- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Çok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..[/QUOT. Canim benim birebir ayni seyleri yasiyiruz.beninde bir kayibim var.suan da gene kanamali bir gebeligim var.ilk gebelige Gore daha az bu sefer kanama.ilkinde o kadar cok olmasina ragmen 16.haftaya kadar geldik.Baska bit nedenden kaybettim .yani bende her seferinde kkorkuyla ultrasona girerdim.devam edicekse ediyo gercekten lutfen kendini uzme.sana bunlari yasamis 've suanda da yasayan biri Olarak soyluyirum.guzel taraflarini dusunmeliyiz.bu kanamalari rahim yenebiliyomus.bebek buyudukce kanama yokolabiliyomus.pozitif dusunucez hersey iyi olucak.burda okumaktan bi Hal oldum bu konuda yazanlari ama duydugum guzel seyler de var iste.kanamasi olup gunlerce doktora gittiginde kendiliginden kanamasi gecen insanlari bile okudum.bana umut oldu sana da olsun .dualarimdasin insalalh bu derdi yasayan Kim varsa bi an once atlatsin
Cok gecmis olsun canım Rabbim bebişlerini esirgesin. Yarın mutlu haberlerini alırsın insaallah. Dualarımız seninle.Çok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Cnmm şükür iyisiniz...doktorun dediği gibi wc den wc ye kalk ...uzan güzel müzikler dinle stres yapma karnını oksa ve bol bol dua et...ınş herşey yoluna girerÇok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Cnm alttan baktı mi doktor...benim 3668 di doktor karından goremedi rahmim tersmi s alttan baktı mecbur öyle gördü...beta hcg değerlerini takip ettir düzenli artış oluyorsa sorun yoktur ınş..Kız lar 26 ocak aksam 4 defer 224 dun sabah 9 779 kese gozukmedi ne zaman gozukur. Bi agrim falan da yok cok şükür icimde korku oluyor bazen
Canım çok geçmiş olsun rabbime emanet minigin korkma rahat ol zor ama elbet kalkma hiç lavabo dışında ben de kızımda kanamaliydim bu hafta larda 1 ay ha bire yattım inan sadece lavabo yemek için doğruluyorum 1 ayın sonunda herşey yoluna girmişti darısı senin miniğinin başına inşallah bu arada kanaman ne durumda devam ediyomu ve miktarı ne kadar adet gibimiÇok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
O kadar sevindim ki :) Allah tamamına erdirsinKızlar geldimmmm, çok şükür duydum kalp atışlarını. Nasıl rahatladım anlatamam, dün burada okumuştum ben de hemen kaydettim şimdi evde bile dinliyorum. O minicik haliyle başı poposu belli resmen. Hepimizin bebeklerine Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Darısı kalp atışı bekleyenlere. Dualarınız için de çooook teşekkürler.
Canim.birebir aynisi bende dun gittim progestan igne vurdular bugun tekrar vurukcam pzartesi kontrole gtcem isin kotusi ben kalp atislarini goremedim ctesi ogleden sonraydi ve doktr yoktu telefonla iletisime gecip beni biraz dinlendirdiler. Kan sulandirici kullaniyorum birak ptesi ya kadar demis doktor ama benim suan kanamam yok asla benevi riske alip da kan sukandiriciyi birakamam. Yarini bekliyorum insallah melegim iyidir kalp atslari vardir. Bende ucuncu aciyi yasamak istemiyorumÇok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Iyi geceler herkese,
Sabahtan beri okuyorum bi dun bakmadim ne cok sey birikmis. Bu arada bugun benim dogum gunumdu. Tum gun cok yogun gecti ancak geceye kaldi yzmak.
Kalp atisi duyan arkadaslarin gozu aydin. Darisisi ikili testlere, cinsiyet ogrenmelere, bol tekmeli gunlere insallah :))
Canim hemen gitmeyeceksen de kasilma zamanlarini ve surelerini not al mutlaka. Doktora gidip kasilmam oluyor demek cok anlamli olmuyor cunku bu donem vucudumuz cok cesitli degisiklikler yasiyor. Ama su siklikta su kadar oldu son 3 gundur bu sorun olabilir mi dersen daha net bi cevap alirsin diye tahmin ediyorum. Insallahonemli birsey degildir.
Bu arada ara ara uzanirken ben de ysiyorum. Oglumun ileriki haftalardaki kasilmalarina benziyor ama cok anlik oldugu icin simdiye kadar dikkate almadim. Kasilma oluyo yani panik yapma..
Aynen bu kadar sayfayi ondan haber var mi diye kasip okudum ama hala haber olmamasina uzulduminsallah bebisi icin hersey yolundadir..
Benim de bulanti ve tiksinti tum gune yayiliyor. Sadece sabah bulantisi icin diyetisyenim daha yataktan kalkmadan bi kac tuzlukraker ye bi bes dakikak ustune yat oyle yavasca kalk demisti. Sabah bulantisi yasayanlarin aklinda bulunsun. Ama tum gune care yok herhalde :/
Hosbuldum canım... amin InsaallahHoşgeldin canm aramıza amin inşallah miniklerimizi kucağımıza aldığımız günleride Rabbim nasip etsin inşallah
Hosbuldum canım sende hosgeldin :) insaallah canım insaallahh Allah yuzlerimizi guldursunnhosgeldin, ben de bugun katildim.. hepimiz vakitlice saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah..
Canım endise etme o degerde gorunmez benim 1354 tu en son. doktorum henuz erken gorunmesi icin dedi. Yarın Allah in izni ile keseyi gormeye gitcem bende.Kız lar 26 ocak aksam 4 defer 224 dun sabah 9 779 kese gozukmedi ne zaman gozukur. Bi agrim falan da yok cok şükür icimde korku oluyor bazen
Off çok kötü bu bulantilar kaçıncı haftaya kadar devam edecek bilgisi olan var mi
Çok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Seninle aynı zaman doğum yapacaz :)Ben kotu bir ornegim ama oglumda 20-21 hafta civari bitmisti bulantilarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?