Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar kasık Ağrı'nız var mı? Benim ilk haftalarda oldu ama rahim büyüdüğü icin mi ne şimdide var bugun başladı batmalarım sizde durumlar nedir

bugun de bakti ve bundan sonra her kontrolde bakacak. gecen hamileligimde de surekli kontrol ediyordu..

Kizlar kasık Ağrı'nız var mı? Benim ilk haftalarda oldu ama rahim büyüdüğü icin mi ne şimdide var bugun başladı batmalarım sizde durumlar nedir
Bir tek bende mi var diyordum acaba ? Cnm iki gündür başladı bende öyle cok rahatsız etmiyor ama ara ara kasıklarımda batma,sancı oluyor

Bir tek bende mi var diyordum acaba ? Cnm iki gündür başladı bende öyle cok rahatsız etmiyor ama ara ara kasıklarımda batma,sancı oluyor
Araştırdım normalmiş yanı rahim büyüdüğü icin oluyormuş yine de yormamak lazım bebisi oyle dinleniyorum :)

İçime erkek doğdu benim de
Ben pek anlamıyorum resimden sadece içime doğan bu
Maşallah annesi ultrason fotonuz çok net ve güzel bakar bakar özlem giderirsin bir sonraki ultrasona kadar. :)
Gerçekten erkek gibi mi :))eşim kız diyordu

aynen öyle. ben çay da kahve de nescafe de kola da(az bayaaa) cips ne varsa yedim. çok kilo aldım o ayrı ama hiçbir yemeğimden de kısmadım iyiki de öyle yapmışım oğlum herşeyi yiyor doktorum da zaten herşeyi yiyip içebilirsin abartmamak kaydıyla demişti

Canım benim ilk zamanlar daha cok oluyordu simdi nadiren arada okuyor 2gundur yine okuyor mesela

olcmeye 14ten sonra baslar canim. bu haftalarda olcum yapmiyor yerlesimine bakiyor..
Hmm bugün de baktı yazmışsın ben ölçtü sandım. Benimki yüzeysel ölçtü cünkü süpheleniliyor bende. Bir sonraki randevumda ölçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…