Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim evde yazlari baya sicak oluyor.normalde bile yazlari uyumakta zorlaniyordum klima taktirdik o yuzden. Aksamlari yatmadan once klimayi aciyoruz salonda cunku, tum kapilari kapatinca yatak odasi da serinliyor

Kızlar iştahıniz açıldı mi
benm daha açılmadı hamilelik oncesine gore daha az yiyorum sayilir.

çok pahalı o papağanlar ben çok istedim onlardan yavruları 5 6bin tl den başlıyor inanılmaz evciller insancıllar :)
Ayy ben de cok heveslenmiştim sonradan vazgectim. 5 tane kuş bir de köpek vardı artık biz coşmuştuk. Şimdi kuşlarım yok. Ama papağan insan gibi yaa ve cok akıllılar. Hevesim gecsin diye balkonda karga besliyorum

nisan mayisa aynen katiliyorum.. ben de kasim annesiyim. inan o daha beter.. bebisin en zor zamanlari, kisin kasveti, bitmeyen geceler... ayyy sogudum kendimden :)))

Ne kadar düşünceli bir doktor

Özellikle yediğiniz birsey var mi

gecen hamileligimde de icimi acan yiyebildigim ananasti bunda da oyle.. resmen ananas icin yasiyorum :)) normalde hic aramam halbu ki.

heee bi de yenmiyo ama sabahlari bergamotlu cay kokusu hosuma gidiyor. bulanmiyomus gibi hissediyorum bi an..

Kızlar iştahıniz açıldı mi
kız ne iştahı. sabah 7 de kalktım bu saate kadar iki bardak su içtim. öyle başım dönüyor ki suan tansiyonum kan şekerim herşeyim düştü eminim. ama mide bulantım yüzünden canım hiçbişey istemiyor yiyemiyorum. kilo verdim zaten cılız bişey kaldım iyice...

@laveyou günlük tutma fikri çok harika. Ben zaten yılda birkaç kez de olsa günlük yazanlardandım.
Şimdi hamileliğimi öğrendimden beri ayrı bir defter tutuyorum. Hem bebeğim de ilerde okuyabilir :)
Benim iştahım sabahları kapalı akşamları açılıyor. Sabah mide bulantılarım oluyor öğürmeler de başladı. Tutmaya çalışıyorum yemek konusunda kendimi çünkü sırf hamile kalıcam diye kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…