Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim hamilelik belirtilerim yok olmaya başladı göbeğin falan indi bebisime bisey olmasından korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mi

Ah o ödev olayı yokmu gerci tatilde bile bir sürü ödev yaptık aksamları ödev iskencesi başlıycak yine

Benim hamilelik belirtilerim yok olmaya başladı göbeğin falan indi bebisime bisey olmasından korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mi
Canım bende dünden beri kendimi iyi hissediyorum miğdem de bulanmiyor göğüs acıma da baktım hafif Korktum bende neden yok die acile gidicem allahım ya boş hissettim kendimi

Ah o ödev olayı yokmu gerci tatilde bile bir sürü ödev yaptık aksamları ödev iskencesi başlıycak yine
Aynen bizde çok odew yaptık tatilde ama en azından sınav stresi yoktu okula git gel beslenme hazırlıkları yoktu.

Canım bende dünden beri kendimi iyi hissediyorum miğdem de bulanmiyor göğüs acıma da baktım hafif Korktum bende neden yok die acile gidicem allahım ya boş hissettim kendimi
Aynı problemi yaşıyorum yarında böyle olursa ben gitcem acile hatta korkumdan ağladım Allahm yavrularimizi bize bağışlasın ablamın iki çocuğu var bana diyorki çok efham yapıyorsun ama insanda kaybetme korkusu oluyor insallah meleklerimiz iyidir

Allahım inşallah iyidir bebeklerimiz wallahi içimi korku aldı eşime haber weririm gelicek gidicez bekliyemm bu korkuyla allahım ya....
Dünden beri aklımda yazmak istemedim buraya yok yere kimse üzülmesin die ama üzülmesin kimse gerçekten yok olsada war olsada burda kötü haber almak da istemiyorum wermekte...

Kızlar hiç uzun yola çıkan var mı arabayla?
Ben bir uçak yolculuğu yaptım mahvoldum uçakta. Şimdi de izmir e annemlerin yanına gtmek istiyorum...

haftaya ben de ucak yolculugu yapacagim. merakla bekliyorum ne olacak :)) doktorum sorun yokdedi ama goruces bakalim

Bende öyle ama en azından içini rahatlatıcak şeylerde duyuyosun gelince haber ver canım

Kızlar kötü düsünmeyin bence bebisler gayet iyi 1günümüz 1günümüzü tutmuyor bi cok iyiyim hic bir belirti bazen bulanti kasik agrisi gogus agrısı hepsi bir oluyor ben ilk hamileligimde hic bir belirti yaşamadığım icin bunda hiç korkmuyorum allaha emanet belirti yok diye kendinizi üzmeyin

Benim ilk hamileliğim ilk zamanlar mide yanmam çok vardı iki gün evveline kadar sonra kask agrm bel ağrım oluyordu o da yok ve en önemlisi dün gece nerden geldiği belli olmayan bir kan geldi yanı hemoroid de olablr diye düşünüyorum bir daha gelirse doktora gidicem dedim ama gelmeyince gerek yok diye düsündum pazartesi kendi doktoruma gidicem

Allaha şükür bebeğim sağlıklı kalp atışlarını duyduk ama kaçıyor çok dinletmedi dr yakalayamadı bi kac sn den fazla :)
Ay ya çok korkmuştum rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…