Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım benim idrar yolu enfeksiyonu ve sistit riskim çok yüksek olduğu için günde en az 3 litre su içiyorum. su içtiğim sürece kabızlık yaşamıyorum. fazla su mide bulantısı çok yapıyor ama yapacak birşey yok. normalde de kabızlıktan hemoroid yaşayan biriyim yani o kdar cok kabızlık yaşardım... Su içmeyi deneyin şifa olur inşallah

ya çok haklısın olacak olan olur. Bilmeyince ne olup ne bitiyor diye tecrübeye ihtiyaç duyuyor insan. çok çok geçmiş olsun. sonrasında gebelik oldu mu ?

Günaydın aynı haberi esimde söyledi bana valla bi bu eksikto dedim hep beni buluyor oglumun dogdugu senede bu domuz gribi yeni cıkmıstı cocugun mevlutunu bile 6aylıkken yaptım korkudan milletten virus gelir diye allahım korusun hepimizi

Herr doktor farklı cnm bizde hangi doktora gideceğimizi sasirdik ozele gittim bende Prof.du
benimde doktor doç, diğeri devlet hastanesinde, ikisine gidiyorum bakıyorum neler diyecekler farlı 2 doktor olsun istedim. ikiside genler konuşur dedi. erkenden verirsek kilo almaya başşlarsın dediler , haklılar ilk hamileliğmide aldırdı 10 haftada çünkü vitaminler kan hacmını arttırıyor öyle olunca daha çok yakıt giriyor vücuda yani yemek. kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur canım

arkadaşlar ben kilolu hamile kaldığım için erkenden krem alayım dedim,lierac ve murtela ya iyi dediler baktım ki lieraklar çok pahalı ben de mustela aldım 150ml*2 adet 102 tl ye aldım

ya çok haklısın olacak olan olur. Bilmeyince ne olup ne bitiyor diye tecrübeye ihtiyaç duyuyor insan. çok çok geçmiş olsun. sonrasında gebelik oldu mu ?
kürtajı iyi yapmışlar rahme zarar vermeden ve 4. ayda hamile kaldım . 8. haftadayım, benim doktorlar bana interneti yasaklamıştı ama dayanamadım girdim bugun :)

a
Hadi ya :)) okuyup durma diye mi yasakladilar hayirdir :)
aynen okuyup etkilenirim diye doktora gidince rahatlıyorm o kadar rahadtlarki beni de rahatlatıyorlar ama bu sayfaya baktığımda endişeli anne adaylarını okudukça bende endişeleniyorm. mesela, çoğu hamile pogestrn kullanıyor B grubu, kan sulandırıcı iğneler, medi bulantısı ilaçları C grubu vs. insanların endişesini okudukça bende endişeleniyorum. o yüzden

Reactions: Ebt
canım normalde pek su içmezdim çünkü bağırsak boyum normalden uzun o yüzden kabızlıktan ziyade lavabo ihtiyacım geç gelirdi ama şimdi bir şe şikşinlik çok zorluyor inan hamilelik öncesi sporla beraber su içmeye başladım günde de 2 lt minimum su içiyorum ama anlaşılan daha fazla içmem gerekiyor

gerginlik normal sürekli devam da edebilir. :) ben şişkinlik ve gaz dan muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…