Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

catlak biraz genetikle alakali. oglumda bella b tummy honey butter kremini kullandim. hem kokusu hem kivami guzel bi kremdi. popomda minik bi tirnak izi disinda catlamadim. kremden mi genetikten mi bilmem ama ben urunden genel anlamda cok memnun kaldim. cok bereketliydi

Sakarya veya izmitte oturan varmı aranızda izmit medicalpark hakkında bilgisi olan veya ?

izmitliyim ama istanbulda yasiyorum. kiz kardesim gecen sene takiplerini ve dogumunu akademide yapti cok memnundu doktorundan. dilersen sorabilirim. medicalpark yeni diye biliyorum ama illa ki kulagina brseyler gelmistir. sgk da denetmen. meslegi geregi tum hastaneleri bilir doktorlari tanir..

Gecmis olsun.
Benim insulin direncim tam var diyemiycem ama var gibi. Yani nasil desem bir kere tahlil de var cikmisti sonra aradan zaman gecip tekrarladigimda deger normal araliktaydi ama o donem gittigim diyetisyen sen tip 2 diyabeti adayisin hatta nerdeyse oylesin insilun direncinde var bu araliklar dogru degil sınır normalde daha asagida olmali fln demisti.
Hamilelikte yaptigim kan testinde insilun direnci olcmediler ama sekere dr bir sey demedi soylemistim aslında durumumu. Sen de nasil ortaya cikti, hamilelige mi bagli, oncesinde de var miydi. Hangi degerlerinde yukseklik ya da alcaklik var?

Teşekkür ederim
Ben 2006 yılında pko teşhisiyle beraberinde öğrendim. Ayrıca aşırı kg almıştım buda tetiklemişti. Verdikleri ilaçlar 7/24 kusturduğu için fazla kullanamadım. Daha çok kg vermeye yönelik diyetisyen yolları aşındırdım.
Fakat aynı zamanda omurgamdaki aşırı darlık ve sinir sıkışması nedeniyle 2 yıl lyrica denen bir ilaç kullandım. Verdiğim kiloları misli misli aldım ve şekerim 140-160 arasında düşmez oldu. Bir kaç ay önce ilacı bırakıp ani kilo kaybı yaşadım. Üstüne plansız bu gebelik öyküsü eklendi ve insülin direnci gebelikle hipoglisemiye neden oldu. Hipoglisemi ciddi tehlikelidir. Zaman zaman kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam ve işin kötüsü ilaç kullanamıyorum...
Bu yüzden her yemek öncesi ve 1-2 saat aralığında ölçmek zorundayım. Son dönem toparlamıştım ama bugün yeniden oldu... Nasıl başa çıkarım meçhul... Yemekten 1 saat sonra şekerin pik yapması gerektiği durumda benim 60-70 arası çıkabiliyor.
Şeker yüklemesi normalde 20. haftada oluyor. Ben risk grubunda olduğumdan sürekli deşiliyorum malesef. Şimdi kg aldıkça değerler sapıtıyor...

Ögrenirsen cok sevinirim canım

günaydın kızlar...
Antalyalılar ben Medstar da Ayhan Yılmaz a gidiyorum bi aksilik olmazsa onunla tamamlamayı düşünüyorum. sizler hangi dr. gidiyorsunuz??

Günaydınlar herkese. Son zamanlarda haberlerden zika virüsü kabusunu takip ettiniz mi bilmem. sivrisineklerden insana geçiyor. Allah korusun hamilelerde korkunç sonuçları var mikrosefali gibi. Benim içime bir korku düştü. Gerçi şuan Türkiye için bi tehlike yok deniyor. Ama dünya çapında yayılma olasılığı olabilirmiş. Yazın sivrisineklerden tam korunmak imkansız malum. Ve eylüle kadar fazlasıyla sokulmuş oluruz. Ben fazla mı pimpirikliyim bilmem ama içimde sıkıntısı. Bu konuda bilgisi olan veya beni rahatlatabilecek birileri var mı çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebişlerini korusun...

Sigorta işleri sıkıntılı olduğu doğru.ben geçen sene ameliyat olmak için mapfre sigorta yaptırdım indirim bari yapsın diye 2169 tl ödedim ve doğum teminatı içindeydi.ama doğumun 3000 tl sini karşılıyordu.yenileme gelince Anadolu sigortada kampanya vardı farklı sigorta olsa dahi doğum teminatı olunca bekleme sigortası olmadan anadolu sigorta doğum teminatımı kabul etti.4000 tl de bu sene ödedim.şimdi 6000 tl ödeyerek hiçbir muayene ücreti ödemiyorum herşeyin 100 de 100 nü karşılıyor.sigortacım çok iyiydi çok şükür beni çok iyi yönlendirdi.

Yaaa çok çok geçmiş olsun. Benim glukoz değeri 100 çıktı diye doktor dikkat etmek lazım falan dedi. Neyse ki farkındasın ve kontrol altında tutmaya calısıyorsun

Yok cnm ondan degil aynı mantelitede olurlar hem ortak hem arkadaş yani ayni klinigin doktorlari neticede. Bana arkadaşini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler ya :)
E öyle düşünüyorsan çok iyi en azından bir seçeneğin olur hiç olmazsa bir gidip muayene olmalısın bence .

Cnm benim sigorta paketimle sikintim yok hem yatarak hem ayakta tedavileti karsiliyor ve sadece dogum degil hersey ile ilgili sadece gitmek istedigim doktor allianz ile anlasmasini iptal etti simdi guvenecek perinatalog ariyorum. Kendi doktoruma gidersem cok zararda kaliyorum. Cnm zaten senin ödedigin miktarda 12 bin tlyi bulmuş.... bir zahmet odesin artik yuzde yuz...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak,sinüzit farenjit oldum dr infex verdi antibiyotik ama korkuyorum, kullanan oldumu ya da kullanan birini duydunuz mu B grubuymuş, 2. si D vitaminim 10,5 çıktı doktor düşük ama anlamsız dedi, ilaç vermedi. anlamı yok kullanmanın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…