Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kızlar bi kaç gün bakmadım topik ne kadar ilerlemiş dün doktor kontrolümüz vardı kalp atışını duyamadık ama yakınlaştırdi o küçük bi beyazlık sürekli seyiriyordu doktor bak bu kalp atışı ben gördüm sen görebildin mi dedi benim surata şapşal bi gülümseme yayılıverdi çok küçük olduğu için duyamadık sanırım inş haftaya duyarız sabırsızlıkla bekliyorum

Belden düşmez mi bu ben genelde kemer takmadan giyemiyorum pantolonlarım hep aşağıya kayıyor hele ki beli lastikli . Yaz için elbiselere güveniyorum. İlk hamileliğim kışa gelmişti hep kazaklar montlar göbeğim görünmemişti bile o Zaman and ettim illa yaza getireceğim o göbek görünecek diye şimdi yaz gelse incecik penyeler elbiseler utanırım koca göbüşle gezmeye gibi geliyor. Eşim 3.yü de ilk Bahar'a getir bir de öyle deneyelim diyor :)

gecmis olsun cok tekrar.. hamileligin sebep olabilecegi hic aklima gelmezdi. kolstrol falan bakarlar herhalde o halde. vucut ne karmasik bi mekanizma :))

cidden yaa baya kalabalikmisiz. acaba listeyi anadolu avrupa diye mi yapsaydik

yapalım canım

İSTANBUL DAKİ ARKADAŞLAR İSTANBUL ANADOLU MU? AVRUPA MI BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Ben zaten kilolu hamile kaldım canım,göbeğim vardı son zamanlarda,benden düşmüyor gayet iyi vallahi ama seni bilemem,kemer hiiiç kullanmam çünkü. yaz iyi güzel de fazla sıcak hele ki benim yaşadığım şehir olan gaziantep. Yaza bunalırım koca göbekle galiba. ben yaza geldiği için mutluyum vallahi ince ince penyeler,elbiseler güzel olur diye düşünüyorum. hamileyiz sonuçta nereye kadar saklayabiliriz ki göbüşlerimizi

yapalım canım

Avrupa'dayım :)
Ben listede miydim tam hatırlayamadım, değilim galiba. Bir bakayım neler yazmak gerekiyormuş hemennn sana özel mesaj atayım.
Ayyy ne güzel çok tatlı
İnşallah haftaya duyarsınız kalp atışlarını

gecmis olsun cok tekrar.. hamileligin sebep olabilecegi hic aklima gelmezdi. kolstrol falan bakarlar herhalde o halde. vucut ne karmasik bi mekanizma :))

cidden yaa baya kalabalikmisiz. acaba listeyi anadolu avrupa diye mi yapsaydik
Vucut gercekten degisik calisiyor :)) hamilelik sadece bastan sona hayret verici zaten

Ilk atislari duymak cok tatli dedigin gibi insanin suratina sapsal bi gulumseme yayiliyor cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasp etsin inşallah
Benim zaten normalde de gobusum oldugu icin bana olur rahat ederim
Yazin sicak nasil gececek bakalim ben normalde de cok sicaklarim, sicagi pek sevmem . Ben basortuluyum bir de bazen ne giycegjmi sasiririm sicaklarda hamilelik nasıl gececek bakalim
yapalım canım

Ben anadolu yakasindayim

Hamileliğimizin son ayları yaza denk gelecek
İnşallah çok sıcak bir yaz olmaz püfür püfür eser.
Kışın olsa eve kapalı kalırdık en azından şimdi akşamları çıkar yürürüz vs.

Ben bi kere hamile kalmadan once yyengemin hamilelik pantolnunu giymistim onlara gittigimde cok rahat etmistim gobek olunca hic cikmiyor yemek yerken fln
allahım şunun tatlılığına bakın kızlar yaaaa
Kiz cocuk-bebekler icin acayip tatli seyler var yaa. Bakalim cinsiyet belli olunca alisveris yapmak cok zevkli :))

Kızlaar gördük kalp atışını bugün! :)
Hayirli olsuun :)
Kisin yazin baharin hepsinin farkli avantaj ve dezavantajlari olur. Biz olumlu yonlerden bakalimm :)) aksam yuruyusleri kesinlikle harika mesela

Bir eylül annesi tecrübeli biri olarak söylüyorum yazin uyumak bizim icin tam bir iskence olucak benim uykusuzlugum 6.aydan sonra bir basladi cocuk 2yasina gelene kadar devam etti oda oda dolasirdim cok zor oluyor sansa buda eylule denk geldi nasip son zamanlari kisa gelenler cok daha sansli en guzeli nisan mayis annesi olmak

Hamileyken uykusuzluk mu başlıyor

Hayirli olsuun :)

Kisin yazin baharin hepsinin farkli avantaj ve dezavantajlari olur. Biz olumlu yonlerden bakalimm :)) aksam yuruyusleri kesinlikle harika mesela
Evet canım haklısın... Dediğin gibi olumlu yönlerden bakmak lazım her şeye hamilelikte. :)
Ben denize de gitmek istiyorum mesela göbekli :)

Evet maalesef özellikle şehir içinde yaşayanlar için yazları öyle. Ben de ilk çocuğumu sonbaharda doğurmuştum yazın eşimle aynı yatağa yatardık ben sabahları kanepeye geçmiş olarak bulurdum kendimi. Yapacak birşey yok artık tüm kapı pencereleri açıp yatıcaz... :/

İstanbulda hangi hastane/doktorlara gidiyorsunuz?
Memorial / Altuğ Semiz çok memnunum.geçen hafta bana günlük tutmamı söyledi.aklına gelen sorularıda yaz dedi.hem hatıra kalır hemde buraya gelince unutmazsın dedi.aklıma gelen herşeyi sorup cevap alıyorum.çok güzelde moral veriyor.eşimde rahatça soru sorabiliyor.zaten 1,5 senedir rutin kendisine gidiyorum.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…