Canım günlerimiz aynı ve aynı gün kalp atışluarını duyduk çok şükür. Gözün Aydın senin de. Ben de de iki gündür lekelenme oldu, doktorum takma kafanı dedi. Şu an ikinci regli dönemine girdik, belki onun da etkisi vardır.
Senin de gözün aydın çok sevindim :) oyle ya progestan aldım insallah iyi olacak inanıyorum. Sabah gördüm çünkü çok sukur iyiydi ve kanama alanı falan yok dedi yine de tedbiren dikkat edicem
Kızlar geldimmmm, çok şükür duydum kalp atışlarını. Nasıl rahatladım anlatamam, dün burada okumuştum ben de hemen kaydettim şimdi evde bile dinliyorum. O minicik haliyle başı poposu belli resmen. Hepimizin bebeklerine Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Darısı kalp atışı bekleyenlere. Dualarınız için de çooook teşekkürler.
Çok zor yorucu bigundu yazamadim size yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
cok tesekkur ederım gercekten.on yıldır evlıyım ben.ılk gebelık yedıncı yılda oldu.dedıgım gıbı kaybettık ve sureklı kanama vardı.hastanelerde yatım.hatırlamak bile ıstemıyorum.o aşılamayla olmustu.buda asılama.o kadar cok dua ettımmkı gene kanama olmasın dıye aama malesef oldu .gerci dıger gebeliğe göre daha az bu sefer kanama.bu kanamanın neden oldugunu hala bılmıyorum.buna net bır cevap verebılecek doktorda henuz görmedım.sadece bana aşılama oldugu ıcın diğer yumurtaların vucuttan boyle atıldıgı söylendı.cunku ılk gebelıkte 6 bundaysa 4 yumurta elde edılmıstı.cok yorgunum ben .yıllardır bekledıgın haberı alıp saglıklı bır hamılelık yasayamamak cok acı.senelerden berı cevremın aptal aptal laf sokmaları,benım yasadıklarımı bılıp ballandıra ballandıra hamıleyken nasıl yurt dısına kadar gezmeye gıttıklerını anlatmaları,benım gozumun ıcıne sokarcasına cocuklarına sapur sapur öpmeleri.daha o kadar cok sey oldukı boyle anlatamam.o yuzden sımdı butun kalbımle dılıyorum su kanama bıtsın hersey normal olsun.hepımız eylul sonunda burdan sevıncımızı paylaşalım.bu arada ne cok dolmusum kusura bakma kafanı sısırdım.
Ya aşk olsun olur mu öyle şey hepimiz belli dertlerimiz kaygılarımız soru işaretlerimiz ve mutluluklarımız için burdayız, elbette dinleyip derman olmaya çalışacağız :) sen içini ferah tut maalesef böyle değişik insanlar var herşeyi en iyi çeken bilir, senin kalbin temiz olsun yeter herşey hayırlısıyla mutlaka yolunda gidecektir :)
Çok zor yorucu bigundu yazamadim size yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Dunden beri aklimdasin. Sukur iyisiniz, bol bol dinlen daha iyi olacaksiniz insallah. Moralini bozmamaya calis. Hep dua ediyorum butun kuzucuklara. Allahim annelerine bagislasin yavrulari