Ben bi kere hamile kalmadan once yyengemin hamilelik pantolnunu giymistim onlara gittigimde cok rahat etmistim gobek olunca hic cikmiyor yemek yerken fln
Kiz cocuk-bebekler icin acayip tatli seyler var yaa. Bakalim cinsiyet belli olunca alisveris yapmak cok zevkli :))
Benim ilk zamanlar kanamam oldugu icin dr yuruyus yasak demisti ama su an gecti sanirim. Dr demediyse ben yapilabilir diye biliyorum hatta dogumu kolaylastirir duzenli yuruyus diye biliyorum
Ayy ben de cok heveslenmiştim sonradan vazgectim. 5 tane kuş bir de köpek vardı artık biz coşmuştuk. Şimdi kuşlarım yok. Ama papağan insan gibi yaa ve cok akıllılar. Hevesim gecsin diye balkonda karga besliyorum
@laveyou günlük tutma fikri çok harika. Ben zaten yılda birkaç kez de olsa günlük yazanlardandım.
Şimdi hamileliğimi öğrendimden beri ayrı bir defter tutuyorum. Hem bebeğim de ilerde okuyabilir :)
Benim iştahım sabahları kapalı akşamları açılıyor. Sabah mide bulantılarım oluyor öğürmeler de başladı. Tutmaya çalışıyorum yemek konusunda kendimi çünkü sırf hamile kalıcam diye kilo verdim.
Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)
Bit tokası da alacam .... Şimdi iyice baktım bise yoktu bit spreyide kullandım ama lavantayi duydum mutlaka deneyecem....ya bana bulastiysa çok korkarım...
Günaydın annişler mide bulantısıyla uyandım uykum kaçtı kraker yedim hemen yogun bulantım yok hic cıkarmıyorum ama bu bile rahatsız edici bide midem gün icimde taş gibi oluyor sanki yediklerim iceride taşa dönüyor cok rahatsız ediyor maden suyu iciyorum ama fayda etmiyor sizler nasılsınız bakalım?
Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)
bende geçen hafta sahaflardan aldım çok güzel içi saman kağıdı gibi.eşimde simli kalem aldı.arada oda yazacakmış:) bende ultrosan resimlerini yapıştırıcam. çok güzel hatıra olur diye düşündük.Allah her şeyi olması gerektiği gibi sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Kizlar birsey soracagim benimki iki gündür sabah kahvaltılarından sonra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim
Kizlar birsey soracagim benimki gündür sabah kahvaltılarından sındıra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim
Ne guzel iste bulantinin kesilmesi :) bundan sonra olmaz belki genelde ilk trimesterdan sonra kesilir diyorlar herkeste farkli olabilir tabi. Benim daha tam anlamiyla bulantim oldu bile sayilmaz gaz ve siskinlik var cogunlukla
bende geçen hafta sahaflardan aldım çok güzel içi saman kağıdı gibi.eşimde simli kalem aldı.arada oda yazacakmış:) bende ultrosan resimlerini yapıştırıcam. çok güzel hatıra olur diye düşündük.Allah her şeyi olması gerektiği gibi sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Kizlar birsey soracagim benimki gündür sabah kahvaltılarından sındıra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim
nisan mayisa aynen katiliyorum.. ben de kasim annesiyim. inan o daha beter.. bebisin en zor zamanlari, kisin kasveti, bitmeyen geceler... ayyy sogudum kendimden :)))
Benim ilk zamanlar kanamam oldugu icin dr yuruyus yasak demisti ama su an gecti sanirim. Dr demediyse ben yapilabilir diye biliyorum hatta dogumu kolaylastirir duzenli yuruyus diye biliyorum
Kanamanız varsa tabi yürüyüs yapmayın ama yoksa ben suan cok abartmadan hergün cıkıyorum biraz biraz dolasip geliyorum ama kendimi cok yormadan kısa mesafeler 3.ayımızı bi atlatalım insallah hergün düzenli yürüsüs yapmak lazım
selam herkese 2 gündür benim de bulantılarım başladı öğürmek mahvediyor beni kraker elma ne bulduysam yiyorum ama yok bebiş sağlıklı olsun da çekicez gibi görünüyor allah yardımcımız olsun
Kızlar boş verin baharı yazı sağlıklı sağ salim gelsinler de istedikleri zaman gelsinler ben mart annesi olacaktım doğum izni ardından yaz tatili zaman çok iyi falan derken ekimde kaybettim bebegimi şimdi ikinci kez hamileyim okulu izni falan düşünmüyorum hiç sağ salim gelsin de sıcak falan dayanıriz artık
Kizlar birsey soracagim benimki iki gündür sabah kahvaltılarından sonra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim
hamilelik şekeri oluşmuş olabilir canım. kahvaltıdan sonra şekerin aniden yükseliyor olabilir. ya da kahvaltıdan önce şekerin çok düşmüş ve farkmetmemişsen bu da yapar. benim kuzenim tip2 diyabet hastası olduğu için biliyorum. şeker çok değişik birşey... kalp çarpıntısı göz kararması denge bozukluğu baş dönmesi hepsini bir arada hissettiriyor... açlık ve tokluk şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.