Çok zor yorucu bigundu yazamadim size yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
:) sen kese yolk falan gördün mü canım kalp atışı falan duydun mu :) çarşamba iyi haberlerini duyarız inşalah, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşalah :) ben içerde napıyor çok merak ediyorum:) hergün gir deseler girerim ultrasona ama zararlıymış, 10 gün arayla gel dedi doktor zırt pırt gelme dedi
ben 2 hafta önce gördüm canım kalp atımını da geçen çarşamba gördük herşey yolunda çok şükür bu çarşamba 3.kontrolüm var
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Crinine jel mi yapti bende bu kanamayi anlamadim biraktim bende dun itibariyle ama kanama devam ediyor ara ara gelio cok korkuyorum keske hic kullanamsaydim o jeli[/Q . Canim jel yapti diyemem yani sanmiyorum.sadece icerden gelen kanamayi kanli bir tortuya donusturuyo.Buda Beni enfeksiyon olur diye korkuttu.o yuzden bende biraktim.kanama bende de devam ediyo ozelikkle sabahlari basliyo aksama dogru azaliyo 've gecede pedim hic kirlenmiyor.yarin kese gormeye gidicem.gidince enine boyuna sorucam doktora.sana da haber veririm.
Kızlar benim midem çok fena kusma yok ama sürekli kusma hissi var ve yanıyo midem nasl tarif edilirki acaba mecazik mide şurubu içsem mi diğer hamileligim de icmiştim ama son aylarda ydi bu haftalarda da icilirmi acep
Folbioldeki folik asit zaten gerekli miktarin 12 kati bize lazim olan 0.4 ken folbiolde 5 mg var yani cok cok fazla.... ben folidoce kullaniyorum b12 ve folik asit var icinde zaten bu miktarlar yeterli. Doktorlarin neden folbiol yazdiklarini anlamiyorum.
Folbioldeki folik asit zaten gerekli miktarin 12 kati bize lazim olan 0.4 ken folbiolde 5 mg var yani cok cok fazla.... ben folidoce kullaniyorum b12 ve folik asit var icinde zaten bu miktarlar yeterli. Doktorlarin neden folbiol yazdiklarini anlamiyorum.
Canım her bebek farklı oluyor. Kızımda 8. Haftada duymuştuk kalp atışlarını. Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah. Sen de duyarsın en kısa zamanda Allah ın izniyle
Merhaba Eylul anneleri...
Insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirip saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi... benim cok midem yaniyor. cok sukur bulanti yok ama ne yesem midem kotu...
Merhaba Eylul anneleri...
Insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirip saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi... benim cok midem yaniyor. cok sukur bulanti yok ama ne yesem midem kotu...
Mide yanmasindan bende muzdaribim yatamiyorum nerdeyse hiçbirşey yapamiyorum gün içinde yanma yüzünden ama şimdi her akşam süt ilitip iciyorum en azından rahat bir uyku uyuyorum yanmayı kesiyor tavsiye ederim kesinlikle
Kızlar başından beri bulantı iştahsızlık çekenlere Allah sabır versin ya. İki gündür aç yaşıyorum yemek lafını duymak istemiyorum çok zormuş Bulantım yok diyenler üzülmeyin, başka belirtilere odaklanın ,hatta şükredin yok diye :)