Ben de doktordan geldim kalbi atıyor dedi doktorum ama dinletmedi 8+3 dedi uyumlu yani satla çok şükür minnacık bi foto verdi elimeEki Görüntüle 1764966
kizlar dr.lariniz renkli usgyle bakiyormu?
oglumda 8.haftadan sonra hep renkli ile bakti renkli fotolar verdi :))
simdi yine ayni dr.a gidiyorum ama ozaman muayenehanesine gidiyordum simdi hastaneye acaba burdada renkli usg varmidir ://
selam hepinize.. doktordan geldim. bugun 9+4duk iki gun onden gidiyor simdilik. boyunu soyledi ama ben o ara baska sorular soruyodum unuttum :)
vitamin, demir, balikyagi basliyorum pazartesiden itibaren. hersey yolunda gorunuyor sukur simdilik. elleri kollari olusmus net seciliyo. bi daha ikilen sonra gorusecegiz..
DUYURU !!!!!!! kizlar ilk hamilelikleri olan ve daha once rahimle alakali her hangi bir islem yaptirmayan anneler mutlaka 12 haftada doktorunuza RAHIM AGZI YETMEZLIGI kontrolunu yapmasini isteyin amacim sizi korkutmak degil bilinclendirmek cunku ben bunu ogrenmek icin 20 haftalik oglumu kaybetmek zorunda kaldim bu hastaliktan haberim bile yoktu ve bu durumu her 5 anneden 1 yasiyor ve sakaya gelcek bir durum degil
12 haftada rahime baski uygulaniyor ve kesede hunilesme varsa rahim agzi yetmezligi olabilir, bebek agirlastikca rahim agzi denilen servikal bolge agrisiz sancisiz aciliyor ve bebeginizi kaybediyorsunuz ve doktorunuzun bunu kontrol etmesi lazim internetten bakabilirsin bu konuya
Lutfen beni yanlis anlamayin bu konu gercekten cok onemli hic bir annenin bebegini kaybetmesini istemem bu duyuruyu yapmak istedim cunku 20 li haftalara geldigimizde icimizden biri boyle birsey yasarsa niye daha once soylemedim diye vicdan azabi cekerim ne olursunuz doktorunuza mutlaka kontrol ettirin