DUYURU !!!!!!! kizlar ilk hamilelikleri olan ve daha once rahimle alakali her hangi bir islem yaptirmayan anneler mutlaka 12 haftada doktorunuza RAHIM AGZI YETMEZLIGI kontrolunu yapmasini isteyin amacim sizi korkutmak degil bilinclendirmek cunku ben bunu ogrenmek icin 20 haftalik oglumu kaybetmek zorunda kaldim bu hastaliktan haberim bile yoktu ve bu durumu her 5 anneden 1 yasiyor ve sakaya gelcek bir durum degil
12 haftada rahime baski uygulaniyor ve kesede hunilesme varsa rahim agzi yetmezligi olabilir, bebek agirlastikca rahim agzi denilen servikal bolge agrisiz sancisiz aciliyor ve bebeginizi kaybediyorsunuz ve doktorunuzun bunu kontrol etmesi lazim internetten bakabilirsin bu konuya
Lutfen beni yanlis anlamayin bu konu gercekten cok onemli hic bir annenin bebegini kaybetmesini istemem bu duyuruyu yapmak istedim cunku 20 li haftalara geldigimizde icimizden biri boyle birsey yasarsa niye daha once soylemedim diye vicdan azabi cekerim ne olursunuz doktorunuza mutlaka kontrol ettirin
Kızlar midem çok fenaydi birşey keşfettim benim midem çok rahatlattı patatezi soyup cips şeklinde ince ince doğradım bol tuzlayp fırın tepsisine dizip yağsız sade tuzlayp pişirip yedim iyi geldi tavsiye ederim
İçime erkek doğdu benim de
Ben pek anlamıyorum resimden sadece içime doğan bu
Maşallah annesi ultrason fotonuz çok net ve güzel bakar bakar özlem giderirsin bir sonraki ultrasona kadar. :)
İçime erkek doğdu benim de
Ben pek anlamıyorum resimden sadece içime doğan bu
Maşallah annesi ultrason fotonuz çok net ve güzel bakar bakar özlem giderirsin bir sonraki ultrasona kadar. :)
benim dr eskiden nasılsan öyle yiyp iç dedi, boşuna şunu yedim şöyle olurmu bunu yedim böyle olur mu diye strese girme dedi. eskiden 1 kerede 1 lt cola içmiyorsan şimdide içmeyeceksin, 1 kerede koca bir paket çokolata yemediysen hamileykende yemeyeceksin, kısacası herşeyi eski dozunda vücudunun alıştığı şekilde devam edebilirsin dedi ve YASAKLAĞIM 3 ŞEY : STRES ALKOL SİGARA dedi.
aynen öyle. ben çay da kahve de nescafe de kola da(az bayaaa) cips ne varsa yedim. çok kilo aldım o ayrı ama hiçbir yemeğimden de kısmadım iyiki de öyle yapmışım oğlum herşeyi yiyor doktorum da zaten herşeyi yiyip içebilirsin abartmamak kaydıyla demişti