Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Geçmiş olsun. Şükür iyiymiş bebekler. Artık yatıp dinlenmekten başka çözümü kalmamış. Bütün önlemler alınmış. İnşallah yarında güzel haberlerle geleceksiniz. Şuanda kanama devam ediyor mu?

Çok panik yapıyoruz kızlar gerçekten böyle 9 ay geçmez ...biraz sakin olalım verecek olan Allah zaten verir.

Kızlar dünden beri bulantilarim kesildi .. Bulantı çok kötü bise 3 gundur ôldum amma kesilmesi de korkutuyor beni (( ne olur dua edin bana

Aynı paniği ben yaşamıştım hatırlarsan ama korkma. O gün gidip ultrasonda kalp atışını gördüm. Hatta sevin dedi doktor. Üstüne 1 hafta geçti yeniden başladı :)
1 hafta içinde resmen 2 kilo aldım :)) şimdide geri gidiyor.

Canım geçmiş olsun inşallah bebeklerin sana tutunucak sen doktorun dedigi gibi wc harici kalkma sakın dualarımız seninle

Arkadaşlar merhaba araniza katıldim bende. 6+3 haftalığim şuan cuma günü keseyi ve bebeği gordum çok sukur kalp atışları için haftaya gidicem tekrar. Tahmini doğum tarihim 20 eylul. Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla zamanında kavuştursun. Sizlere birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar lutfenn yazsın. Kaç gundur inanılmaz bir öksürüğüm var artık ciğerlerini aciyor bal ıhlamur iciyorum ama bana misin demiyor bugün daha kötüyüm hatta. Zencefil hamilelikte zararli mi? Biliyormusunuz yada onerebileceginiz başka birşey var mı?

Merhaba hayırlı olsun. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim doktorum kökten bütün bitki çayı vb şeyleri yasakladı bana. Hatta baharatları bile. Doktorunuza danışmanız en iyisi geçmiş olsun

Kızlar bende lekelenme nedeniyle progestan igne kullaniyorum yarin keseyi gormeyi gitcez. Bir kac gun kanama seklinde geldi simdi ise lekelenmelerim var insaallah birsey olmamistir bebisime Allah yardimcimiz olsun korkularimiz hic bitmeyecek

Kızlar dünden beri bulantilarim kesildi .. Bulantı çok kötü bise 3 gundur ôldum amma kesilmesi de korkutuyor beni (( ne olur dua edin bana
Canim benim bulantilara hiç takılma. Benim de 3-4 gün kesilmisti dünden bu yana tekrar başladı. Gidip gidip geliyor bu bulantı durumu. Moral bozma boş yere.

tebrikler canım sağlıkla kucaklarımıza alırız inş bende hayatımın en ağır gribini yaşıyorum öksürük baş ağrısı burun akıntısı mide bulantısı bir hafta oldu doktora gitmicem diyodum ama dün geceden sonra pes ettim yarın doktora gidicem tez zamanda iyileşiriz inş

Geçmiş olsun cnm, Rabbim yavrularini sana bagislasin.. Benim de gecen haftaya kadar çok şiddetli kasik agrilarim oluyordu, gecen hafta birden kesildi agrilarim ve bende senin gibi çok korktum bise mi oldu diye, hemen doktora gittim çok sukur herşey yolundaydi, o yüzden panik yapma inşallah herşey yolundadir dualarim seninle...

Amin canim inşaallah. Bende pes ettim oksurmekten artik kasiklarima ağrı vuruyor resmen. Buarada bebeğin kalp atislarini kaçıncı haftada duydunuz? Birde bende kist çıktı Dr önemli değil küçülür dedi ama tedirgin oldum. Başına böyle birşey gelen var mi?

Tesekkurler amin insaallah. İhlamurda mi icmeyeyim yanı yarın kesin Dr gidicem artık başka çare kalmadı

Tesekkurler amin insaallah. İhlamurda mi icmeyeyim yanı yarın kesin Dr gidicem artık başka çare kalmadı

Bana düşük tehlikesi yaratacağı için bütün bitki çaylarını yasakladı.
Aynen doktora gitmekte fayda var :)

DIPTISDIPTIS insallah tez zamanda yokolur gider.doktor sebebiyle ilgili bisey dedimi.Benim disavuran bir kanamam var.9gundur devam ediyor .yarinda keseyi gormeye gidicem kismetse.

Bu dönemde %60 hamilede görülüyormuş. Kese tam yerleşemediği için dedi, bu yüzden proluton iğne verdi.
Sana ilaç vs vermediler mi?
İllaki iste çünkü tutunması için rahim içi dokusunu güçlendiriyor bu ilaçlar.

6+3 te vajinal ultrasonda duydum bende hapşurunca sanki bebek içimden çıkçakmış gibi hissediyorum doktor küçülür dediyse bence endişelenme benimde başta kesem çok düzensizdi üstüne kanamam da vardı ama kalp atışını duydum çok şükür

DIPTISDIPTIS Ben asilamayla hamile kaldim asilamayi yaptigi gun crinone jel vermisti 14 gun kullandim.sonrasinda biraktim.yarin ilk kontrolumuz olucak.kanama oldugu icin o jel icerde kan tortusuna donusuyo bende huylandim.enfekwiyon vs olur diye.yarin igne isticem.bakalim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…