Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bir çok dr hamilelikte yapılan testlerin referans değerlerini normal zamanki referans değerleri aralığında yorumluyorlar o yüzden boşu boşuna poliklinik poliklinik geziyor anne adayları

ben normalde de çay kahve tüketen bir insan değildim,şimdilerde de aynı devam,içmiyorum yani,sadece kahvaltılarda içiyorum çayı o da çoook açık babaanne çayı gibi yani :)
benim dr eskiden nasılsan öyle yiyp iç dedi, boşuna şunu yedim şöyle olurmu bunu yedim böyle olur mu diye strese girme dedi. eskiden 1 kerede 1 lt cola içmiyorsan şimdide içmeyeceksin, 1 kerede koca bir paket çokolata yemediysen hamileykende yemeyeceksin, kısacası herşeyi eski dozunda vücudunun alıştığı şekilde devam edebilirsin dedi ve YASAKLAĞIM 3 ŞEY : STRES ALKOL SİGARA dedi.

Off napıyım Doritos yeşil baharatlı 1 paket bitti sonra da pişman oldum off ya
:) bir şey olmaz korkma, miden altüst olur o kadar, ama bir daha bir kerede 1 paket bitirme çünkü sindirim sistemimiz salgılanan hormonlardan hızlı çalışmıyor sindirim uzuyor bu da sadece mide rahatsızlığı yapar geçici olaark.

Iyi ozaman eskiden 1 oturumda 1 paket cips yiyordum ve paketi bile yaliyordum:))) eski dozunda yani :)

:))bi daha yemem wallahi:)))

Ben o doktorun methini çok duydum hatta gidip muayene olmak bile istiyordum eğer özel durumlarım olmasaydı. Memnunsan ne güzel ya

ben 4-5 doktor gezdim tatlım. İnanılmaz şeker bir insan. umarım sonuna kadar onunla devam ederim. Oldukça ilgili, pazar günü bile mesaj atsan hemen cevap veriyor. özellikle peritanolog arıyorsun di mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…