Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yok maalesef zaten bir tek melih atahan güven var onun da muayenesi 400 tl kurum indirimli 330 benim sigorta doğum teminatli olmasina rağmen bana 200 tl ...
Gerçi ben 2-3 kere gideceğim muhtemelen. Vereceğiz artık bebekler için. Senin kötü olmuş. Sağlıklı doğsun da giden para olsun.

Günaydın hayırlı olsuun ben de dün duydum 6+4tü ve doğumlarımız da aynı

hamidiyeee ben de normalde sakin biriyim ama bu ara eşimin ailesiyle çok büyük gerginlikler sıkıntılar yaşıyorum haksızlığa uğruyorum bu sebeple çok kırgınım geçmeyen bir sinir durumum var ağlamakla geçmiyor aklıma geldikçe ağlıyorum ama öfke sinir daha baskın. Hamilelik sebebiyle diye düşünülüyor ama hamile ılmasam da kızacağım şeyler bunlar . İnsanlar hamilesin hormonlar falan deyip sanki haksızmışım gibi davranırlardı eminim. Kimseye söylemedim gebeliği. 10 gün önce edilen bir münakaşa hala aynı öfkeyle sinirle yüreğimin ortasında geride bırakamıyorum sönmüyor içimde bşr türlü. Gebelikle duygusallık belki açıklanabilir bir noktaya kadar ama kızgınlık kırgınlık öfke asla ilişkilendirilmemeli

Gunaydinlar.. Burada yazilanlari okudukca masallah diyorum, tahtalara vuruyorum vallahi. 9. haftamizdayiz ne bulanti, ne goguste siskinlikler, ne aserme, ne tiksinme hicbir sey olmadi. Bebek uslu galiba insallah dogduktan sonra pisman ettirmez bu soylediklerime :) Sadece uyku hali var ki hayat kalitemi etkileyen tek sey bu. Neye gore degisiyor bilmiyorum. Progesteronum azdir belki, goguslerim de oldugu gibi duruyor cunku ne agri ne sisme. Ama cok sukur kanamam, lekelenmem de olmadi hic simdiye kadar. Hayirlisi bakalim 24 unde ikili taramam var gorecegiz keratanin ne alemde oldugunu.

Masallahhh Allah nazardan saklasin sürekli böyle olsun inşallah :)))

Masallahhh Allah nazardan saklasin sürekli böyle olsun inşallah :)))
Cok sagol hepimizinki guzel gecsin... Insan bunca seyi okuduktan sonra dusunmekten de kendini alikoyamiyor bende mi bir gariplik var acaba diye? Ilk hamilelik deneyimim, ne dogrudur ne yanlistir cok vakif degilim. Allah hayirlisini versin diyorum iyidir insallah icerde :)

Arkadaşım 12.ci haftasında cinsiyeti öğrendi ....nasıl oluyor
Olabiliyor benim kuzenim de 11. haftasinda ogrendi. Bebegin o gunku pozisyonuna bagli bir de eger erkek bebekse kendini daha onceden belli ediyor diye biliyorum. Ama yine de yanlis anlamalari onlemek icin 16. haftadan sonra yorumlamayi cogu doktor daha uygun goruyor.

Nolur üzme kendini senden çok Bebek etkileniyor. İlk hamileliğimde bana da çok ağır şeyler yaptılar sağolsunlar. Hem de hamile olduğumu bile bile. Günlerce ağladım aklıma geldikçe hala kötü oluyorum. Ama olan bana oldu bebeğimi kaybettim geçmiş olsuna bile gelmediler. Koy mesafeni rahat et. Biz çok sınırlı görüşüyoruz şimdi.

Ayy inşallah ayin 10 nunda doktor kontrolüm var 11 haftalik olacam .inşallah o gün doktor cinsiyetini söyler :))inşallah yaaa

Ayy inşallah ayin 10 nunda doktor kontrolüm var 11 haftalik olacam .inşallah o gün doktor cinsiyetini söyler :))inşallah yaaa
Cok da kendini kaptirma derim buyuk cogunluk o haftalarda ogrenemiyor cunku. Anneligin 1. sarti sabir biliyorsun :) Benim bulundugum ulkede 20. haftadan once ogrenemiyorsun mesela Once saglik, saglik, saglik..

Cok da kendini kaptirma derim buyuk cogunluk o haftalarda ogrenemiyor cunku. Anneligin 1. sarti sabir biliyorsun :) Benim bulundugum ulkede 20. haftadan once ogrenemiyorsun mesela Once saglik, saglik, saglik..
Tabiki önce sağlık cnm .hangi ülkedesn :))

Koskoca insanlar hatalarını kabul etmekten bile acizler. Kapalı kapılar ardında gelinimiz bir kere bile üzmedi bizi diyorlar oysa ben çok kırıldım üzüldüm yıprandım. İşler ortak gelirler ortak ev Yanyana mesafe koymak zor ama eşim haklı olduğumu bilip arkamda duruyor tek dayanağım bu. Mesafe koymak artık mecburen yapabileceğim tek şey. Artık kendimi çocuklarımı düşünmem lazım.
Nasıl ne Zaman ne kadar fedakarlık yaparsan yap günü geliyor adı yapmasaydın oluyor. Herkes etrafında iyi huylu insan istiyor da yeri gelince o iyi huylu insanı ezmekten kırmaktan hiçe saymaktan hiç çekinmiyor.

Canım çok üzüldüm durumuna. Bebek de etkilenir senin bu üzgün ve kırgın halinden. Eşin durumu idare edemiyor mu? Ailesi bilmese de o biliyor en azından hamile olduğunu. Bebeğin hatrına sustursun ailesini.

Rica ediyorum stresten üzüntüden uzak dur. Bir şekilde yolunu bul ama kendini sakinleştir. Önceki kaybımda en büyük pişmanlığım bu oldu. Bir başkası yaşasın asla asla istemem. Karnındakine sarıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…