- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Merhaba 50 gundur burayi takip ediyordum ama bugun kurtaj oldum maalesef. Insallah sizler sag salim evlatlariniza kavusursunuz.
çok geçmiş olsun, tez zamanda yeni mutlu haberlerini almak dileklerimle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 50 gundur burayi takip ediyordum ama bugun kurtaj oldum maalesef. Insallah sizler sag salim evlatlariniza kavusursunuz.
Doktorumun tavsiyesiyle folic 1 kullanıyorum ben canimkızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?
canım devlet hastanesi dahiliye sıra al git ben bu testleri yapacam doktorum istedi de yaptır biraz 2 gün kadar geç çıkıyor ama ücretsizMerhaba herkese ;
Sabah tahliller için aile hekimine gittim kan alındı.fakat toxoplazma,rubella,cmv testlerini aile hekimi yapmadığını söylemişti doktorum.o yüzden bunlar için özel hastaneye gittim.600 tl fiyat çıkardılar indirimli 350 tl dediler.aranızda bunları yaptıran var mı? Fiyatlar hep bu şekilde mi?
Kızım da ki hamileliğim de bir tanıdığımız yapmıştı bu testleri bana ve ücret ödememiştim, şimdi şehir değişikliğinden ulaşmam imkansız o kişiye![]()
ben de folic trio kullaniyorum. emilimi icin d vitamini gerekiyor ve iceriginde olmasi iyi bisi.. ben de bugun 2. kutuya gecicem degistirmeyi dusunmuyorum..
hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel hastaneler geceleri kadın doğumcu bulunduruyor. saat kaç olursa olsun git. Devlet hastanesine gitmeni tavsiye etmiyorum çünkü sadece doğum yapanlarla ilgileniyorlar...Ozrl sektorde calisiyorum ve patronum izin konusunda berbat biri ayrica hamile oldugumu bilmiyorlar
selam canm. doktora gidecektin naptınSlm kizlar
Gittim cnm mide bulantısı için hap vermedi.folik asiti bırak dedi davit verdi multi vitamin.kan ilacı verdi aspirin devam dedi.progesteron hapini da günde 1 tane vajinal al dediselam canm. doktora gidecektin naptın
Çok geçmiş olsun, yakın zamanda toparlarsın inşallahKızlar dün düşmeyen ateşten acile gittim serum takıldı antibiyotik de verdi maalesef. Simdi de kendi doktorum cagırdı bir gece yatırmayı düşünüyor ki hiç istemiyorum. Antibiyotiği de tekrarlayabilirmiş. Gripten dolayı tedirgin oldu dikkat edin bol vitamin alın yakalanmayın.
mide bulantısı için galeta tuzlu çubuk yeşil elma bir de rize simidi bana çok iyi geldi. her bünye farklıdır ama istersen bir deneGittim cnm mide bulantısı için hap vermedi.folik asiti bırak dedi davit verdi multi vitamin.kan ilacı verdi aspirin devam dedi.progesteron hapini da günde 1 tane vajinal al dedi
Bol su iç cnm idarara sıkısık git mutlaka bebek daha iyi görünür karnin aç tok farketmez ama muhtemelen tahlil isterler
Maşallah canım benm cts 8mm idi banada 13 ü dedi biz neler görcezz bakalım günleri sayıyorum bendeCanlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurumDr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.
Kizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi(
Canlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurumDr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.
cok gecmis olsun canim, rabbim yeniden saglikli bir hamilelik nasib etsin en yakin zamanda :/Merhaba 50 gundur burayi takip ediyordum ama bugun kurtaj oldum maalesef. Insallah sizler sag salim evlatlariniza kavusursunuz.