Kızlar nasılsınız? Benim bulantım felaket. Yarın 11. haftaya giricem ama hala azalmadı çıkarıp duruyorum. Gece bile uyanıyorum bulantıdan. Kana kana su içmeyi özledim ya . Çok kötü hissediyorum bitsin artık işkence gibi resmen.
ben 4-5 doktor gezdim tatlım. İnanılmaz şeker bir insan. umarım sonuna kadar onunla devam ederim. Oldukça ilgili, pazar günü bile mesaj atsan hemen cevap veriyor. özellikle peritanolog arıyorsun di mi sen?
Aslında şuan aramıyorum. Benim doktorum da gayet ilgili ama cok bilgili değil. Hem cok yakın hem de durumumun hassasiyetinin cok farkında ve rapor veriyor işe gitmemem için. O yüzden sıfırdan doktor arayısına girmiyorum suan memnunum. Ama usg si cok kotu ve ikili vs icin baska doktora gitmem lazım. Bir isim söylemişti bana ona gideceğim muhtemelen. Senin doktorunu da benimkini bulmadan önce okumuştum ama heyet raporu alamam ondan diye gidemedim. Cok sanslısın ya Allah bozmasın. Demekk yarın muayenen var seniiiiiinnn :) hadi bakalım baya da büyümüştür minik üzümcük yaa yerim yer benim 15inde cok var daha hof
Ne güzel ya şanslısınız valla şükredin. Ben öncekinde neler cekmiştim gezmediğim doktor kalmadı. İlk kontrole gittiğim kadın aldırmam için baskı bile yapmıştı hiç aklımda yokken ya düşün