O zaman sana bir tüyo vereyim vajinal ultrasonu yerlestirmeden once ellerini yumruk yapip poponun altina koy goreceksin ki daha rahat olacak. Kasma kendini
Canım bende hamileliğin başından beri günde bi kac defa 5-10 saniyelik kasilmalar oluyor kramp gibi olduğum yerde kalıyorum doktor ultrason dan bakti bi sorun yok dedi ama başka bi tahlil felan yapmadı .şimdi benim durumum normal mi yoksa sıkıntılı bi durum mu haftaya gideceğim doktora ama daha önce mi gitsem ne yapsam ben
Canım bende hamileliğin başından beri günde bi kac defa 5-10 saniyelik kasilmalar oluyor kramp gibi olduğum yerde kalıyorum doktor ultrason dan bakti bi sorun yok dedi ama başka bi tahlil felan yapmadı .şimdi benim durumum normal mi yoksa sıkıntılı bi durum mu haftaya gideceğim doktora ama daha önce mi gitsem ne yapsam ben
Merhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz
Canım günlerimiz aynı ve aynı gün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Gözün Aydın senin de. Ben de de iki gündür lekelenme oldu, doktorum takma kafanı dedi. Şu an ikinci regli dönemine girdik, belki onun da etkisi vardır.
Cnm kasiklarda minik kasilmalar bende de oluyor kanaman yoksa dert etme...sonuçta rahmin büyüyor kasilmalar olur dinlen uzan ama için rahat etsin diye bir doktora görün istersen ama bence sorun yok
Benim de sabahları çok fena oluyor canim ama henüz bir çaresini bulamadım. Ne denediysem olmadi
Salı randevum var doktorum dan ilaç isteyeceğim. 1 haftadır rahatım diyordum hooop geri geldi bulantilar
Benim de sabahları çok fena oluyor canim ama henüz bir çaresini bulamadım. Ne denediysem olmadi
Salı randevum var doktorum dan ilaç isteyeceğim. 1 haftadır rahatım diyordum hooop geri geldi bulantilar
Canim hemen gitmeyeceksen de kasilma zamanlarini ve surelerini not al mutlaka. Doktora gidip kasilmam oluyor demek cok anlamli olmuyor cunku bu donem vucudumuz cok cesitli degisiklikler yasiyor. Ama su siklikta su kadar oldu son 3 gundur bu sorun olabilir mi dersen daha net bi cevap alirsin diye tahmin ediyorum. Insallahonemli birsey degildir.
Bu arada ara ara uzanirken ben de ysiyorum. Oglumun ileriki haftalardaki kasilmalarina benziyor ama cok anlik oldugu icin simdiye kadar dikkate almadim. Kasilma oluyo yani panik yapma..
Benim de bulanti ve tiksinti tum gune yayiliyor. Sadece sabah bulantisi icin diyetisyenim daha yataktan kalkmadan bi kac tuzlukraker ye bi bes dakikak ustune yat oyle yavasca kalk demisti. Sabah bulantisi yasayanlarin aklinda bulunsun. Ama tum gune care yok herhalde :/