Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar dünden beri bulantilarim kesildi .. Bulantı çok kötü bise 3 gundur ôldum amma kesilmesi de korkutuyor beni (( ne olur dua edin bana
Can'ım benim çokkkkk geçmiş olsun inan hep dualarımızdasın çok merak ettim seni sürekli girdim baktım iyi düşün iyi olacak her şey bu kez diğerlerime benzemeyecek inan buna uzan güzelce ve bebişlerini sev onlara sevgini hissettir bu kez bebişlerin seni bırakıp gitmeyecek

Kizlar yeni dogum yapan bir arkadasim tavsiye etmisti hem catlaklar icin hemde agrin olursa diye dus almadan bebeyagi sur dusta masaj yap cikinca kurulan tekrar bebeyagi sur diye bende yapmaya calisiyorum ama bu bebeyagi midemi cok bulandiriyo kokusuz bebeyagi bulmaliyim galiba

Merhaba benim kanama iç tarafta. Bugüne kadar dışa vurmadı hiç. Şimdi iğne kullanıyorum. Umarım dışa vurmaz çok panik olurum
Kuzum al benden de o kadar. Her lavaboya gittiğimde korkudan titriyorum inanır mısın lavaboya gitmekten bile korkar oldum. Lavabo ihtiyacım olmada bile sürekli bir şeyler hissedip lavaboya gidiyorum korkarak ama çoook şükür akıntı haricinde bir şey olmuyor

Aynen aynen. Akıntı olunca tedirgin oluyorum. Hatta koyu renk çamaşır bile giyemiyorum korkumdan
Birşey olursa göreyim diye
Ay şu dönemler geçsede rahatlasak

Kızlar birde benim pantolonların beli dar gelmeye başladı. Çok erken diye biliyorum ama var mı aranızda böyle olanlar? Karnım dev gibi şiş
Bulantı ve kusmadan dolay 5 kg verdim paçalar kalça bol geliyor ama bel kısmı mıh gibi çakılıyor üstüme. Kilotlu çorapların bel bölümüne makasla kesik atmak zorunda kalıyorum o derece

Benimde Karnim sis sanki 4 aylık gibi :))

Benimde kalinlasti cnm, hatta dun hamile pantolonu aldim 2 tane heveslendim:) ne rahatmis hamile pantolonlari:))

Kizlar bisey sorcam, isim düşündünüz mu hic merak ediyorum:) biz şimdiden esimle isim tartsmalarina basladik:))

Kızlar benim midem çok fena kusma yok ama sürekli kusma hissi var ve yanıyo midem nasl tarif edilirki acaba mecazik mide şurubu içsem mi diğer hamileligim de icmiştim ama son aylarda ydi bu haftalarda da icilirmi acep

Crinine jel mi yapti bende bu kanamayi anlamadim biraktim bende dun itibariyle ama kanama devam ediyor ara ara gelio cok korkuyorum keske hic kullanamsaydim o jeli

Bende kullanıyorum.ben tüp bebek yaptırdığım için progestan hap kullanıyorum hemde vajinal jel olarak kullanıyorum.
slm benim de tüp bebek bu vajinel jeli ben de kullanıyorum alttan renksiz kokusuz su gibi akıntı geliyor her gün az az , sende de oluyor mu çamaşırım hiç kuru değil günde 4 yada 5 kez değiştiriyorum bi yerde keseden su sızması ile ilgili yazı okudum panik oldum jelden die düşünüp hiç doktora sormamıştım

evet jeldendir o akıntı endişe etmeyin benim de tüp bebek ben 200lük progestan kullanıyorum günde 3 defa fitil olarak su gibi akıntım var hele geceleri çok oluyor doktorum normal dedi bence doktorunla konuş jeli değiştirsin onu kullanması daha zor fitil en kolayı

Crinine jel mi yapti bende bu kanamayi anlamadim biraktim bende dun itibariyle ama kanama devam ediyor ara ara gelio cok korkuyorum keske hic kullanamsaydim o jeli
jelin kanama yapacağını pek sanmam içinde kanama olmasın diye hormon var zaten bence sende doktorunla konuşup progestan fitile geçin ben jeli aşılamada kullanmıştım çok zor kullanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…