Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bilmiyorum doktor daha soylemedi iki test için gün verecek .sence cinsiyetini söyler mi dersin :))
Ben 12.haftada gittigimde oglumu direk soylemisti doktor bak pipisi erkek demisti erkekler daha cabuk gösteriyor zaten bakalım belki bi tahminde bulunur soylemesede zaten sana yakım zamana 2li test icin gün verir orda söyleyler ama en dogru tahmin 16.haftalar digetlerinde yanılma payı olabiliyor

canım kefir bana biraz nahoş geiyor,ekşimsi tadı var ya,ama yapacak bir şey yok,eltimden alayım da mayalayaım içeyim,inşallah beceririm kefir yapmayı,organik organik içerim
Canim ben lisedeyken bu kefiri okulda yapiyoduk gida muhendisi bir hocamiz vardi cok sey ogrendik ondan ben hamilelikten oncede kefirin tadini sevmezdim hala sevmiyorum evde kendim yaptim daha kotu midem bulandi simdi mecbur hazir aliyorum bide ben 3 hafta ara vermistim kefire bagirsaklarim gene kabiza dondurdu simdi tekrar basladim kefirin icinde bulunan mikroorganizmalar bagirsaklari calistiriyo guzelde bir kalsiyum kaynagi :)

Canım benim Doktorum Lalehan KUTLAY, Acıbadem de kendi özel muayenenesi var. Bir kaç özel hastanede de doğumlarını yaptırıyormuş. Ben çok çok memnunum.
Ben o doktorun methini çok duydum hatta gidip muayene olmak bile istiyordum eğer özel durumlarım olmasaydı. Memnunsan ne güzel ya

İnşallah ben baya heyecanlıyım bu konuda
Kız takıntım çok fazlaydı ama 1-2 gündür erkekte olsa ne güzel olur diye düşünmeye başladım
bende bir kac gun oncesine kadar hep kiz istiyordum bir oglum oldugu icin
ama gecen gun bir ruya gordum;bizim burda hasta bir kiz var onu gorup"Allah im kiz diye tutturmiycam saglikli hayirli olsun" diyordum :/
bu ruyadan sonra erkek fikrinede alismaya calisiyorum zaten icime erkek doguyor.simdi gidip gidip oglumum bebeklik fotolarina bakip erkek bebege alismaya calisiyorum :)))

Günde 1 tane 2si bir arada içiyorum ben.
Daha fazlasına izin yok. Çayı zaten sevmediğimden içmiyorum.

Doktorum kafeini düşük şeyler tüket demişti. Mesela filtre kahve içme sütlü iç, türk kahvesinin de kafeini düşük dedi.
Canım çektikçe türk kahvesi içiyorum ben de, iki günde bir falan. akşamları da eşimle çay faslımız var...

Ay ne fena. Sağlıklı olsun fikrine verdim kendimi. Çocukluğumdan beri hayalim hep kız bebekti ama eltimin oğluşu doğup yanımıza getirilince bunun çok önemli olmadığını anladım. Hepsi mis gibi kokuyor

Türk kahvesini çok dışladım ben. Birde içeceklerin içine sıcak süt girince iğreniyorum ya

İnşallah ben baya heyecanlıyım bu konuda
Kız takıntım çok fazlaydı ama 1-2 gündür erkekte olsa ne güzel olur diye düşünmeye başladım
Erkek de çok güzel tabii.
Annelik böyle bir şey işte, ne çıkarsa çıksın en güzeli seninki oluyor zaten. Cinsiyette de öyle...
İkisinin de tadı ayrıdır zaten.
Ne olursa olsun ben çok mutlu olurum :)

ben tam bir kahve tiryakisiydim ama simdi gorunce bile midem bulaniyor :/
ama cayi kahvaltida bir fincan iciyorum
yorgunluk kahvesi ictigim gunleri ozledim

Sıfır türk kahvesini çok özlüyorum ama midem almıyor.
Ayy benim de tam tersi toparlıyor midemi yaaa

Ahh ahh sorma canm bazen kizimin altını degistirmek eziyet gibi geliyor çok zor vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…