Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
evet canım kızlar kıyafet ve eşya konusunda 1-0 şanslı doğuyorlar hayata inanıyorum. Erkeklere fazla alternatif yok. bakalım ne yapacağız

Kızlar gezmek dolaşmak sakıncalı mj dışarı çıkmak istiyorum
Benim ilk zamanlar kanamam oldugu icin dr yuruyus yasak demisti ama su an gecti sanirim. Dr demediyse ben yapilabilir diye biliyorum hatta dogumu kolaylastirir duzenli yuruyus diye biliyorum

karga da iyimiş :)
ben çok seviyorum hayvanları kedi delisiyim ama şuan kedim yok muhabbet kuşum var onu da çok seviyorumm

Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)

Lavanta kolonyasi sür kizina biti uzak tutar sabahlari krese yollarken sürersen bit gelmez aklinda bulunsun.
Bit tokası da alacam .... Şimdi iyice baktım bise yoktu bit spreyide kullandım ama lavantayi duydum mutlaka deneyecem....ya bana bulastiysa çok korkarım...

Beni yeşil elma rahatlatıyor...krakerden tiksindim artık....ama kesildi 2 gündür bulantim anlamadım neden

Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)
bende geçen hafta sahaflardan aldım çok güzel içi saman kağıdı gibi.eşimde simli kalem aldı.arada oda yazacakmış:) bende ultrosan resimlerini yapıştırıcam. çok güzel hatıra olur diye düşündük.Allah her şeyi olması gerektiği gibi sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

Kizlar birsey soracagim benimki iki gündür sabah kahvaltılarından sonra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim

Ben sabah bişey yiyemiyorum midem sağolsun bu yüzden tansiyonum düşüyor galiba başım dönüyor halim olmuyor

Sabah bulantim kesildi sanki ya istahimda açıldı...neden acaba
Ne guzel iste bulantinin kesilmesi :) bundan sonra olmaz belki genelde ilk trimesterdan sonra kesilir diyorlar herkeste farkli olabilir tabi. Benim daha tam anlamiyla bulantim oldu bile sayilmaz gaz ve siskinlik var cogunlukla
kesinlikle cok guzel bi hatira olur buyuyunce. Biz bebekken boyle seyler yoktu keske olsaymis benm de annemden hatira .her cocuk ister :)

Doktora danis mutlaka belki tansiyon belki de seker olabilir . Hamilelik sekeri fln.

Benim ilk zamanlar kanamam oldugu icin dr yuruyus yasak demisti ama su an gecti sanirim. Dr demediyse ben yapilabilir diye biliyorum hatta dogumu kolaylastirir duzenli yuruyus diye biliyorum
Kanamanız varsa tabi yürüyüs yapmayın ama yoksa ben suan cok abartmadan hergün cıkıyorum biraz biraz dolasip geliyorum ama kendimi cok yormadan kısa mesafeler 3.ayımızı bi atlatalım insallah hergün düzenli yürüsüs yapmak lazım

selam herkese 2 gündür benim de bulantılarım başladı öğürmek mahvediyor beni
kraker elma ne bulduysam yiyorum ama yok bebiş sağlıklı olsun da çekicez gibi görünüyor allah yardımcımız olsun

Bi iyi yanı varsa iste bahara baya büyümüs oluyorlar rahat rahat geziliyor yazın tatile gidiliyor
Kızlar boş verin baharı yazı sağlıklı sağ salim gelsinler de istedikleri zaman gelsinler ben mart annesi olacaktım doğum izni ardından yaz tatili zaman çok iyi falan derken ekimde kaybettim bebegimi şimdi ikinci kez hamileyim okulu izni falan düşünmüyorum hiç sağ salim gelsin de sıcak falan dayanıriz artık

hamilelik şekeri oluşmuş olabilir canım. kahvaltıdan sonra şekerin aniden yükseliyor olabilir. ya da kahvaltıdan önce şekerin çok düşmüş ve farkmetmemişsen bu da yapar. benim kuzenim tip2 diyabet hastası olduğu için biliyorum. şeker çok değişik birşey... kalp çarpıntısı göz kararması denge bozukluğu baş dönmesi hepsini bir arada hissettiriyor... açlık ve tokluk şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…