Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah razı olsun ince düşüncen için. Allah kimsenin başına vermesin. Arada benim de aklıma geliyor. Benim 1düşüğüm var ondan beri hep aynı dra gidiyorum. Hamile kalana kadar hep alttan muayene etti doktorum. Hatta yakınlarda smear testi bile yaptı. Bi sorun olsa belli olur muydu yoksa ilerleyen haftalarda mı belli oluyor?

Amin cnm parasinda degilim de cok sinir oldum sanssizlik pesimi birakmiyor.
Haklısın ya. Bir de önceden anlaşması olup sonra olmaması çok kötü. Benim de eşim iş değiştirdi, tabi sigorta da değişti. Eskiden herşeyi karşılıyordu. Acıbademde muayene 13 tlydi. Bunun karşılamadığını öğrenince çok üzüldüm. Hatta ağladım bile. Parasından değil de önceden elinde olan bir hakkın artık olmaması insanı sinir ediyor.

Suan ben de seninle aynı durumdayım. Eşim iş değiştirdi acıbadem sigortam vardı doğum da dahil olacaktı simdi aksigorta olacak ama doğum hariç. Cok ciddi bir zarara uğradım maalesef. Ağlamanı anlayabiliyorum :)

Canım iyi ki yazmışsın. Ben de bu durum bebek kaybetmeden anlaşılmıyor mu acaba diye araştırıyordum. Bir daha ki kontrolde mutlaka soracağım doktora. Sen de bir daha yaşamazsın inş.

Merhaba arkadaşlar, 10 gün sonra yeniden nete kavuştum. Bizim oralarda net hiç çekmiyor çunku dag köyü. Baktım 250 sayfa olmuş tabi hepsini okumam zor. Artık buradan devam ederim.
Bebişimi bol organik yumurta, peynir sütle besledim. .
Daha kalp atışını duymadım. Haftaya giderim inşallah doktora.

Eğer doğuştan kısa değilse sonradan belli oluyor. İleriki haftalarda ölçülüyor cunku bebek büyüdükçe rahim taşıyamıyor ağzı kısalıyor. 12.haftadan sonra ölçülüyordu sanırım o civarlarda hatırlatırsın sen yine doktora

Anlamana sevindim canım. Ablam bile para için ağladığına inanamıyorum filan dedi. Abla para için değil, alıştığından geri kalmak zor geldiği için dediysem de inandıramadım. Eşim de üzülmeyeyim diye herşey eskisi gibi olacak ben niye çalışıyorum ki diyerek teselli etti sağolsun. Yine de testleri devlette yaptırdım:))

Canim malesef bu cok sinsi bir rahatsizlik vajinal yapilan muayenelerde rahim uzunluguna bakiliyor zaten 2.5 ve altinda olan olcumler riskli oluyor herhangi biseyden bunu anlamak mumkun degil ben hamile kalmadan once buji testi yaptirmistim bende kesin rahim agzi yetersizligi var sadece bu durumu ciddiye alip doktorunuza sormaniz oda size aciklama yapmali cunku doktorlarin cogu bu durumu gecistiriyo o yuzden siz soyleyin doktorunuz unutabilir ve bunun kurbani olmayin arkadaslar sizin ve bebeginizin iyiligi icin

Canım iyi ki yazmışsın. Ben de bu durum bebek kaybetmeden anlaşılmıyor mu acaba diye araştırıyordum. Bir daha ki kontrolde mutlaka soracağım doktora. Sen de bir daha yaşamazsın inş.
Insallah canim benim bunun bir tedavisi var genel anesteziyle sizi bayiltiyorlar ve rahim agzina yani servikal bolgeye ve bu isleme serklaj deniyor bu bolgeye dikis atiliyor ve bu sayede yuzde doksan bebegini dogurabiliyorsun ve aslinda cogu doktor ilk hamileligi olanlara pek bu konuda ayrintili yaklasmiyolar doktorlar illa bi kayip yasamamizi bekliyolar o yuzden doktorunuzdan beklemeyin siz sorun anlatsin

Beyazit , evsannn çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah
Insallah canim benim normalde pek yazmiyorum buraya ray topigine daha cok yaziyorum ama bunu size anlatmasaydim vicdan azabi cekerdim doktorlar daha cok hasta bakcam diye hizli hizli gecistiriyorlar simdi biliyosunuz doktora bunu sormak hakkiniz insallah bunu yasayan olmaz ama tedbir sart

Cnm simdi firmadan mj geldi prof farkinin yuzde altmisini odeyecekler cok sukur en azindan 100 tl ye geriliyor muayene ucretim bu da yeter bana 30 dan 100 e cikti ama 200 olmasindan iyidir

evsannn cnm sorunum kismen cozuldu prof farkinin yuzde altmisini odeyecek sigorta cok sukur buyuk ihtimal melih e devam edecegim yani

Memnunsan sıkıntı yok canım, ikiliye başka yere gidersin olur biter Eveeet muayene var, çok heyecanlı. İnşallah büyümüştür, güzel güzel gelişiyordur. Olsun 10 gün kalmış, kocamaaaan görceksin annesi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…