Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm benim herkesin hayatında zorluklar var ara ara ama artık biz iki canlıyız .biraz sabret esin senin yanındaymis zaten gerisini boswer

Bizim de işler ortak ama gelir hep onlardan yana malesef. Eşim hepsinden çok çalışıyor ama parayı onlar yiyorlar.daha bu sabah ağlaya ağlaya eşimi işe yolladım. Arkandan da olsa iyiliğini biliyorlarmış en azından. Bizimkilerde yalanın haddi hesabı yok. Ne olduysa eşimin yanında oldu bizim buna rağmen eşim ağzını açıp tek kelime söylemez. Amaannn sallamıyorum artık onları ne halleri varsa görsünler. Onlara inat Huzurlu Mutlu bi hamilelik geçirelim ki sağlıklı Mutlu bebeklerimiz olsun :)

Aynen canim herkese herseye inat bebeğimiz düşünelim hayat taksan da geçiyor Takmasanda geçiyor

Canım bu durumları cocugun usluluguna baglama sakın bende hamileligimde en ufak bir sıkıntı bile yasamamistim süper bir hamilelik gecirdim demekki allah acımış bana sonra benim sıpa oglan anamızdan emdigimizi burnumuzdan getirdi 6yasımda hala yaramaz zor bir cocuk simdi allahıma dua ediyorum nolur uslu olsun bu diye

Ayy inşallah ayin 10 nunda doktor kontrolüm var 11 haftalik olacam .inşallah o gün doktor cinsiyetini söyler :))inşallah yaaa
Benimde ayın 10 da randevum ama benimki 8+3olucak seninki vinsiyetini gosterir insallah ilk haberi senden alırız 2li testin ne zaman

Merhaba arkadaslar bende eylül annesi olacağım. 2.çocuğuma hamileyim bir tane 3 yasinda kizim var. Beni de eklermisiniz listeye izmirde yasiyorum 30 yasindayim.sat 22 aralik. Bu arada cok bulantim var ilk kizimda da öyleydim. Sali günü kalp atisi icin dr gidecegim. Sağ salim kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

Al benden de o kadar. Bir rahatsızlığım yok.mide bulantısı,kusma,kanama gibi,sadece göğüsler büyüktü biraz daha dolgunlaştı,bir de iki gündür şişkinlik ve lavabo sıkıntım vardı,lavaboyu hallettim şişkinlik kaldı,akşam biraz yürürsem iyi gelir belki. ben de korkuyorum,kalp atışı oluşunca mide bulantısı olur diyenler var,korkuyorum kendimden,bu kadar rahat olmak rahatsız ediyor beni şu an.

Canim ben dogustan kabizim cok fazla kabizlik sorunu yasadim ama gittigim perinatalog doktorum her gun 1 bardak kefir ic dedi ve her gun cok rahat bir sekilde cikiyorum ustelik kefir cok faydali bir gidaci olarak kefiri tavsiye ederim :)

Canim ben dogustan kabizim cok fazla kabizlik sorunu yasadim ama gittigim perinatalog doktorum her gun 1 bardak kefir ic dedi ve her gun cok rahat bir sekilde cikiyorum ustelik kefir cok faydali bir gidaci olarak kefiri tavsiye ederim :)
bendede aynı sorun var.bende 1 haftadır kefire başladım.kendim yapıyorum.bir bardak içiyorum.inanılmaz faydaları varmış.bende tavsiye ederim

Herkesin hamileligi sartlari metabolizmasi vs vs farkli. Hamilelikte cok evhamli olmak da iyi bir sey degil. Guvendigin bir de bulup akisina birakmak lazim bence :)

canım ben de rüya gördüm dr um bana kalp atışını dinletiyordu. Hatta kulaklıkla dinletiyor ben de diyorum ki hocam sesi açsanız da telefona kaydetsem diye
aynisini ben gercekten doktora teklif edecektim ama sonra utandim bi de belki bet çıkmaz telefonda fln diye ne biliyim istiyordum aslinda

Her zaman bir dogrusu yanlisi yok bu isin.. kafalari bos birakin kizlar biraz. Benim de mesela karaciger enzimleri yuksek cikti. Ama muhtemelen progestandan olmus sanirim duzeldi cunku en sonki tahlilimde. Bu idrar testinden dolayi bi de bana senin bobreklerde de aorun var . Sen gebelik zehirlenmesi icin riskli bir adaysin vs dedi nefrolojiye gonderdi beni. Ben de biraz moralim bozulmasina ragmen acele etmeyip baska bir doktora daha gittim oyle bir sey yok bundan oyle bir sey cikarilmaz vs dedi. Su an sadece takip edicem..

Arkadaşım 12.ci haftasında cinsiyeti öğrendi ....nasıl oluyor
Yumurtanin seklinden vs anliyormus doktorlar ama arkadaslarin dedigi gibi emin olmadan soylemiyorlar sanirim

Ben de kalp atisi var ama nide bulantisi baya az daha hic kusmadim sadece gaz yapip gegirtiyo yan yaginca rahatsiz ediyo vs. Bunyeyle alakali o sanirim, niye korkup rahatsiz oluyorsun, ne guzel rahat bi hamileligin var tadini cikar bir sey olcaksa istersen cok kotu bir hamilelik gecir onda da olur obur turlu de. Kotu şeyler dusunmeyelimm

canım kefir bana biraz nahoş geiyor,ekşimsi tadı var ya,ama yapacak bir şey yok,eltimden alayım da mayalayaım içeyim,inşallah beceririm kefir yapmayı,organik organik içerim

haklısın canım iyi düşünüp iyiyi çağırmalıyız.

Hurafe canim onlar inanma. Kalp atislarini duydum ben masallah her sey yerli yerinde.

İnsallah cnm ya Allah hepimize sağlikla bebeklerimizi almayi nasip etsin, bendede ayni durum var tatli hic yiyemiyorum.Elma ve ayva yiyebiliyorum bide peynir ekmek :)

Cape Town/Guney Afrika canim.
Biz balayımızı Cape Town'da yaptık. O yüzden kalbimiz hep ordadır tekrar gitmek isteriz ama ne fırsat var ne para. Tabii 7 sene oldu. Çok değişik ve güzel bir yer, şanslısın.

Her bünye farklı kızlar.
İnşallah hep böyle devam eder bulantısız.
Hatta bünyeden bünyeye değil hamilelikten hamileliğe değişiyor. Oğluma hamileliğimde hiç bulantım olmadı öyle sıkıntısızdı ki 9 ay, inşallah sizin de öyle olur.
Bu sefer sabahları kötüyüm öğle yemeğinden sonra toparlıyorum.

canım kefir bana biraz nahoş geiyor,ekşimsi tadı var ya,ama yapacak bir şey yok,eltimden alayım da mayalayaım içeyim,inşallah beceririm kefir yapmayı,organik organik içerim
Kefir benim de çevremdekiler Çok önerdi ama benim midemi bulandırıyor tadı normalde de zaten herhalde şimdi içsem çok fena olurum.

Ay yaşasın bir izmirli daha geldi
Hoşgeldin.

Bilmiyorum doktor daha soylemedi iki test için gün verecek .sence cinsiyetini söyler mi dersin :))

Beni 2li test için 13. Haftada çağırdı. Pozisyonu düzgün olursa cinsiyetinide görebiliriz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…