Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kizlar Allah ın izni ile bende eylül annesi olacam. Allah bebislerimizi bize bagislasin saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Senin de gözün aydın çok sevindim :) oyle ya progestan aldım insallah iyi olacak inanıyorum. Sabah gördüm çünkü çok sukur iyiydi ve kanama alanı falan yok dedi yine de tedbiren dikkat edicem

iyi geceler kizlar. benim ikinci kontrolumu doktor bir ay sonraya verdi. ilk hamileligimde sanki daha sik gidiyordum, sizlerde durum nedir?

Kız lar 26 ocak aksam 4 defer 224 dun sabah 9 779 kese gozukmedi ne zaman gozukur. Bi agrim falan da yok cok şükür icimde korku oluyor bazen

Çok sevindim canım ya ohh rahatladım valla :) doğdukları günleri de görelim inş :)

Çok zor yorucu bigundu yazamadim size yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..

Ya aşk olsun olur mu öyle şey hepimiz belli dertlerimiz kaygılarımız soru işaretlerimiz ve mutluluklarımız için burdayız, elbette dinleyip derman olmaya çalışacağız :) sen içini ferah tut maalesef böyle değişik insanlar var herşeyi en iyi çeken bilir, senin kalbin temiz olsun yeter herşey hayırlısıyla mutlaka yolunda gidecektir :)

Kıyamam canım benim dikkat et kendine çok dinle doktoru allah yüzünü güldürür inş bu defa, dualarımız seninle moralini bozma hiç

Canım Allah yardımcın olsun, çok şükür iyisiniz. Doktorun dediği gibi sakın kalkma dinlen Allahın izniyle birşey olmaz.

Dunden beri aklimdasin. Sukur iyisiniz, bol bol dinlen daha iyi olacaksiniz insallah. Moralini bozmamaya calis. Hep dua ediyorum butun kuzucuklara. Allahim annelerine bagislasin yavrulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…