Bir eylül annesi tecrübeli biri olarak söylüyorum yazin uyumak bizim icin tam bir iskence olucak benim uykusuzlugum 6.aydan sonra bir basladi cocuk 2yasina gelene kadar devam etti oda oda dolasirdim cok zor oluyor sansa buda eylule denk geldi nasip son zamanlari kisa gelenler cok daha sansli en guzeli nisan mayis annesi olmak
Benim evde yazlari baya sicak oluyor.normalde bile yazlari uyumakta zorlaniyordum klima taktirdik o yuzden. Aksamlari yatmadan once klimayi aciyoruz salonda cunku, tum kapilari kapatinca yatak odasi da serinliyor
Hergün yarım yumurta anca yiyorum aksamlari meyve ceviz badem dut kurusu sabah aksam 1bardak süt iciyorum günlük bunlar özellikle yedigim baska birsey yok
Ayy ben de cok heveslenmiştim sonradan vazgectim. 5 tane kuş bir de köpek vardı artık biz coşmuştuk. Şimdi kuşlarım yok. Ama papağan insan gibi yaa ve cok akıllılar. Hevesim gecsin diye balkonda karga besliyorum
Bir eylül annesi tecrübeli biri olarak söylüyorum yazin uyumak bizim icin tam bir iskence olucak benim uykusuzlugum 6.aydan sonra bir basladi cocuk 2yasina gelene kadar devam etti oda oda dolasirdim cok zor oluyor sansa buda eylule denk geldi nasip son zamanlari kisa gelenler cok daha sansli en guzeli nisan mayis annesi olmak
nisan mayisa aynen katiliyorum.. ben de kasim annesiyim. inan o daha beter.. bebisin en zor zamanlari, kisin kasveti, bitmeyen geceler... ayyy sogudum kendimden :)))
Memorial / Altuğ Semiz çok memnunum.geçen hafta bana günlük tutmamı söyledi.aklına gelen sorularıda yaz dedi.hem hatıra kalır hemde buraya gelince unutmazsın dedi.aklıma gelen herşeyi sorup cevap alıyorum.çok güzelde moral veriyor.eşimde rahatça soru sorabiliyor.zaten 1,5 senedir rutin kendisine gidiyorum.tavsiye ederim.
kız ne iştahı. sabah 7 de kalktım bu saate kadar iki bardak su içtim. öyle başım dönüyor ki suan tansiyonum kan şekerim herşeyim düştü eminim. ama mide bulantım yüzünden canım hiçbişey istemiyor yiyemiyorum. kilo verdim zaten cılız bişey kaldım iyice...
@laveyou günlük tutma fikri çok harika. Ben zaten yılda birkaç kez de olsa günlük yazanlardandım.
Şimdi hamileliğimi öğrendimden beri ayrı bir defter tutuyorum. Hem bebeğim de ilerde okuyabilir :)
Benim iştahım sabahları kapalı akşamları açılıyor. Sabah mide bulantılarım oluyor öğürmeler de başladı. Tutmaya çalışıyorum yemek konusunda kendimi çünkü sırf hamile kalıcam diye kilo verdim.