen bu kadar sayfayi ondan haber var mi diye kasip okudum ama hala haber olmamasina uzuldum
insallah bebisi icin hersey yolundadir..
Benim de bulanti ve tiksinti tum gune yayiliyor. Sadece sabah bulantisi icin diyetisyenim daha yataktan kalkmadan bi kac tuzlukraker ye bi bes dakikak ustune yat oyle yavasca kalk demisti. Sabah bulantisi yasayanlarin aklinda bulunsun. Ama tum gune care yok herhalde :/