Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Cok gecmis olsun canım Rabbim bebişlerini esirgesin. Yarın mutlu haberlerini alırsın insaallah. Dualarımız seninle.

Cnmm şükür iyisiniz...doktorun dediği gibi wc den wc ye kalk ...uzan güzel müzikler dinle stres yapma karnını oksa ve bol bol dua et...ınş herşey yoluna girer

Kız lar 26 ocak aksam 4 defer 224 dun sabah 9 779 kese gozukmedi ne zaman gozukur. Bi agrim falan da yok cok şükür icimde korku oluyor bazen
Cnm alttan baktı mi doktor...benim 3668 di doktor karından goremedi rahmim tersmi s alttan baktı mecbur öyle gördü...beta hcg değerlerini takip ettir düzenli artış oluyorsa sorun yoktur ınş..

Canım çok geçmiş olsun rabbime emanet minigin korkma rahat ol zor ama elbet kalkma hiç lavabo dışında ben de kızımda kanamaliydim bu hafta larda 1 ay ha bire yattım inan sadece lavabo yemek için doğruluyorum 1 ayın sonunda herşey yoluna girmişti darısı senin miniğinin başına inşallah bu arada kanaman ne durumda devam ediyomu ve miktarı ne kadar adet gibimi

O kadar sevindim ki :) Allah tamamına erdirsin

Hamileliğini 4 5 ay farketmeyenlere sinir oluyorum yaa insan hiç mi rahatsızlık duymaz bulanmaz kusmaz kasılmaz tiksinmez pff her an bulanıyor midem oğlumda sabah bulanirdi kusardım gecerdi şimdi kusmuyorum ama gün boyu bulanıyor oğlumda da kusunca birşey yiyemez acilde serumla kendime gelirdim ikisi de zor yaa

Canim.birebir aynisi bende dun gittim progestan igne vurdular bugun tekrar vurukcam pzartesi kontrole gtcem isin kotusi ben kalp atislarini goremedim ctesi ogleden sonraydi ve doktr yoktu telefonla iletisime gecip beni biraz dinlendirdiler. Kan sulandirici kullaniyorum birak ptesi ya kadar demis doktor ama benim suan kanamam yok asla benevi riske alip da kan sukandiriciyi birakamam. Yarini bekliyorum insallah melegim iyidir kalp atslari vardir. Bende ucuncu aciyi yasamak istemiyorum

Tatlım çok teşekkürler, duyduk çok şükür. Senin de doğum günün kutlu olsun. Ömrün bebeklerine mutlu huzurlu geçsin.

Off çok kötü bu bulantilar kaçıncı haftaya kadar devam edecek bilgisi olan var mi

Kız lar 26 ocak aksam 4 defer 224 dun sabah 9 779 kese gozukmedi ne zaman gozukur. Bi agrim falan da yok cok şükür icimde korku oluyor bazen
Canım endise etme o degerde gorunmez benim 1354 tu en son. doktorum henuz erken gorunmesi icin dedi. Yarın Allah in izni ile keseyi gormeye gitcem bende.

Canım çok çok geçmiş, inşallah bebeklerin annelerine sımsıkı tutunup seninle kalacak. Biliyorum çok zor, üzülme stres olma filan demeyeceğim. Sadece gerginlik iyi gelmiyor bunu düşün ve elinden geldiğince rahatlamaya çalış. Yarın da güzel haberlerle dön İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…