Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Insallah hersey yoluna girer. Allah 3. Kaybi yasatmasin...

ben 2 hafta önce gördüm canım kalp atımını da geçen çarşamba gördük herşey yolunda çok şükür bu çarşamba 3.kontrolüm var
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bana doktorum yarım kullan dedi diye hatırlıyorum ve yarım kullanıyorum yaa az mı gelir acaba
Folbioldeki folik asit zaten gerekli miktarin 12 kati bize lazim olan 0.4 ken folbiolde 5 mg var yani cok cok fazla.... ben folidoce kullaniyorum b12 ve folik asit var icinde zaten bu miktarlar yeterli. Doktorlarin neden folbiol yazdiklarini anlamiyorum.

Eczaneden alıp kullanabilirm dimi folidoce.? Doktora gittiğimde zaten folbiol kullanıyodum cok iyi devam et günde yarım kullan demişti

Cnm maşallah ne güzel gelişmeler....ben daha kalp atışlarını bile duymadım ınş yarın duyarım.. Senin gibi herkes güzel haberler versin ınş
Canım her bebek farklı oluyor. Kızımda 8. Haftada duymuştuk kalp atışlarını. Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah. Sen de duyarsın en kısa zamanda Allah ın izniyle

Eczaneden alıp kullanabilirm dimi folidoce.? Doktora gittiğimde zaten folbiol kullanıyodum cok iyi devam et günde yarım kullan demişti
Bende önceden folbiol kullaniyordum daha sonra doktor folidoce kullanmami soyledi ona gectm cnm, direk eczaneden alabilirsin

Merhaba Eylul anneleri...
Insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirip saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi... benim cok midem yaniyor. cok sukur bulanti yok ama ne yesem midem kotu...

Merhaba Eylul anneleri...
Insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirip saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi... benim cok midem yaniyor. cok sukur bulanti yok ama ne yesem midem kotu...
Mide yanmasindan bende muzdaribim yatamiyorum nerdeyse hiçbirşey yapamiyorum gün içinde yanma yüzünden ama şimdi her akşam süt ilitip iciyorum en azından rahat bir uyku uyuyorum yanmayı kesiyor tavsiye ederim kesinlikle

Kızlar başından beri bulantı iştahsızlık çekenlere Allah sabır versin ya. İki gündür aç yaşıyorum yemek lafını duymak istemiyorum çok zormuş Bulantım yok diyenler üzülmeyin, başka belirtilere odaklanın ,hatta şükredin yok diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…