Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yrn doktor randevum var sorucam kesinlikle ben de doktora canım, içimi rahatlattın çok saol, o yazıyı okuyunca panik olmuştum,hatta eczaneye gidelim diyordum eşime kese suyunu anlayan ped gibi bişi varmış onu alalım diyordum, doktor düşük tehliken var dedi die herşeyden evhamlanır oldum

başta sakin ol rahat olsun kafan kötüyü çağırma ne kadar sakinlik o kadar iyi :) inşallah yarın iyi geçer randevun
ne zamandan beri kullanıyorsun jeli birde başka ilaçların varmı?

başta sakin ol rahat olsun kafan kötüyü çağırma ne kadar sakinlik o kadar iyi :) inşallah yarın iyi geçer randevun
ne zamandan beri kullanıyorsun jeli birde başka ilaçların varmı?
11 aralıktan beri kullanıyorum aralıksız jeli sabah akşam, estrofem sabahları 3 tane birden, elevit, folbiol, clexane iğne hergün bir tane, haftada bir proluton iğne, corasprin 100 kullanıyordum iğne de kanımı sulandırdığı için ikisi bir ağır geldi her yerimde morluk çıkınca doktor coraspirini bıraktırdı. Kese var yolk var, yrn bebeği görebilcekmiyiz bakalım, pıt pıtlarını duyabilcek miyiz, çok heyecanlıyım, endişeliyim, elimde değil. Hatta diyorum ki şimdi uyuyayım ben yrn oluversin :) :)

benim de çarşamba 3.kontrolüm var :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim progestan 200 folio coraspin ve climara bant kullanıyorum merak içerisindeyim doktorum ne zaman bıraktırıcak ilaçları

Selam hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Kızım bir kaç gündür nezleydi bana da bulaştı. Dökülüyorum resmen. Cumartesi günü de kontrolüm vardı. Miniğimin bacakları filan belliydi hareket ediyordu suyu da gelişimi de gayet iyi dedi doktorumuz. Bir ay sonra gittiğimde ikili test yapacak ense kalınlığına bakacak inşallah. Bende gelişmeler böyle.

Cnm maşallah ne güzel gelişmeler....ben daha kalp atışlarını bile duymadım ınş yarın duyarım.. Senin gibi herkes güzel haberler versin ınş

Kızlar eğer folik asiti b 12 ile almazsaniz bir faydası olmuyor size diyim. Folidoce var 400 mg folikasit 4 mg B12 var içinde ben onu içiyorum Folio bana cok ağır geldi

Aynı duyguları paylasiyoruz canim. Ben de henüz kalp atışı duymadim. Hem endişe hem merak hem de heyecan var. Randevum salı günü ama bana dakikalar bile geçmek bilmiyor. İnşallah yarın senin güzel haberlerinle seviniriz, Salı da benim

benim de çarşamba 3.kontrolüm var :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim progestan 200 folio coraspin ve climara bant kullanıyorum merak içerisindeyim doktorum ne zaman bıraktırıcak ilaçları
:) sen kese yolk falan gördün mü canım kalp atışı falan duydun mu :) çarşamba iyi haberlerini duyarız inşalah, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşalah :) ben içerde napıyor çok merak ediyorum:) hergün gir deseler girerim ultrasona ama zararlıymış, 10 gün arayla gel dedi doktor zırt pırt gelme dedi

inşalah canım amin :) sevindirsin bebişler bizi :) ay bitmiyo heyecan endişe beta yüksek görünce tamam diyodum hamile kalmadan önce, hadii 2 ye katlancak mı telaşı oldu, ondan sonra kese rahme yerleşcek mi dış mı telaşı, kesede yolk var mı telaşı, yrn bebek arıcaz kesede onun telaşı, yrn herşey güzel giderse 2li 3lü tarama telaşını beklicez dimi doğana kadar telaş yapcam heralde doğunca da uyurken nefes alıyor mu die başında nöbet tutarım

En iyisi lierac catlaklar icin pek oyle kokusu da rahatsiz etmiyor beni. Benim de midem cok bulaniyor.

Ben cok şişim balon gibi oldum

iyi geceler kizlar. benim ikinci kontrolumu doktor bir ay sonraya verdi. ilk hamileligimde sanki daha sik gidiyordum, sizlerde durum nedir?
Bana da bir ay sonraya verdi. Demek ki hersey yolunda... bana eger renkli akintin kanaman vs bisey olursa haber ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…